Jenny Svensk

Jenny Svensk

Jenny Svensk är mäklare på HusmanHagberg Värmdö

Jenny Svensk har varit registrerad mäklare sedan 2011-06. Jenny Svensk har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-01 och har fått 278 omdömen med ett betyg på 4.8. Jenny Svensk har haft 28 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

278 omdömen om Jenny Svensk

Sedan starten hos Reco 2016
Magnus H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Jenny Svensk en del av HusmanHagberg Värmdö
Gustavsberg Höjdhagen

Alltid bemött på ett proffesionellt sätt. Värderingen var på rätt nivå. Höll mig alltid uppdaterad om vad som händer och hur visningarna har gått. Har egentligen bara gott att säga om henne på alla sätt ända till kontraktsskrivningen.

Svar från Jenny Svensk

Tack Magnus för dina fina ord! Återkoppling, rätt värdering samt att du tycker jag är proffsig. Det är parametrar jag värderar högt!

Cajsa B
Köpte sitt hus med hjälp av Jenny Svensk en del av HusmanHagberg Värmdö
Gustavsberg Norra Bruksgatorna

Väldigt proffsig och duktig. Väl informerad om bostaden och återkopplade med fakta vi önskade snabbt!

Svar från Jenny Svensk

Tack snälla Cajsa! Det är parametrar som jag prioriterar i mitt arbete. Återkoppling och information om bostaden är ju det allra mest väsentliga i ett köp.

Rose-Marie G
Gustavsberg Östra Ekedal

Hej Väldigt proffsig,Inger förtroende Vänlig engagerad

Svar från Jenny Svensk

Tack snälla Rose-Marie för dina ord efter det här långa samarbetet som du och jag har haft. Och tack för att du uppmärksammat mitt engagemang. Till slut seglar skeppet i hamn!

Emelie K
Gustavsberg Lugnet

Enkel och smidig kontakt som ledde till snabbt och enkelt köp.

Svar från Jenny Svensk

Ja va bra att det löste sig för dig! Stort lycka till med allt nu!

Sara M
Hagaberg

Jenny är engagerad, påläst och kunnig. Hon är lätt att få tag på och vänlig i kontakten. Vi är mycket nöjda med Jenny men också med de andra kontakter hon har förmedlat till oss.

Svar från Jenny Svensk

Tack snälla Sara för dina ord. Det har varit så trevligt att få samarbeta med dig under dessa månader. All lycka till dig och dina döttrar i framtiden. Så ses vi på tillträdet och när det blir dags för deklaration.

Ingrid Mikaela Christina B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Jenny Svensk en del av HusmanHagberg Värmdö
Gustavsberg Porslinskvarteren

Fantastisk mäklare! Hon har varit ett stort stöd genom hela försäljningen från första mötet till avslutad affär. Professionell, engagerad och alltid tillgänglig – jag kände enormt förtroende för hennes kompetens. Rekommenderar henne varmt!

Svar från Jenny Svensk

Tack snälla för dina fina ord! Och tack för ett fint samarbete!

Stefan T
Gustavsberg Höjdhagen

Trevlig, påläst, tillmötesgående och lösningsorienterad. Fick ett väldigt gott intryck av henne.

Svar från Jenny Svensk

Stort tack för dina fina ord Stefan!

Ingela S
Gustavsberg Kvarnberget

Proffsig, snabb, återkopplande, tydlig, trevlig.

Svar från Jenny Svensk

Tack Ingela, precis så som jag vill upplevas. Önskar er en fin sommar!

Tony S
Gustavsberg Kvarnberget

Trevlig bemötande och väldigt hjälpsam.

Svar från Jenny Svensk

Tack Tony, vad glad jag blir att du uppfattade min tjänst så! Två viktiga parametrar hos en fastighetsmäklare.

Johan F
Ingarö Fågelvikshöjden

Hårt arbetande, ihärdig och kunnig

Svar från Jenny Svensk

Tack snälla Johan! Ja alla de tre egenskaperna är bra att ha i den här lite långsammare marknaden som vi haft! All lycka nu till ert nya liv i Gurra!