Övrigt i Bandhagen

6 rekommenderade övriga företag i Bandhagen, Stockholm

• 5 omdömen
    Charlotte Aisha Grace Lilly L
    Charlotte Aisha Grace Lilly L: Jag kontaktade Banerry och fick ett möte med Kalle på plats i lägenheten dagen efter. När vi gick igenom vad som behövde göras så hade Kalle en jättebra lösning. Jag packade allt som skulle transporteras vidare och transporterna utfördes med belåtenhet. Arbetet med att tömma och nikotinsanera lägenheten gick fantastiskt fint och vid besiktning fanns ingenting att klaga på! Toppenpersonal och respektfullt bemötande. Rekommenderas med det varmaste.
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Bandhagen?

• Megi F
    Megi F: Jag vill varmt rekommendera Hikmet och Bandhagens Trafikskola. Tack vare Hikmets professionella, lugna och tydliga undervisning tog jag körkort på bara två månader och klarade både teorin och uppkörningen på första försöket. Jag hade tidigare körkort från ett icke EU-land och hade försökt ta lektioner på andra ställen. Där klarade jag teorin först efter tre försök men misslyckades med uppkörningen fyra gånger, till och med i mindre orter. Men med Hikmet blev allt annorlunda. Han såg exakt vad jag behövde träna på, gav mig självförtroende och lärde mig att köra på riktigt enligt svenska trafikregler och trafikmiljö, på en nivå som håller i Stockholmstrafiken. Vi satsade på uppkörning i Farsta eftersom Hikmet menar (med all rätt) att om man ska ha körkort i Sverige, ska man också lära sig köra på riktigt i svenska trafikmiljöer. Och det fungerade. Tack vare honom känner jag mig trygg, säker och stolt över min prestation. Jag är oerhört tacksam och rekommenderar verkligen Hikmet och Bandhagens Trafikskola till alla som vill lyckas.
  • Anna F
    Anna F: Fick en gammal träkoffert som spruckit runt om hela lagad och målad. De letade fram precis likadan färg som originalet. Jag är så nöjd med resultatet! Flexibla, trevliga, serviceinriktade och har gjort ett väldigt bra jobb./ Kungsholmskoffert
  • Mitra Z
    Mitra Z: Väldigt professionella. Bra jobb. Tack för att jag fick tid så snabbt. Bra tillgänglighet.
  • Patrik R
    Patrik R: Anlitade de för städning av min lägenhet, det var väldigt bra priser och väldigt bra städning, rekommenderar de!
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Bandhagen?