Ulrika Andersson
Ulrika Andersson är mäklare på HusmanHagberg Värmdö
.Ulrika Andersson har varit registrerad mäklare sedan 2003-08. Ulrika Andersson har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-01 och har fått 207 omdömen med ett betyg på 4.9. Ulrika Andersson har haft 26 försäljningar sen 2022-06 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2022-06 - 2023-05
207 omdömen om Ulrika Andersson
Sedan starten hos Reco 2016
sålde sin stuga med hjälp av Ulrika Andersson en del av HusmanHagberg Värmdö
Kunnig och förtroendeingivande och trevlig!
köpte sin lägenhet med hjälp av Ulrika Andersson en del av HusmanHagberg Värmdö
Upplevde mäklaren som effektiv, noggrann och pålitlig.
sålde sin lägenhet med hjälp av Ulrika Andersson en del av HusmanHagberg Värmdö
Båda gånger jag har haft med Ulrika att gör har det gått över förväntan.
sålde sin lägenhet med hjälp av Ulrika Andersson en del av HusmanHagberg Värmdö
Ulrika är lyhörd och proffsig i sitt bemötande. Hon informerar på ett tydligt och sakligt sätt. Ulrika är dessutom en varm person som inger trygghet. Rekommenderar å det varmaste att anlita Ulrika.
köpte sin lägenhet med hjälp av Ulrika Andersson en del av HusmanHagberg Värmdö
Mycket professionell, noggrann och trevlig.
sålde sin stuga med hjälp av Ulrika Andersson en del av HusmanHagberg Värmdö
Hittils har allt gått utmärkt. Men affären är inte klar än. Ni kunde vänta tills försäljningen är helt klart.
sålde sin lägenhet med hjälp av Ulrika Andersson en del av HusmanHagberg Värmdö
Ulrika är en mycket aktiv mäklare som noggrant följer upp med alla som varit på visning - eller inte kommit på visning trots anmälan - och som hela tiden hållit mig uppdaterad. Samtidigt har hon noggrant skyddat intressenters integritet.
Tack också för styling tipsen och för att ni alltid väljer utmärkta fotografer -
köpte sitt hus med hjälp av Ulrika Andersson en del av HusmanHagberg Värmdö
Ulrika var både väldigt professionell, noggrann och trevlig. Hon lotsade mig som mindre erfaren genom köpet med tålamod och tydliga förklaringar.
Hon svarade på alla mina frågor och var mycket kunnig. Jag känner ett stort förtroende för Ulrika, vilket var mycket viktigt för mig i en bostadsaffär. -
skrev om Ulrika Andersson en del av HusmanHagberg Värmdö
Ulrika var proffsig under hela processen, gav bra råd utan att pusha för mycket, var inlyssnande så vi kände oss trygga tills allt var i hamn med försäljningen
sålde sitt hus med hjälp av Ulrika Andersson en del av HusmanHagberg Värmdö
Genuint varm och trevligt bemötande. Lugn, trygg och mycket engagerad i både säljare och köpare. Levde mycket väl upp till våra förväntningar. Återkopplar snabbt.
Kan verkligen rekommendera Ulrika.