Lars inge L:
Akleja Sweden är ett familjeförlag med en noga utvald utgivning. Tar inte emot ej beställda
manuskript. Representerar LittArt (c).
Leave a message if you call. Merci pour votre message.
Driver du verksamhet/bolag av något slag i Djurgården?
Heike D:
Är du sugen på en riktigt lyxig räksmörgås som praktiskt taget dignar av en massa goda räkor som gömmer hemmagjort bröd, ägg och en precis lagom klick majonäs, gå då till denna charmiga restaurang belägen i de fina kvarteren av nya Djurgårdsvarvet.
Såååå gott!✨
Mikael E:
Här var jag på ett företags event där vi spelade boule och käkade mat. Det var ganska länge sedan nu men jag vill minnas att maten bestod av ett buffë bord med bra variation och där fanns en gammal eka de hade fyllt med is för att hålla drycken kall.
Boulebanorna här håller mycket hög klass. Så det är inte bara tur inblandat för att kunna vinna en match på dessa banor. Den som hanterar kloten bäst vinner och det blir sällan några överraskningar i hur kloten rullar.
Att mitt lag efter att ha förlorat en match sedan gick obesegrat och vann en B-final gjorde ju kvällen inte sämre och jag åkte hem med ett fint boule set :-)
paz z:
måste berömma tjejerna i garderoben! jag krånglade till det för den ena tjejen gina tror jag hon hette men hon var super proffsig och super trevlig! jag kommer att besöka Cirkus flera gånger efter denna händelse.
Gunnar G:
Bemötandet från den unga kvinnan i kassan var otrevligt. Hon insisterade på att jag hade svårt för att förstå. Detta genom att upprepa sig med ett mycket otrevligt tonfall.
Driver du verksamhet/bolag av något slag i Djurgården?
L:
Betala aldrig i förskott. Jobbet blir bara dyrare och dyrare och du kommer inte att få några specifikationer på faktura. Tar på sig jobb utanför kompetensområdet. Var mycket försiktiga med detta företag, det finns andra alternativ.