Övrigt i Stockholms län

Salem  (10 st)
Nykvarn  (2 st)

Topp 25 övriga företag i Stockholms län

• Tony Lennart Mikael S
    Tony Lennart Mikael S: Snabb och proffsig service från start till mål. Bytet av köksblandaren gick snabbt och snyggt. Kan rekommendera MH Drift.
    Carl Felix Ö
    Carl Felix Ö: Fick hjälp med besikting av pelletskammin. Effektivt och trevlig kille. Mycket konkurrenskraftigt pris
  • Håkan A
    Håkan A: Fantastiskt bemötande och fötterna blev som nya :-)
  • Marcus K
    Marcus K: Fantastisk ost och väldigt bra rekommendationer från personalen
    Petra A
    Petra A: Är 100% nöjd med min köksrenovering. Dem är proffsiga och kunniga. Tack Rashwan.
    Agnes V
    Agnes V: Hejsan Ville bara berätta att Luna (Patti) mår bra och blir mer o mer hemtam för varje dag som går hon har hittat sin plats högst upp i kattställningen så att hon kan ligga o titta ut på fåglarna på balkongen.Än så länge vill hon inte vara min säng kompis men med tiden tror jag att det blir jättebra. Mvh Agnes Widman
  • Carl Patrik B
    Carl Patrik B: Fantastisk duktig noggrann kommunikativ kille Olexandr. Har passion för sitt jobb och inte minst känsla av kvalité och förväntning. Effektiv i sitt arbete likaså. Stark rekommendation ! (Lagt schackrutigt marmor och kakel på kakel i badrum)
  • Marika N
    Marika N: Tack för det akuta VVS bytet när den gav upp!
  • Fredrik G
    Fredrik G: Håller vad man kommit överens om.
  • Kjell F
    Kjell F: Vi har haft Dainas städservice i snart 6 år och kan verkligen rekommendera detta företag! De kommer alltid i tid och gör det där ”lilla extra” varje gång. Vi har aldrig blivit besvikna på resultatet.
  • SARA W
    SARA W: Vi anlitade Karlssons Golv för att bygga en platsbyggd bokhylla i vårt vardagsrum och det blev så fint! Från första mötet har fick vi jättebra råd och idéer till de projekten vi ville göra. Tillslut när vi bestämt oss för att börja med den platsbyggda bokhyllan så fick vi bra hjälp med både skissen på den till det faktiska utförandet. Kommer absolut anlita dem igen för nästa projekt.
    Leif Patrik L
    Leif Patrik L: Installerade en laddbox samt lite omdragning av el i garaget. Snabba med offert och svar på mina frågor samt ett trevligt bemötande. Städat och snyggt efter utfört arbete. Kommer garanterat välja Q4-El nästa gång det behöver fixas med elen i huset.
  • HOMAYOON M
    HOMAYOON M: Anlitade Clean group efter min födelsedags party. Vi var ca 35 personer som hade festat hemma. Det blev mycket att städa efter. Kontaktade Clean Group och huset blev som ny igen. Tack clean group for snabb service och positiv bemötande. Tack för att ni städade extra noga. cleangroup.se
    ALEJANDRO C
    ALEJANDRO C: Rekommenderar Zynca varmt! Proffsig, föredömlig och bästa tänkbara bemötande samt dedikerad hjälp. Stort tack till Sharhrzad ;)
    ROBERT H
    ROBERT H: Jag kom in och skulle ha en koppling till bensindunk utan att vara helt säker vad jag behövde. Trots att det handlade om små belopp fick jag suverän service att hitta det jag behövde och även extratips om annat. Suverän service och jag rekommenderar starkt ett besök i butiken
  • Helene Anna Christina W
    Helene Anna Christina W: Źzźzxxxźxxxxxxxxxxxxcxcxxxxxxxxxx
    Andreas W
    Andreas W: Senior Löfgren är väldigt bra att arbeta med och är oerhört kunnig och lösningsorienterad. Lämnar alltid ett perfekt arbete efter sig och är trevlig att arbete med. Vi har anlitat dem många gånger till ganska komplexa projekt och resultaten har alltid varit perfekta. Kan varmt rekommendera!
  • Jenny R
    Jenny R: Jättefin kundupplevelse, snygg fotostudio samt lätt tillgång till parkering som var viktigt för mig. Fina bilder fick jag så klart, precis som jag hade förväntat mig, men det som fick mig att skriva den här recension var att fotografen hade så trevligt och lugnande sätt att få mig att koppla av, tänka inte alls på kameran och till slut fick han bilder som jag är stolt över och har tagit fram min bästa sida!
  • First-Name L
    First-Name L: Kanonbra städning utförd! Bra bemötande
  • Susanne Å
    Susanne Å: Alltid nöjd med elarbeten som jag får utförda av elektrikerna på El-Wicke. De är lyhörda och gör snygga elinstallationer på ett proffessionellt sätt.
  • Isabella K
    Isabella K: Teamet på Scalp micro Sweden är helt fantastiska på alla sätt, från bemötande till utförande och ja, listan kan gå väldigt långt! Jag sökte väldigt länge efter en Smp klinik men enda kliniken som kunde leverera äkta och naturlig arbete var utan tveksam Scalp Micro Sweden då videos på deras arbete säger mer än tusen ord. Hur mycket jag än försöker beskriva min glädje över min fantastisk naturliga Smp så är det lite. Jag mår så mycket bättre i min vardag, mer självsäker och mycket mer glad, nästan lite som att jag har funnit mig själv på nytt igen med en ny mening i livet. Jag kunder verkligen inte tro att Smp skulle göra en sån skillnad både på mitt utseende men även i min självkänsla. Teamet på Scalp micro Sweden är otroligt professionella, enormt duktiga, lyhörda och omhändertagna att man inte vill gå hem när man besöker deras mysiga klinik. Enda kliniken jag kan rekommendera i hela Europa!!!
  • Lisbeth Z
    Lisbeth Z: Vi anlitade Entreprenad Norrort AB på rekommendation för att sätta upp ett kök i Åkersberga.. Mycket trevligt bemötande generellt, vilket vi tycker är lika viktigt som kompetensen.. Lyhördhet för vårt behov som kund. Levde upp till våra förväntningar och löste de problem som uppstod på vägen med fortsatt god servicekänsla. Vi kommer definitivt anlita dem vid behov igen.
  • Per Håkan Nikolaus A
    Per Håkan Nikolaus A: Bästa stället att handla mopeddelar från . Har allt och är super snabba på leveranser
  • Jarmo Allan H
    Jarmo Allan H: Rekommenderar Toppen och trevligt kundbemötande fötterna är som nya och jag har betydligt mindre besvär med mina fötter efter behandlingen nytt återbesök inbokad
    Marcus Roger B
    Marcus Roger B: Jag har anlitat Fredrik på Söder Content för Hubspot-konsultation och fått mycket värdefulla insikter. Rekommenderas varmt!
1...2425262728...107