K2 Energi AB

K2 Energi AB

4.6 / 5 baserat på 111 omdömen
Välkommen till K2 Energi AB!

Vi på K2 Energi AB är inte bundna till någon specifik leverantör.
Detta gör att vi kan se till dig och ditt behov. Vilken värmepump är egentligen bäst för just dig? Vi tar ett helhetsansvar genom hela processen med installation och service. Våra duktiga medarbetare har mångårig erfarenhet av lyckade installationer.

Ett byte till ett energieffektivare värmesystem betyder en viktig insats för klimatet. Starta din resa idag mot effektiv energibesparing och miljövänlig uppvärmning. Vi skänker 500 kronor per såld värmepump till Världsnaturfonden.

Utmärkelser

111 omdömen om K2 Energi AB

Sedan starten hos Reco 2017
  • 2023-02-18 Insamlad av företaget
    Jag visade intresse för bergvärme ( har två hus - luft/luft värmepump hus 1 + vattenburen golvvärme hus 2; ingen kulvert mellan hus) o en synnerligen professionell medarbetare klargjorde på ett trevligt sätt att befintlig anläggning förblir fördelaktigast för oss! Uppskattade hans engagemang och bemötande , underbyggda argument samt uppriktighet!
    Gilla
  • 2023-02-13 Insamlad av företaget
    Har inte anlitat dem eftersom jag redan hittat en annan leverantör när de ringde, men fick värdefulla tips och råd inför vårt byte av bergvärmepump ändå.
    Gilla
  • 2023-01-31 Spontant omdöme
    Hade en riktig bra diskussion med Thomas kring byte av bergvärmepump.
    Han hade mycket gedigen och djup kunskap i ämnet och kunde ge mig bra input vad som är viktigt vid val av pump. Det framkom många bra saker som pump företagen inte informerar om.
    Tack för bra input

    Kalle
    Gilla
  • skrev om K2 Energi AB
    2023-01-31 Spontant omdöme
    Har tidigare haft direktverkande el fick kontakt med Thomas Tarp på k2 energi och var sugen på konvertera till vattenburet samt bergvärme med borrning thomas var mycket behjälplig med allt väldigt snäll och gör allt vad han kan för att man ska bli nöjd jag kan varmt rekommendera detta företag pålitliga samt alltid redo om minsta lila problem dyker upp och löser det direkt. Jag är nöjd och daikin geo 3 bergvärme pumpen som vi fick installerat är knäpptyst och har ett väldigt bra scoop cop värde var perfekt för oss.
    Gilla
  • 2023-01-26 Spontant omdöme
    Riktigt påstridig, och då jag tackat nej till deras offert, obehaglig försäljare.
    Innan jag tackade nej var allt bra, kunnig och bra men, när priset blev för högt och jag tackade nej, trots tips om att ta privatlån, blev det riktigt otrevligt.
    Hej Annika,
    Vad bra att du tyckte att bergvärme-mötet var bra det var inte min avsikt att uppfattas vara påstridig.
    Lycka till med din installation av luft/vattenvärmepump.
    K2 Energi AB
    Gilla
  • skrev om K2 Energi AB
    2023-01-25 Insamlad av företaget
    Jag fick hjälp av Thomas Tarp, riktigt bra service och han hjälpte mig direkt och förklarade bra saker för mig för att komma ner i kostnader.

    Jag rekommenderar verkligen K2 Energi AB !
    Gilla
  • skrev om K2 Energi AB
    2023-01-24 Spontant omdöme
    Thomas Tarp på K2 Energi har varit mycket engagerad och kunnig i samband med byte av bergvärmepump. Kan varmt rekommenderas!
    Gilla
  • 2023-01-24 Spontant omdöme
    Väldigt bra bemötande vid införsäljning, men fick inget stöd vid genomförande av borrning och installation av bergvärme i vårt hus. Gick knappt att få tag på och fattade felaktiga beslut vilket försenade processen.
    Gilla
  • 2022-12-30 Insamlad av företaget
    Ärligt och hjälpsamt bemötande. Funderade på att installera bergvärme för att minska kostnaden i hushållselen men efter konsultation med K2 Enegi AB fick jag tips att inte installera bergvärme då det inte kommer sänka mer än det jag har idag.
    Gilla
  • 2022-12-05 Spontant omdöme
    Jag använde k2 för att installera en bergvärmepump plus borrning. Jag tycker att arbetet gick mycket bra, Thomas tog sig tid att komma till tomten och rådgav mig över man skulle skydda trapporna bla. Trots att det uppstod några mindre problem under arbetets gång löste arbetslaget detta väl innan betalning. Det hela utfördes inom planerad tidsram och budget.
    Gilla
  • 2022-11-30 Spontant omdöme
    Kanon bra service! Thomas hjälpte mig på ett proffsigt och smidigt sätt. Kan varmt rekommendera!
    Gilla
  • 2022-11-19 Spontant omdöme
    Ej professionell hantering. Får ligga på för att få svar, alltid dröjsmål med diverse undanflykter. Beställda maskinen i maj, installation i början av juli. Idag 19 november är det fortfarande inte färdigställt, trots 5 återbesök- inväntar ett 6e. Deras installatör hade ej kunskap i avtalet som jag tecknat med bolaget, tex att installationen skall ske enligt i detta fall Daikins instruktioner. När jag begär kompensation för deras undermåliga leverans erbjuder bolaget nedsättning med knappt 3 % med en trevlig hänvisning till Allmänna reklamationsnämnden.
    Jag ber om ursäkt och håller med dig om att installationen kunde ha gått smidigare. Vid återbesöken som vi gjort har vi varit noggranna med att anpassat oss till dig. Jag har erbjudit dig en kompensation och det är tråkigt att du inte är nöjd med den. K2 Energi AB
    Gilla
  • 2022-11-04 Insamlad av företaget
    Köpte en bergvärmepump, inklusive installation och bortforsling av tidigare monster. Väldigt familjärt och vänligt bemötande, med en massa bra rådgivning och förklaringar som gjorde hela processen mycket enkel från första mötet till att rätt bergvärmepump var på plats.

    Tacksam Kund
    Gilla
  • 2022-10-27 Insamlad av företaget
    Mycket bra konsultations samtal. Vill inte sälja på mig lösning som inte passade trots att han hade andra lösningar på lager. Lösningar han rekommenderade var det tyvärr upp till 8 månaders leveranstid på. Mycket seriöst företag.
    Gilla
  • 2022-09-07 Insamlad av företaget
    Helt suveränt för min del.
    Såg annons om bergvärme och Daikin, så ringde jag och bokade besök med K2 Energi.
    Dom fixade allt. Och nu ser jag att det var det bästa jag kunde ha gjort när jag bytte ut mitt värmesystem i huset.
    Så mycket billigare med detta system än förut.

    Rekommenderar varmt detta bolag som entreprenör.

    Kenneth i Vallentuna
    Gilla
  • 2022-09-01 Spontant omdöme
    En kall novemberkväll och Thomas svarade direkt. Han löste element till mig under tiden han fixade resten. Smidigt!
    Gilla
  • 2022-07-07 Insamlad av företaget
    Vi gjorde en installation av bergvärmepump samt konvertering av radiatorer under vintern 2022. Trots utmaningar med covidsjukdom hos underleverantör gick installationen enligt förväntan. Thomas erbjöd mycket bra rådgivning avseende val av pump, borrdjup mm och levererade till överenskommet pris. Vi har minskat vår elförbrukning mer än vi räknade med och är mycket nöjda.
    Gilla
  • 2022-05-10 Insamlad av företaget
    Proffsigt och trevligt väldigt kunnig säljare
    Gilla
  • 2022-04-26 Insamlad av företaget
    Från första möte till färdig installation har vi kunnat vända oss till Thomas på K2 Energi med alla våra frågor och funderingar som många ju har gällande värmesystem. Mycket nöjda med slutprodukten och vi har betydligt varmare i vårt hus samt mer och mycket varmt vatten! Vi är nöjda!
    Gilla
  • 2022-03-21 Insamlad av företaget
    Vi fick ett väldigt bra och personligt bemötande hela vägen i vår kontakt med Thomas på K2 vid installation av bergvärme. Han tog sig verkligen tiden att lyssna på våra tankar och behov. Vi gillade även att vi hade samtliga bergvärmepumpar att välja mellan och inte var låsta till ett visst märke.

    3 veckor efter godkänd ansökan hos kommunen var borrning och installation klart.

    Efter en dags drift upptäckte vi en rörkoppling som behövde åtgärdas. K2 var på plats samma dag och åtgärdade detta.


    Vi är sammantaget väldigt nöjda.
    Gilla
  • 2022-03-18 Insamlad av företaget
    Hade ett komplicerat projekt, liten yta för borrning, "engagerade" grannar i radhuslänga och frågvis kommun. K2 ordnade dock det hela och hjälpte till med en borrplan för hela området utan extra kostnad. Fick bra rådgivning och köpte inte mer utrustning än vad som behövdes till huset. Bra service.
    Gilla
  • 2022-02-06 Spontant omdöme
    När andra leverantörer sa att det var omöjligt på mindre än 3 månader levererade K2 energi nyckelfärdigt till ett just pris med högsta servicenivå på en vecka!
    Gilla
  • 2022-01-29 Spontant omdöme
    Tack för ett gott samarbete med att installera en ny bergvärmepump. Arbetet utfördes enligt överenskommelse och jag blev särskilt nöjd med personalen, som arbetade idogt från morgonen till sent på kvällen och till och med ville städa efter sig!
    Gilla
  • 2022-01-18 Insamlad av företaget
    Jag är verkligen nöjd med den hjälp jag fått av K2 energi och Thomas Tarp i samband med byte av bergvärmepump. Det jag uppskattar allra mest är den proffsiga hjälpen i valet av värmepump. Det är flera ingående parametrar att ta hänsyn till som elförbrukning, storleken på mitt hus och djupet på det befintliga borrhålet mm. Vår nya bergvärmepump är nu på plats och jag kan varmt rekommendera K2 Energi och Thomas Tarp.
    Gilla
  • 2022-01-17 Spontant omdöme
    tis 4 jan 2022 – emottog offert per mail från Thomas på K2 ENERGI med Anbud: utbyte bergvärmepump med angivet pris
    mån 10 jan 2022 – Accepterade anbudet per mail tillbaka till Thomas på K2 ENERGI
    tis 11 jan 2022 – Thomas på K2 ENERGI svarar med att prishöjning har uppstått och han måste höja existerande offert med 5500 SEK.
    tis 11 jan 2022 – Avvisar prishöjningen med följande argument:
    Thomas på K2 ENERGI har i offerten skrivit: Anbudets giltighetstid 20 dagar från anbudets datum.

    Det är för mig fullständigt oetiskt och oacceptabelt att på eget initiativ ändra äffarsövenskommelserna efter att ha skickat ett anbud, där man dessutom själv har angivti anbudes giltighetstid (i detta fall 20 dagar).

    Om Thomas på K2 ENERIGI kan ändra på egna vilkor, hur ska man då kunna lita på att det inte uppkommer fler ändringar framledes?

    Där slutar vår affärsdialog och mitt förtroende för Thomas och K2 ENERIG försvann totalt.

    Det finns betydligt mer seriösa alternativ på marknaden.
    Hej Oscar,
    Tråkigt att du känner så här. Då var det bra att vi inte kom igång.
    Jag önskar dig lycka till med din bergvärmeinstallation.
    Hälsningar
    Thomas
    K2 Energi AB
    Gilla
  • 2022-01-03 Spontant omdöme
    Thomas ringde mig dagen innan julafton och erbjöd oss bytt till Bosch bergpump vilket vi inte tänkt på förut (var mer på IVT eller NIBE). Tog sin tid och förklarade mycket om maskinen. Han tyckte att folk som kommer på hembesök försöker visa sig extra trevliga och detta behövs inte vilket jag accepterat ändå, i stället fick jag skicka kort på anläggning innan han ska återkomma med offert. Jag skickade bilder samma dag, skrev flera sms under flera dagar men fick inget svar. Jag gick igen på värmepumphemsida för att leta efter en ny installator, blev uppringd av honom igen ( visste inte vem jag är , var förvånad ) och han bad om ursäkt och lovade att återkomma samma dag eller dagen efter med offert. Han återkom aldrig.
    I morse skrev jag till honom igen ett sms men fick inget svar, inte heller på alla tidigare sms.

    Jag kan inte anlita och lita på honom. Krånglar det med maskinen framöver kan jag inte garantera att han kommer att svara på oss.
    Gilla
  • 2021-11-07 Insamlad av företaget
    Thomas från K2 har varit fantastisk från första hembesöket fram till slutförd installation av bergvärme.
    Saklig och duktiga på att beskriva skillnaderna mellan märken och pumpar.

    Vi är helnöjda med Thomas och K2 och skulle utan att tveka anlita dem igen.
    Gilla
  • 2021-10-17 Insamlad av företaget
    Jättebra dialog per telefon med Thomas Tarp på K2 Energi AB med initierade synpunkter på värmepumpar och installationer.
    Vi hade planerat för vp-byte samt borttagande av oljepanya o tank under oktober(-21) och det löste sig på bästa tänkbara sätt trots problem med komponentbrist pga pandemin.
    Rörmokaren dök upp på avtalad tid kl 0700 och de två killarna som skulle fixa ut o-panna o tank lite senare på fm. Vid 3-4 tiden på em var b vp, Daikin Altherma 3 10 igång och panna o tank bortforslade. Bvp verka fungera bra!
    Gilla
  • 2021-09-13 Insamlad av företaget
    Vi fick väldigt bra hjälp av Thomas vid byte av vår värmepump. Thomas tog sig god tid innan för att hitta rätt värmepump för vår del men det var även positivt att han återkom efter installationen och hjälpte till. Jag fick ett gott intryck av Thomas
    Gilla
  • 2021-06-28 Insamlad av företaget
    Trevliga och kunniga personal. Allt gick smidigt. Rekommenderar från hjärtat.
    Gilla
  • 2021-06-23 Spontant omdöme
    Kanonsupport och service, från ax till limpa. Varma rekommendationer om K2 Energi och Thomas
    Gilla
  • skrev om K2 Energi AB
    2021-06-02 Insamlad av företaget
    Bra tips, även fast jag valt annan leverantör! Gav 30 min av sin tid med tips och trix. Uppskattat!
    Hej Tim,
    Tack för att du tog dig tid att skriva ett omdöme, synd bara att du han välja en leverantör innan vi kom i kontakt med varandra. Men vad glad jag blir att du uppskattade vårat samtal. Lycka till med din installation.
    Hälsningar
    Thomas Tarp
    K2 Energi AB
    Gilla
  • 2021-05-31 Spontant omdöme
    Han pratar en massa ovidkommande smörja om de företag han själv inte får sälja av och tycker att man skall nöja sig med hans anbud och offerter. Mitt råd är att man absolut också skall ta in minst en offert från någon av dem han inte får vara ombud för. Då blir man nog glatt överraskad av både pris och kvalite från dessa leverantörer.
    Hej Lars Gunnar,
    Tack för din feedback. Jag önskar dig lycka till med din installation

    Hälsningar
    Thomas Tarp
    K2 Energi AB
    Gilla
  • 2021-05-10 Insamlad av företaget
    Köpte ny bergvärmepump i villa. Mycket kunniga personer som tittar på vad som är bäst för huset. Mycket erfaren rörmokare.
    Gilla
  • 2021-05-10 Insamlad av företaget
    Köpte en Daikin bergvärmepanna då den gamla blev för gammal. Bra bemötande,en snabb och korrekt installation. Kunnig personal
    Gilla
  • 2021-05-07 Spontant omdöme
    Vilken fantastisk service och Thomas vilken kunskap , så ärlig och så härlig! Kan starkt rekommendera till alla.
    Gilla
  • skrev om K2 Energi AB
    2021-03-31 Insamlad av företaget
    K2 Energi och Thomas hjälpte oss att installera bergvärme. Vi diskuterade mycket med Thomas under projektets gång och han koordinerade alla olika hantverkare som behövdes. Trotts en del strul (då vi gjorde en del själva) så hjälpte Thomas till att lösa hela processen.
    Gilla
  • 2021-03-11 Insamlad av företaget
    Från att vi kom i kontakt med K2 och Thomas Tarp tills att arbetet och installationen var klar så har känslan bara varit positiv.

    K2 har agerat proffesionellt, hållit alla deadlinens som var satta under arbetets gång samt agerat väldigt pragmatiskt när saker dykt upp.

    K2 och Thomas Tarp har verkligen levererat vad de lovade
    Gilla
  • 2021-02-25 Spontant omdöme
    Superbra service från start till mål. Rekommenderar verkligen K2 och Thomas.
    Gilla
  • skrev om K2 Energi AB
    2021-01-26 Insamlad av företaget
    Min upplevelse med K2 Energi var suverän, från beställning till färdigställt produkt. Vi valde att installera bergvärme en Daikin Evaolution kw13 och redan från första mötet fick man en trygg känsla då Thomas gav bra information samt god jämförelse mellan de olika fabrikat som gjorde att vi kunde välja det som passade oss bäst. Jag kan med gott samvete rekomendera K2 Energi ni kommer inte ångra er!
    Gilla
  • 2021-01-24 Insamlad av företaget
    Från första mötet fick jag en mycket positiv intryck av K2 energi Thomas Tarp. Jag fick en utförlig beskrivning av hur bergvärme och installation fungerar. Thomas tar verkligen hand om sina kunder med sitt engagemang, bemötande och återkoppling, framförallt tar sig tid att ringa kunden före och efter utfört arbete och försäkrar sig om att kunden är nöjd..
    Jag har endast positivt att säga om K2 energi och framförallt om Thomas Tarp. Rekommenderar starkt företaget för de som söker en pålitlig samarbetspartner.
    Gilla
  • skrev om K2 Energi AB
    2021-01-16 Insamlad av företaget
    Hej vi köpte nibe f1255 och varit mycket nöjda med den sedan Thomas kontaktade oss och berättade om bergvärmen och installationen så har allt varit mycket bättre. Thomas har väldigt trevligt kundbemötande.
    Gilla
  • 2021-01-16 Insamlad av företaget
    Min bergvärme slutade att fungera. När jag tog kontakt med företaget fick jag snabbt professionell hjälp.
    Gilla
  • 2020-12-18 Insamlad av företaget
    Jag köpte en nibe pump
    Mycket nöjd från ax till limpa
    Tomas Tarp tar sig tid för dig och följer upp.
    Mycket bra killar allt från borrare till installatören.
    Gilla
  • 2020-11-04 Insamlad av företaget
    Mkt hjälpsamma och kunniga. Supernöjd!! Tack Thomas
    Gilla
  • 2020-11-03 Insamlad av företaget
    Tomas på K2 Energi hjälpte mig för förstklassig service och kunskap gällande min installation av bergvärme.
    Gilla
  • 2020-10-14 Insamlad av företaget
    Mycket bra service, svarar alltid på telefon eller ringer upp direkt.
    Rekommenderar gärna K2 Energi
    Gilla
  • 2020-10-13 Insamlad av företaget
    Byte av bergvärmepump.
    Min gamla bergvärmepump började ge upp efter 16 år och jag sökte någon som kunde hjälpa mig att byta. Fick kontakt med K2 Energi som gav ett seriöst och kunnigt intryck. Efter kontroller och överväganden beslutade jag mig för att anta deras offert. När tiden för installation närmade sig kom vi överens om tidpunkt för leverans och installation. Det genomfördes hur smidigt och(för mig) bekymmerslöst som helst.
    Det har varit trevliga och informativa samtal med såväl försäljare som installatör. Jag är mycket nöjd så här långt.
    Gilla
  • 2020-10-13 Insamlad av företaget
    Jag bytte värmesystem i mitt hus, och kontaktade flera olika företag och tog in några offerter, men ingen kunde jämföras med K2-Energi, från första kontakt till slutet, fantastisk service, alltid tillgänglig och återkoppla hela tiden, även på kvällar också. Är super nöjd för ett fantastisk jobb och kan varmt rekommendera dem.
    Gilla
  • 2020-09-13 Insamlad av företaget
    Vi hade ett mycket bra samarbete med K2 energi och Thomas Tarp. Vi fick alltid snabb återkoppling vid frågor. Då vi även renoverade vår tvättstuga där pumpen skulle stå är vi enormt tacksamma för K2:s flexibilitet vid installationen då vi behövde flytta fram datumet. Installatörerna o våra byggarbetare samarbetade o vi har fått en mycket bra service där vi även hyrde en tillfällig vattenberedare o element under en period. Tack Thomas o K2 för er professionalitet o flexibilitet för att göra vårt projekt lyckat! Amanda
    Gilla