Är det här ditt företag? Aktivera ditt konto
I Am

I Am

4.3

Vare sig du känner dig lite trött och glåmig eller bara vill unna dig själv lite lyx i vardagen så har vi det du behöver. Vi kan hjälpa dig inför varje tillfälle när du vill se lite extra snygg ut. Vare sig det gäller fest, bröllop, eller bara en middag på stan. Varför inte boka in en sminkkurs för att få lite tips om vad just...

8 omdömen om I Am

Tarja L

Kan rekommendera denna salong. Maria sminkade mig och färgade mina ögonbryn. Mycket proffsig och duktig. Helnöjd, tack!

Sponsor
Care of Skin
4.8/5 i betyg av 152 omdömen 4.8 av 152 omdömen
Badge2020

Jag har upplevt Care of Skin som mycket proffsiga och snabba vid beställningar av varor. Det känns som de är mycket måna om sina kunder. Anne

Lena F

Trevliga och mycket kunniga inom sitt område.

Jenny B

Toppen trevlig personal, bra tips, bra produkter kommer definitivt handla där mer!!

Sponsor
Beauty & Medical Team
4.7/5 i betyg av 613 omdömen 4.7 av 613 omdömen
Badge2022

Mycket kompetent gäng och härlig stämning, man vill komma tillbaka. Har fått rådgivning om allt från hudkrämer till smink och gjort olika typer av behandlingar. De lever upp till mina förväntningar och har ett väldigt bra individuellt kundfokus, de får dig att känna dig speciellt och vad som är det bästa för just dig som kund.

Cia B
Skrev om I Am

Det var inspirerande att få sminktips av tjejerna på I am.

ann-sofie e

trevligoch inspirerande personal

Reco tipsar!
Monas Klippotek
4.8/5 i betyg av 197 omdömen 4.8 av 197 omdömen
BadgeSixYears

Alltid lika trevligt att komma till Mona Hon är duktig och omtänksam. Och dessutom kul. Jag känner mig så fin, när jag går därifrån.

camilla o

Mycket trevlig och duktig tjej som tog sig tid att lära ut makeup-tips. Blev jättefin och lärde mig en hel del. Toppen!

Kristina H

trevlig atmosfär, man går härifrån med riktigt tjusiga naglar som håller.

Jajja S

Proffsig salong, hög kompetens på de behandlingar som utförs