Övrigt i Farsta

13 rekommenderade övriga företag i Farsta, Stockholm

• Ella Barbro W
    Ella Barbro W: Jätte härlig atmosfär och personal, rekommenderar starkt. Mycket praktiskt arbete vilket både är lärorikt och kul.
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Farsta?

• Mirsada Maria F
    Mirsada Maria F: Undvik Anja & Dennis Hemtjänst till varje pris! Detta företag är en fullständig katastrof! De har gång på gång struntat i att komma för att ta hand om min mamma, som har Alzheimers och är i stort behov av tillsyn. De lovar guld och gröna skogar men levererar ingenting – ren och skär nonchalans! Tänk om hon försvann, då skulle vi inte ens få reda på det?!! Det står så mycket dravel på deras hemsida som inte är sant! Vi har givit dem för många chanser det sista året! Vad som är ännu värre är att de försöker smyga undan sitt ansvar och verkar tro att vi inte ska märka att ingen personal dyker upp. Samtidigt tar de betalt av kommunen – alltså våra skattepengar – för en tjänst de inte ens utför! Det är skamligt och oacceptabelt att äldre, sårbara människor behandlas så här. Om du bryr dig om dina anhöriga, välj en annan hemtjänst. Detta företag förtjänar inte ens en stjärna!! //Mirre
  • Håkan N
    Håkan N: Vi tycker om att bo här Håkan Nyzell
  • Niclas B
    Niclas B: Duktig kiropraktor. Brukar gå här till och från med mina ryggbesvär. Alltid ett professionellt bemötande. Dessutom bra mycket bättre priser än klinikerna inne i city.
    Maria H
    Maria H: Supergoda muffins! Muffins tenderar att bli kompakta eller torra, eller i värsta fall både och. Men Munk o Muffin lyckas göra goda, fluffiga, färska muffins. De bästa jag har ätit i Stockholm. Dessutom riktigt goda smoothies och en trevlig kille bakom kassadisken.
  • Maria H
    Maria H: Jag gillar egentligen Kahls för deras utbud av te och choklad. Men Kahls i Farsta ger ganska dålig service. Personalen är oengagerad och verkar hata sitt jobb. De är dåliga på att ge tips och råd även när man ber om det. De ger mig helt enkelt ingen anledning att vilja gå dit igen...
  • 3 omdömen
    Susanna Hannele E
    Susanna Hannele E: Som vanligt supernöjd med mina fransar och igår gjorde jag även 3d bryn med microblading. Det blev jättebra! Tack snälla😍
  • 2 omdömen
    Erik Ola E
    Erik Ola E: Har fått bra hjälp av bilfin med däckskifen på våra bilar. De har även däckhotell vilket jag uppskattar väldigt mycket. De erbjuder även tvätt och rekond av bilar. Jag har alltid fått bra bemötande av personalen.
    Gunilla D
    Gunilla D: Bra lunchställe, pizzorna är goda och salladerna bra och generösa. Inte den roligaste miljön så avhämtning kan vara en god idé
  • 5 omdömen
    Theresia C
    Theresia C: Sam & Co serverar tydligen både Sushi och någon billigare variant av husmankost. Jag har dock endast provat Sushin, och märkt av att den blivit sämre och sämre. Riset är löst och makin tenderar ibland att falla isär. Restaurangen ligger insprängd mellan affärerna så ljudnivån är relativt hög. Kundbemötande är alltid detsamma, dvs samma kvinna som aldrig ler eller pratar. Prisnivån på sushin ligger runt 100-lappen. Vid mitt senaste besök blev jag även matförgiftad.
  • Gabriella K
    Gabriella K: Var bpå besök iFarstas butik. Ny personal även denna gång. Men bemöttes med stor nonchalans. Huvudpersonen var endast intresserad av att sälja in ett 5G abonnemang och lyssnade inte till min personliga frågeställning. Till slut bad jag personen att avlägsna sig så att samtal kunde fortsätta med annan personal. Fick sedan beskedet att det jag sökte efter inte fanns. Fullständigt värdelösa som kundmottagare.
  • Robert K
    Robert K: Mycket oförskämd personal. Första gången har jag träffat personal i en butik i Sverige som bryter mot lagen och som dessutom är uppkäftig mot kunden. Ärende anmäls vidare
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Farsta?

Markus Ö
    Markus Ö: Tveksamt om företaget följer lagar och regler ett 40 timmars pass kan förekomma. Oseriöst!