Erika H:
Jag anlitade Blique Inredning för ett stylinguppdrag inför försäljning av en liten lägenhet i slutet på 2024.
Julia och Ditte lyckades med den äran framhäva lägenhetens potential och gav den en enorm mysfaktor. Jag ville nästan inte sälja den längre! Det blev succé: rekordmånga visningar på hemnet och många besökare på visningarna med flera intresserade.
I uppdraget ingick att möblera och dekorera lägenheten med möbler som Blique Inredning tillhandahöll.
Jag rekommenderar varmt Blique Inredning för er styling!
Bengt E:
Stockholm Quality Home har totalrenoverat ett badrum i mitt hus under sommaren. Allt stämde! Offerten och tidplanen hölls och slutresultatet var över förväntan. Jag var bortrest under tiden men hölls ajour med progressen via facetime av en person som hade helhetsansvaret. Arbetarna täckte över golv och dörrar så att de inte skulle slitas. Städning gjordes dagligen och bortforsling av gammalt material var perfekt. Ett mycket professionellt team som jag gladeligen kommer använda igen.
Johan N:
Jag är en stamkund och kan rekommendera deras pizzor och kebab. Alltid fräscha råvaror och jätte trevlig personal. Plus i kanten är när det är dags för semlor "semmeldagen" , jag kan med lätthet säga att det är dom godaste i hela Sverige.
5/5
// Joha Nilsson
Svend Gunnar Rodius A:
Er aperitif Apréo är en nykter fullträff och alltså ingenting för ett fylleslag med efterföljande bitterhet och ångest.
Lycka till!
Aleksei A:
Professionell och kunnig! Vi beställde betongarbeten – allt utfördes med hög kvalitet: jämnt, pålitligt och i tid. Mycket bra gjutning och armering, tydligt att personen har god teknisk kunskap. Rekommenderas varmt för alla typer av betongarbeten!
Alexander M:
Superbra rörmokare, hjälpte min mamma med byte av raditorer för det var så kallt hemma, nu är det varmt och skönt, och så nöjd - tack för allt Rami!
Yusuf I:
Företaget är mycket professionellt och pålitligt. De erbjuder alltid snabb service, bra kommunikation och hög kvalitet i sitt arbete. Jag uppskattar deras engagemang och kundfokus – det känns tryggt att samarbeta med dem. Inom området för tunga fordonsdelar är min vän Yusuf en verklig expert. Han hjälper dig alltid i alla frågor, är mycket kunnig om reservdelar och erbjuder dessutom mycket bra priser.
Carola L:
Vi hyrde Jernkontoret för en fest för 65 personer, med fin middag och dans. Mycket trevliga lokaler perfekt belägna mitt i Stockholm. Trevlig och positiv personal, och cateringfirman de samarbetar med, Elwings, ordnade mycket god mat till oss och våra gäster. Alla våra gäster var mycket nöjda och rekommenderar varmt Jernkontoret för fin-fina fester! Att man får ta med egen dryck om man vill gör ju inte saken sämre :-)
Sofia Erika G:
Världens bästa tatuerare! Har otrolig känsla och vet verkligen vad han gör. En mer detaljerad tatuerare kan du inte hitta någon annan stans. Rekommenderas varmt! Rekommenderar även att gå dit om du vill ta hål i öronen. 👍
Per B:
Vi lämnar all vår tvätt här, som vi inte tvättar själva. Dessutom bra för att göra små syjobb som att lägga upp byxor, gardiner och byta blixtlås mm
De är duktiga och har en känsla för textilier som man sällan möter nuförtiden.
Ted S:
Jag blev väldigt glad och positivt överraskad av Extended Ångström Data´s nya webshop. Med inbyggd interaktivitet kunde jag begära en offert baserat på mina krav, behov och önskemål kring ny nätverkslösning som dessutom var vida överlägsen i pris i jämförelse med alternativen. Dessutom kunde de erbjuda 1U rack monteringskit till mina mindre enheter som normalt inte är rackbara (ie. endast bords- och väggmontage). Vidare erbjuds en CSP Portal vilket jag nu flitigt använder för inköp av våra subscription licenser. Tack för mycket bra service och support!
Karin Ann-charlotte S:
Blev sååååå superbra omhändertagen av sköterska Evyn och läkare Nathalie. Bägge var lugna, förklarade hela tiden och kunde svara på min konstiga frågor. Kände knappt någonting o undersökningen gick fort. 10000 rosor vill jag ge dem bägge.
Eduardo G:
Har varit hos Lisa under flera tillfälle
Alltid rent o avstressande miljö
Frågar våran hund så är alltid svaret :
Det är bara Lisa som får klippa mig ….
Mao Toppenbetyg inget annat!