Per I:
Kan verkligen rekommendera denna verkstad. Man märker att verkstan inte varit igång så länge utan håller på att bygga upp sin verksamhet, men fint bemötande och proffsig service!
Eva-mari T:
Jag hade en övervuxen rabatt med kvickrot, klöver och annat ogräs som hade tagit över nästan allt. Jorden var tunn och trots att jag försökte rensa och plantera nytt blev det aldrig riktigt bra.
Marie på Mälardalens Träd och Trädgård gjorde jätte-skillnad. Hon hjälpte mig att välja växter och planterade en jättefin kombination av flocknäva, röllika, anisisop, solhatt, Karl Foerster, kantnepeta och lammöra. Rabatten blev SÅ fint och lockar nu både bin och fjärilar. Växterna lättskötta och behöver inte så mycket vatten när de väl har etablerat sig.
När jag var bortrest några dagar när allt var nyplanterat och växterna fortfarande behövde extra omsorg, kom Marie hem till oss och vattnade.
Jag är väldigt , väldigt nöjd med både resultatet och bemötandet. Hade det gått att ge fler än 5 av 5 stjärnor hade jag gjort det. Rekommenderas varmt!
Thommy O:
Kan bara bli fem av fem på denna.
De kosttillskott jag använder mest i min träning. Sveriges äldsta och i mina ögon mest pålitliga tillverkare av kosttillskott.
De är inte billigast en å andra sidan säljer de inte skräp som så många andra gör. Mitt råd är att hoppa över råttgiftet som alla andra snåljåpar köer och satsa på det som fungerar.
Kan varmt rekommendera Vitamin B.3, kreatin och Whey+
Susanne d:
Pedagogisk verksamhet i stressfri miljö och liten barngrupp. Med inriktning på barnet i centrum. Mycket utevistelse. Helt enkelt mycket bra för barnen och lyhördhet för föräldrarnas vardag och önskemål.