Övrigt i Stockholms län

Nykvarn  (2 st)
    Anna L
    Anna L: Toppen städning god kommunikation
  • Jens Eric Patrik N
    Jens Eric Patrik N: Det självklara valet när det kommer till min säkerhet. Ett företag som levererar kvalitet och trygghet med sina vakter.
  • Martin E
    Martin E: Thank you for your great understanding, helpfulness, and valuable guidance in supporting our establishment in Sweden. Your insights and advice have been truly invaluable for our journey forward
  • Annica L
    Annica L: Vacker gård med fantastiskt god fläderdryck.
    Neo John S
    Neo John S: Ärliga och snabbt svar. 5 av 5!
  • Vincent J
    Vincent J: Jag vill innerligt tacka Barbro Andersen, sjuksköterska på Capio hemlös Pelarbacken. Hennes engagemang och professionalism är verkligen enastående och gör en stor skillnad. Barbro utstrålar värme och empati, och hon tar sig alltid tid att lyssna och se till individens behov. En särskild händelse som verkligen visar hennes omtänksamhet var när hon en gång generöst delade ut dryck och smörgås under besöket. Tack, Barbro, för ditt ovärderliga arbete och för att du alltid sprider glädje och omtanke! Du gör verkligen skillnad i människors liv.
  • Hans Ola T
    Hans Ola T: Seriös bilverkstad, duktiga killar.
  • Mari A
    Mari A: Timmy som är ledningschef är organiserad, tydlig, i god tid och detlajorienterad och en riktigt bra problemlösare. Alla plus från mig!
  • Sonja F
    Sonja F: Sladja är mycket kunning i sitt yrke. Hon gör underverk med kroppen med sina magiska händer. Hon är den bästa jag har gått till. Kan starkt rekommendera alla att gå hit.
  • Stefan L
    Stefan L: Deras kundservice svarar snabbt och är hjälpsamma.
  • Olof H
    Olof H: Fantastisk service. Otroligt kunniga.
    Bo Arthur K
    Bo Arthur K: Bra och noggrann service med bra återkoppling vid behov och bra personal . Med vänlig hälsning, Bosse
  • Morteza A
    Morteza A: De lurar folk att bilen är besiktigade men äntligen när man framme och tittar på bilen det går inte att köra bilen. Mycket fusk.
  • Peter B
    Peter B: Bra bemötande & bra råvaror & kunnig personal.
  • Yvonne A
    Yvonne A: Jag var lite missnöjd när jag idag reklamerade mina glasögon, men den kunnige och mycket trevliga Edvin med sin höga sociala kompetens vände allt till det allra bästa. Yvonne Asplund Danderyd
  • Ingrid Margaretha H
    Ingrid Margaretha H: Mycket nöjd! Superb service min bil blev som ny efter reparation" spinner som en katt " 👍🌝 Mycket trevlig och tillmötesgående personal Toppjobb✨️
  • David H
    David H: Samma adress, nytt namn. Lågt pris, generösa med tiden
    Erja Anneli T
    Erja Anneli T: Toppen kille! Super trevlig och hjälpsam. Fick hjälp snabbt, på kvällstid dessutom. Fint blev det åxå 😊
  • Sebastian Victor Nikolaj W
    Sebastian Victor Nikolaj W: Jag kan verkligen rekommendera Malmqvist Consulting & Invest AB. Superproffsiga men samtidigt väldigt lätta att ha att göra med.
    Oscar M
    Oscar M: Fantastiskt goda och prisvärda produkter. Oyster gin är en personlig favorit. Ej hunnit testa vodkan.
    Katarina S
    Katarina S: Som alltid, sedan många år tillbaka, går jag hem från Susanne så jättenöjd. Nöjd och glad över mina nya slingor och fina klippning. Tack Susanne!!!😃😃👍🏻⭐️⭐️
  • Halil B
    Halil B: Exceptionell tandläkare! Mycket kunnig, mycket professionell!
  • Johan F
    Johan F: Lyhört och personligt bemötande. Mycket nöjd!
  • Tony Lennart Mikael S
    Tony Lennart Mikael S: Snabb och proffsig service från start till mål. Bytet av köksblandaren gick snabbt och snyggt. Kan rekommendera MH Drift.
  • Sten Åke Thorbjörn Grigorij P
    Sten Åke Thorbjörn Grigorij P: Fantastiskt proffsig behandling. Välutbildad tjej.
1...2223242526...116