Bästa bilförsäljaren är Felix! 🌟 Vi är återkommande kunder och det finns en anledning till det ,servicen är alltid på topp! Tack för ett proffsigt, kunnig, trevligt och tryggt bemötande när vår son köpte sin bil. Vi uppskattar din ärlighet, kunnighet och engagemang. Hit kommer vi gärna tillbaka även i framtiden! Till dig Felix 🌟🌟
Kamux Karlskrona
5 omdömen om Kamux Karlskrona
Vad roligt att höra – stort tack för dina fina ord!Vi vidarebefordrar självklart berömmet till Felix, som kommer bli väldigt glad. Varmt välkommen tillbaka till Kamux igen i framtiden! 🚗✨MVH / Team Kamux
Tack till Felix på Kamux Karlskrona för snabb och smidig affär då vi sålde vår bil till er.
Tack för fin feedback, välkommen åter! Mvh / Kamux
Kunde jag ge minus skulle jag göra det. Vid samtal med platsansvariga så informerade han mig om att det tillkom en avgift på 4000:- för att frakta ned bilen till Karlskrona och vid det samtalet frågade jag vad som händer med denna summa om man inte kom överens och han svarade då att hans mål var att sälja bil till mig och OM vi inte kom överens skulle pengarna återbetalas. Så blev det inte utan då jag backade från köpet för att handpenningen blev för hög i mitt tycke så hävdar han att detta bara gäller om det är fel på bilen,...
På Kamux i Karlskrona får man verkligen ett gott bemötande. Felix som är en av säljarna gör sitt yttersta för att leverera till dig som kund. Värt att tänka på näst gång du söker en för dig ny bil. //K
Tack för fin feedback, välkommen åter! Mvh / Kamux
Fick bilen försenat då den bil som skulle vara i topp topp skick hade en stol i sista raden som var ur funktion. Hann köra mindre än en månad eftersom multiremmen gick av, detta på grund av skev remsträckare. Detta fel gick dock utanför garantier. Blev lovad både vinterdäck och full tank men inget av det har man sett skymten av. Akta er för dessa.