Carl Magnus G:
Väldigt proffsiga och smidiga att ha och göra med, rekommenderas varmt! Vi renoverade en tvättstuga/badrum i vår källare samt byggde bastu hösten 2024.
Kenny T:
Renoverade vår brf s fönster. Lösningsorienterade och levererar vad de lovat. Har även varit lätta att ha kontakt med efteråt. Kan bara varmt rekommendera.
Mikael Olof G:
Kan varmt rekommendera Roberth Smith på Arborea Trädvård AB. Han var här med sin kollega och tunnade ut våra tre stora lindar, och tog bort döda grenar i två stora ekar.
Han arbetade skickligt och effektivt, och vi är mycket nöjda med resultatet. Alla grenar lades prydligt i högar och vi valde att själva köra iväg dom till SRV.
Ingrid Margaretha H:
Mycket nöjd! Superb service min bil blev som ny efter reparation" spinner som en katt " 👍🌝 Mycket trevlig och tillmötesgående personal Toppjobb✨️
Sebastian Victor Nikolaj W:
Jag kan verkligen rekommendera Malmqvist Consulting & Invest AB. Superproffsiga men samtidigt väldigt lätta att ha att göra med.
Vincent J:
Jag vill innerligt tacka Barbro Andersen, sjuksköterska på Capio hemlös Pelarbacken. Hennes engagemang och professionalism är verkligen enastående och gör en stor skillnad. Barbro utstrålar värme och empati, och hon tar sig alltid tid att lyssna och se till individens behov. En särskild händelse som verkligen visar hennes omtänksamhet var när hon en gång generöst delade ut dryck och smörgås under besöket. Tack, Barbro, för ditt ovärderliga arbete och för att du alltid sprider glädje och omtanke! Du gör verkligen skillnad i människors liv.
Rune Leif S:
Har vid flera tillfällen fått bästa tänkbara hjälp med installation av belysning i garage, knutlampor och element. Arbetet utföres alltid snabbt, snyggt och proffsigt och alltid till ett facit pris. Högsta betyg på allt.
Rune S.