Ulrika Andersson

Ulrika Andersson

Ulrika Andersson är mäklare på HusmanHagberg Värmdö

Ulrika Andersson har varit registrerad mäklare sedan 2003-08. Ulrika Andersson har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-01 och har fått 218 omdömen med ett betyg på 4.9. Ulrika Andersson har haft 27 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2022-09 - 2023-08

218 omdömen om Ulrika Andersson

Sedan starten hos Reco 2016
Titti S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Ulrika Andersson en del av HusmanHagberg Värmdö
Gustavsberg Kedjebacken

Mycket trevligt Hade svar på alla frågor vi hade.

Marie G
Sålde sin lägenhet med hjälp av Ulrika Andersson en del av HusmanHagberg Värmdö
Ängsvik

Ulrika är mycket professionell i sitt arbete . Jag rekommenderar varmt Ulrika

Tack Marie, så fint att höra! Allt gott till dig! Hälsningar Ulrika

Maria A
Sålde sitt hus med hjälp av Ulrika Andersson en del av HusmanHagberg Värmdö
Gustavsberg Lugnet

Ulrika är väldigt kunnig, engagerad och seriös.

Svar från Ulrika Andersson

Tack för din fina rekommendation! Glad att kunna hjälpa dig med försäljningen den här gången också! Hälsningar Ulrika

Anette M
Köpte sin stuga med hjälp av Ulrika Andersson en del av HusmanHagberg Värmdö
Stavsnäs By

Ulrika är trevlig, kunnig och förstående. Stressar inte på oss som köpare utan låter oss få den tid vi behöver. Vi har fått stort förtroende för henne.

Svar från Ulrika Andersson

Fint att höra, stort tack för det! Det är precis så jag vill att det ska vara. Och grattis än en gång till köpet! Hälsningar Ulrika

Patricia G
Sålde sin stuga med hjälp av Ulrika Andersson en del av HusmanHagberg Värmdö
Stavsnäs By

I am very pleased with how Ulrika handled the sale of my property. She has worked very hard and kept me well informed especially as I am British and live in the UK. I would recommend her to others.

Svar från Ulrika Andersson

Stort tack Patricia! Det gläder mig att du är nöjd och tack själv för fint samarbete genom hela processen! Hälsningar Ulrika

Mona N
Köpte sin stuga med hjälp av Ulrika Andersson en del av HusmanHagberg Värmdö
Hjortens odling/Malma

Hon är bra och kan området Hjortensodling. Måste man skriva mer än detta för att kunna skicka svaret?

Svar från Ulrika Andersson

Det räcker bra så Mona, stort tack för din rekommendation! :-) Roligt att du kom förbi på min senaste visning och berättade att du trivs så bra i Hjortens Odling! Hälsningar Ulrika

Therese L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Ulrika Andersson en del av HusmanHagberg Värmdö
Gustavsberg Östra Ekedal

Jag är väldigt nöjd med HusmanHagberg och har anlitat dem flera gånger. Ulrika Hagberg inger förtroende och lugn vilket är viktigt. Deras proffessionalitet gör att jag mer än gärna rekommenderar andra att anlita dem!

Svar från Ulrika Andersson

Stort tack för ditt fina omdöme! Det är alltid roligt med nöjda, återkommande kunder! Kram Ulrika

Anne-Christine L
Sålde sin stuga med hjälp av Ulrika Andersson en del av HusmanHagberg Värmdö
Hjortens odling/Malma

Utmärkt kommunikation! Allt ok

Svar från Ulrika Andersson

Stort tack för din fina rekommendation! Det var roligt att ta hand om försäljningen av ditt älskade ställe i Hjortens Odling! Allt gott till dig! Hälsningar Ulrika

Babak B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Ulrika Andersson en del av HusmanHagberg Värmdö
Gustavsberg Kedjebacken

Hon var ärlig person. Hon brydde sig om sin kund.

Svar från Ulrika Andersson

Stort tack för fin rekommendation och grattis än en gång till din nya bostad! Hälsningar Ulrika

Josefina T
Sålde sitt hus med hjälp av Ulrika Andersson en del av HusmanHagberg Värmdö
Gustavsberg Ösby Grind

Ulrika är en mycket kunnig och duktig mäklare. Hon har funnits med oss genom två husförsäljningar och båda gångerna bidragit med sitt kunnande, bra strategier och stöd till oss som säljare. Rekommenderar varmt Ulrika som mäklare!

Svar från Ulrika Andersson

Det är alltid roligt med återkommande kunder! Tack för förnyat förtroende och denna fina rekommendation! Och tack för all inredningsinspiration! :-) Hälsningar Ulrika