Övrigt i Mariehäll

7 rekommenderade övriga företag i Mariehäll, Stockholm

• Tina I
    Tina I: Professionellt, smidigt och skinande rent! Alltid lika nöjd med Bara Bemanning. 10/10!!
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Mariehäll?

• Iréne A
    Iréne A: Anlitade Flyttstyrkan när det var dags för ny bostad för ett par månader sedan. Jag var väldigt imponerad av deras effektivitet, snabbhet och servicekänsla. Jag hade packat mycket själv men blir det ny flytt i framtiden ska jag överlåta all packning till de som gör det bäst, Flyttstyrkan alltså. De bistod också med flyttstädning. Är mycket nöjd och kan varmt rekommendera denna flyttfirma! Hälsingar från nöjd kund/ Irene
  • 1 omdöme
    Anna J
    Anna J: Mycket bra bemötande, svarar alltid och bra att samarbeta med. Väldigt nöjd kund Elbema Fastigheter AB
  • Barbro Agneta Rose-marie K
    Barbro Agneta Rose-marie K: Inredning jätte fint Man känner sig välkommen ❤️ Bra priser Har nog aldrig fått så stor cappuccino (som en soppskål ) Och så god smak, Mycket att erbjuda Mat,Fika,glass mm Jag kommer verkligen återkomma igen Och framförallt trevlig personal ❤️
  • 1 omdöme
    Sofie E
    Sofie E: Superduktig tjej som verkligen är intresserad av att ge goda råd och klippte mig så snyggt att jag inte behöver boka tid för ny klippning förrän nu, nästan 3 månader efteråt. Första gången som någon frisör talat om för mig att jag INTE borde använda specialschampo för att det kapslar in hårstråna så det blir som en ”mössa” på hivudet. Började använda min naturliga hälsokost Maria Åkerberg jag hade hemma för kroppen istället. Och bara tog balsam i topparna. Stor skillnad! Tänk! Att ingwn sagt det på de senaste 20 årwn!? Kommer definitivt boka ny tid!
  • Olle B
    Olle B: Processortillverkare till server som desktop-datorer. Har ett dottarbolag som heter ATi som tillverkar grafikprocessorer. Huvudkonkurrenten är Intel som är ett mycket större företag. AMD har sitt huvudkontor i USA.
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Mariehäll?