Övrigt i Stockholms län

Vaxholm  (11 st)
Salem  (11 st)
Nykvarn  (2 st)
  • Assia I
    Assia I: Niki som jobbar på butiken i Kungens Kurva vilken Sjärna du är. Vi fick otroligt bra service. Niki var så behjälplig och såg till att jag som kund fick vad jag ville och att jag kände mig nöjd. Alltid med leende på läpparna. Jätte nöjd med min upplevesle och tillgängligheten. Tack till dig Niki. Hoppas du jobbar nästa gång jag ska handla på Matvärlden i Kungens Kurva.
  • Sofia S
    Sofia S: Jag kan varmt rekommendera Mats Pedersens Bygg AB. Företaget anlitades för att renovera mitt kök. Detta gjordes med stor noggrannhet och yrkeskunskap.
    Maja-karin K
    Maja-karin K: Otroligt trevlig och kompetent personal. Rekommenderar starkt
    Daniel S
    Daniel S: Hjälpte mig med dränering på huset, mycket nöjd med arbetet.
  • Eva Marie E
    Eva Marie E: Jag köpte choklad praliner på Yxlö julmarknad och de var fantastiskt goda. Marie
  • Anton J
    Anton J: Aktiv skärgård hjälpte till att på kort varsel ordna en fantastik svensexa. Kul aktiviteter och väldigt proffsigt upplägg där de bokade boende, ordnade mat och allt övrigt vi behöver. Dagen blev väldigt lyckad. Rekommenderas varmt för ert event!
    Abdurakhim B
    Abdurakhim B: Snabb jalp,trevligt personal Tack!
    Michel Eric René D
    Michel Eric René D: Karin Lindh är en av i mitt tycke en av landets ledande konstnärer. Med en fantastisk förmåga att ta ider in i verkligheten för oss att njuta av!!
  • Rolf Sven Erik A
    Rolf Sven Erik A: Snabb och bra service! Hade problem med avgassystemet. De hade möjlighet att ta in bilen direkt och åtgärdade saken till full belåtenhet. Mvh Rolf Andersson
    Hemali P
    Hemali P: Går inte att kontakta, mycket mycket dåligt företag
  • Alex H
    Alex H: Dr. Mehran är en fantastisk ortoped/läkare vi har stort förtroende för. Hela min familj har gått till honom i många år, och vi har alltid blivit bemötta på ett mycket vänligt och tryggt sätt. Han lyssnar noggrant, tar sig tid, undersöker ordentligt och gör verkligen sitt bästa för att hjälpa. Man känner sig tagen på allvar och väl omhändertagen vid varje besök. Det märks tydligt att han bryr sig om sina patienter och vill deras bästa. Vi är oerhört tacksamma som familj för all hjälp och vård vi har fått genom åren. Ett stort och varmt tack till Dr. Mehran.
    Anette Elisabeth J
    Anette Elisabeth J: Mycket snabb leverans,aldrig haft några problem varken med betslning eller leverans,supernöjd
  • Oscar S
    Oscar S: Toppenservice och väl utfört arbete varje gång. Alltid nöjd hos Elias.
  • Susanne S
    Susanne S: Jag har gått hos Sabine Stage under flera år för behandling av hormonella och systemiska problem som påverkat min kropp. Sabine har ett holistiskt och lyhört sätt att arbeta, och hennes behandlingar har verkligen hjälpt mig att få bättre balans och minska mina besvär. Jag känner mig alltid väl omhändertagen och i trygga händer. Rekommenderas varmt!
    Sven Theodor Henning L
    Sven Theodor Henning L: Riktigt bra bemötande och service från början till slut. Personalen var mycket hjälpsam, och bilen jag köpte var i toppskick. Allt gick smidigt och kändes tryggt. Rekommenderas varmt!
    Daria K
    Daria K: Fantastisk jurist! Har hjälpt mig med migrationsärenden redan två gånger – snabbt, professionellt och utan problem. Rättade alla misstag som uppstod när jag tidigare ansökte själv. All dokumentation är nu klar och godkänd. Inga bekymmer, ingen stress. Rekommenderas varmt!
  • Margareta Z
    Margareta Z: Har renoverat nästan hela sommarhuset och är supernöjd! Noggranna, mycket trevliga och kompetenta hantverkare. Hög kvalitet på tjänsten, håller tidsramen och överenskommelsen om pris.
    Margareta Z
  • Pär Ingemar B
    Pär Ingemar B: Trevlig och duktig personal. Bra utfört arbete.
  • Lars B
    Lars B: Mycket bra och snabb service på min Volvo XC60. Byte spolarpumpen till halva priset av vad Volvo tar. Väntetiden var 1 dag medan Volvoverkstaden hade en månads väntetid. Jag rekommenderar att du servar bilen hos dem.
  • Leif Gunnar J
    Leif Gunnar J: Kanonbra ! Vi köpte bil och dom är hjälpsamma och trevliga
  • Kenneth T
    Kenneth T: mycket proffsigt bemötande. Priserna är humana.
    Thomas R
    Thomas R: Hej, har varit på besiktning hos er o allt gick bra. Vill bara ge er ett förslag; I er App o i ert Blad så visar ni bl.a texten Besiktas o då kan den ge vilseledande information att man skall kontakta er konkurrent Besikta! Jag tycker ni skall ändra orden Besikta till Besiktigas! När jag letade efter ert telefonnummer så sökte jag på Besikta o höll på att boka min besiktning hos dem istället! Allt är bara en idé om mer kunder för er! Mbh Thomas Rengfjord 0708 917888
    Annie Kristin A
    Annie Kristin A: Tack tack tack 🙏 Jag är glad och tacksam att det fortfarande finns yrkeskunniga, serviceinriktade och lösningsorienterad personal i en liten specialbutik som fredag precis innan stängningsdags löser ett problem med en liten mässingskula som fattas till en lampa. Dessutom oxiderar kulan för att det ska bli rätt nyans till lampfoten!!!!
  • Linn L
    Linn L: Jag kan varmt rekommendera detta företag. Jag får alltid jättebra hjälp av dem. De är proffsiga, trevliga, hjälpsamma och löser allt på bästa sätt. Min avloppspump gick sönder kvällen innan julafton och då kom de på julafton och bytte den, fantastiskt snällt, tack snälla Classe :)
1...2425262728...112