Anette Inger Kristina B:
Tapetsering av rum 7 kvm.Mönsterpassning.
Mycket fint utfört och kom den tid vi hade bestämt.
Rummet blev jätte fint.Är mycket nöjd.
Kan varmt rekommendera det här företaget.
Susanne S:
Jag har gått hos Sabine Stage under flera år för behandling av hormonella och systemiska problem som påverkat min kropp. Sabine har ett holistiskt och lyhört sätt att arbeta, och hennes behandlingar har verkligen hjälpt mig att få bättre balans och minska mina besvär. Jag känner mig alltid väl omhändertagen och i trygga händer. Rekommenderas varmt!
Karl Einar Roger L:
Mycket bra upplevelse och bemötande av personal på dagrehab. Upplevs kunniga och engagerade. Nu är däcken på lånerullstolarna välpumpade igen :)
Gleb C:
Hade det stora nöjet att jobba med en av deras konsulter från pre-covid till 2026. Bra lagspelare, djup teknisk kompetens, deltog och drog i sociala aktiviteter. Kom igång snabbt och var självgående inom ett par veckor i en komplex miljö. 5/5
Emil Andreas P:
Svetsade en del på våran båtmotor, lämnade på eftermiddagen och klar innan 8 på morgonen dagen efter. Tack Stefan för ett toppenjobb!🙏🙏🙏
Burak Hâkan G:
Älskar tvålen!
Luktar fantastiskt! löddrar perfekt och en känsla av renhet efter varje dusch!
Riktigt bra jobbat att få till denna tvål med bra ingredienser! Kommer definitivt handla mer från er!
Mvh Burak
Svetlana T:
Otroligt professionellt utfört arbete med stor noggrannhet och känsla för detaljer. Altanen är pedantiskt utfört och resultatet överträffar förväntningarna! Mycket nöjd med både utförande och kommunikation genom hela processen. Rekommenderas varmt.
Sten Åke O:
Mycket trevligt, professionellt bemötande och rätt pris. Läggning av takpapp på vårt platta tak gick fort och smidigt. Blev lite strul med hämtning av det gamla som tagits bort, inklusive 9,5 ton makadam, men det löste sig smidigt.
Rekommenderas varmt.
Richard B:
Vi är mycket resvana men Sydamerika fanns kvar på vår lista. Vi fick hjälp av Åsa på Inca Tours med att planera den stora Sydamerika resan med besök i fem länder.
Från planering av resan, genomförandet och hemkomst har Åsa varit fantastisk med allting, allt fungerade helt otroligt bra!
Under resans gång, varje guide, hotell, arrangemang etc fungerade till 100 procent! Hela tiden fick vi uppdateringar av lokala arrangörer som man dessutom kunde ställa frågor till 24/7.
Vi är otroligt nöjda! Vi kan verkligen rekommendera Inca Tours!
Sofia Erika G:
Världens bästa tatuerare! Har otrolig känsla och vet verkligen vad han gör. En mer detaljerad tatuerare kan du inte hitta någon annan stans. Rekommenderas varmt! Rekommenderar även att gå dit om du vill ta hål i öronen. 👍