Övrigt i Grimsta

4 rekommenderade övriga företag i Grimsta, Stockholm

• Anna E
    Anna E: Två jättefina ridhus, trevliga hästar, roliga aktiviteter under lov samt clinics, många olika storleker på ponnyer. Rent och snyggt och trevlig personal. Vällingby har verkligen blivit bättre de senaste åren. Minus för antalet stora hästar, tyvärr lite för få.
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Grimsta?

• Jonas F
    Jonas F: En kvarterskrog/pizzeria som har både god och prisvärd mat. Personalen är alltid jättetrevlig men en del gäster förstör ibland stämningen.
  • 2 omdömen
    Eva S
    Eva S: Bedrägeri!! Trakasserar mig trots blockat nr, har anmält dessa!!! Svara inte på dessa samtal, blockera genast! Lurendrejeri. Avskyr dom!
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Grimsta?

• 1 omdöme
    Tomas E
    Tomas E: Anders Sundberg är vd för NRB Bygg. Tyvärr är han inte ärlig eller omtänksam att ge kunden en fungerande lägenhet. De renoverade vår lägenhet 2017 och hade en elektriker som gjorde ej skyddade uttag i badrummet och målare som var slarviga och golvläggare som gav ojämnt golv med 1 cm och glipor mellan plankorna. Detta berodde på att de stressade och la flytspackel som de inte gav tid att torka. De slarvar med det mesta och kan inte jobbet. Rörmokare gjorde inte centrerad dusch så nu har vi fula märken i kaklet.