Övrigt i Stockholms län

Salem  (10 st)
Nykvarn  (2 st)

Topp 25 övriga företag i Stockholms län

Marcus Roger B
    Marcus Roger B: Jag har anlitat Social Arts för blixtsnabb analys av förbättringsområden på hemsida. Extremt väl investerade pengar, rekommenderas för de flesta!
  • Hannes B
    Hannes B: Gick på ölprovning och njöt av ett par öl efteråt också. Fantastisk guide (Per) som var informativ och underhållande. Höll en bra balans mellan att bli för detaljerad och anpassa det för icke-öl-nördar. 10/10! Kan bara rekommendera fler att testa.
    Fabian H
    Fabian H: Perfekt system för små och medelstora fastighetssystem! Förenklade vår verksamhet och effektiviserade alla steg! Ökat kundvärde för hyresgästerna och gav oss mervärde som hyresvärd! Till ett rimligt pris och högklassig service!
    Mohamed majed A
    Mohamed majed A: Hjälpsam och väldigt bra service.
  • Emanuel P
    Emanuel P: Academy of Nature är mycket mer än bara en webbshop! Deras produkter har hjälp mig massvis! Bland annat under matsmältningsenzymer och deras örtkomplex! Verkligen personer med hjärtat på rätt plats!
    Vincent R
    Vincent R: Otroligt duktiga. Känner mig alltid trygg i era händer. Mycket nöjd! Tack så mycket!
  • 16 omdömen
    Linda Sofia Sabina A
    Linda Sofia Sabina A: Mycket bra service, ni som klagar måste haft en väldig otur och varit där när dom har haft hög belastning. Jag har lagat mitt iPad glas där två ggr utan problem, har köpt två mobiler, var dock problem med ena mobilen men fick enormt bra service och allt löste sig och dessa två mobiler har vi ännu kvar. Har lagt skärmen på ena telefonen utan problem, även bra service där när dom lagar på plats för att jag har lång resväg. Bytte även batteri på ena telefonen och micken nyligen på andra utan problem även där. Idag köpte vi en iPad och lika bra service har vi fått idag. Dock har jag ingen aning om skicket på ipaden men är inte så orolig om det skulle vara något fel. Då jag har 3 månaders garanti och fått bra hjälp innan.
  • 5 omdömen
    Peter E
    Peter E: Bästa thaien jag varit på. Misslyckas aldrig och Nicky är världens bästa kock och människa. Besök! Jag rekommenderar Panaeng Curry med kyckling och Pad gra pao med biff.
    NOEL H
    NOEL H: Fick med mig en riktigt fräsch pasta härifrån igår. Betyget lyfts till en femma pga den mycket trevlig personalen! Måste testa kaffet också!
    Simon K
    Simon K: 08 bygg & badrum gjorde en totalrenovering av vårt badrum 2011! Med ett mycket bra resultat! Patrick var lätt att prata med och gav oss många förslag och idéer . Vi kände oss trygga med att ha dem hemma hos oss när vi var på jobbet! Det var väldigt lätt att nå dem per telefon och stanna över och jobba för att allt skulle gå enligt tidsplanen! Dem var väldigt nograna och vi är jätte nöjda med resultatet. Vi skulle ringa 08 bygg & badrum vid framtida renoveringar!
  • mankan S
    mankan S: Trevligaste och snabbaste kundtjänst jag har varit med om.
    m
    m: Ett bageri som gör alla rätt. Som också serverar lunch och annat på de allra bästa råvarorna. Samt säljer delikatesser och har supergrym inredning. Här bor jag! :-)
  • ALI A
    ALI A: God mat i mysig lokal med perfekt service! Gratis 2 timmers parkering är en plus!
  • NATALIA K
    NATALIA K: Jag kan varmt rekommendera Magdalena! Duktig, kunnig och otroligt engagerad företagare.
    Anne C
    Anne C: I went to Vedanam for a whole body treatment which I had bought from groupon, I dont speak any swedish but that didnt matter each of their staff spoke perfect english and it was no problem to speak to me. I recieved excellent service and my massage was amazing! I will be back for more.
    Carl N
    Carl N: Mycket trevligt hunddagis med fina lokaler i Ensta (Täby) med trevlig och kunnig personal. Möjlighet till hämtning och lämning. Har också provat att använda deras helg & kvällspassning eftersom det krävs då jag jobbar en del natt, har också fungerat mycket bra. Kan verkligen rekommendera detta dagis! //C
    Jessica K
    Jessica K:
    Oscar L
    Oscar L: Många tummar upp för Lightweb!!!
    Sofia H
    Sofia H: Städar snabbt, effektivt och helt enligt önskemål. Jättetrevliga och dessutom bra i pris!
    Desiree L
    Desiree L: Alltid glatt bemötande, trevlig personal
  • Peter C
    Peter C: När man skall sälja och flytta inser man att resonemanget "det där kan vi fixa sen" kan få göromål att växa till bibliska proportioner. Döper man ett företag till ByggSkills har man satt ribban högt och vi förstod snabbt att det fanns täckning för namnvalet. Det vi har haft 14 år på oss att göra gjorde ByggSkills på 14 dagar. Besiktningsmannen bad oss maila bilder om vi gjorde några förändringar vilket vi gjorde. I svaret stod att läsa: "Det ser ju inte ut som samma hus, jag vill nog komma och göra en ombesiktning". Att det under arbetets gång tillkommer en hel del tillhör nog vanligheten, men att beloppet på fakturan trots omfattande tillägg var lägre än på offerten har jag aldrig hört talas om. Man behöver ju inte vara raketforskare för att räkna ut vilket byggföretag som kommer få ta hand om vårt nya hus. Vi vill varmt rekommenderar ByggSkills. Stor tack för all hjälp.
    Björn K
    Björn K: Alltid trevligt bemötande. Jag har inte handlat så många gånger men de gånger jag gjort det har de haft bra priser jämfört mot t.ex. Mekonomen. Verkar ha bra lager av reservdelar. Fler än en gång har de förvånad mig med att ha det jag vill ha i lager. Annars skapligt snabb leverans.
    Sandra K
    Sandra K: Brf Kantarellen 11 är en mycket trevlig förening att bo i. Styrelsen känns professionell och gör sitt bästa för att vi som bor här ska trivas. Sedan renoveringen av innergården blev färdigställd kan vi njuta av både skog, lekpark och bordsytor för middag ute!
    Lina V
    Lina V: Hos Marie får man alltid en lugn stund. Marie är en varm person som man bara kan älska. Hon är otroligt duktig och när hon tar på ansiktet känner man sig vacker.
  • Bengt S
    Bengt S: Rekommenderas starkt! Trevliga och proffesionellt utfört arbete, vi är mycket nöjda.
1...2526272829...107