Övrigt i Stockholms län

Salem  (10 st)
Nykvarn  (2 st)

Topp 25 övriga företag i Stockholms län

• Jojje L
    Jojje L: Tycker synd om alla som inte bor i närheten av detta bageri. Dan och hans personal bakar det bästa mat- och kaffebrödet i detta län. Litet och mysigt bageri med den stora stenugnen i centrum. Privärdet är högt om du tänker på att detta är ett hantverk med ekologiska råvaror inte en fabrik. Jag har nog smakat alla bröd i utbudet och tycker de håller en hög klass rakt igenom.
  • Marie S
    Marie S: Jag rekommenderar det verkligen, de ser upp till allt vi vill :) Det uppskattar jag verkligen. Tack Mvh Marie Sellberg Sikgatan 7 2tr
  • Pryscilla G
    Pryscilla G: Väldigt nöjd med min tattuering av Jousef! Schysst personal och bra priser. Rekommenderar starkt
  • Elin J
    Elin J: Södertörns simsällskap har en mycket familjär atmosfär. En mycket bra simförening att växa upp i. De tar hand om sina medlemmar och det finns goda möjligheter att utvecklas inte bara som simmare, utan även som person. Min tid i den här föreningen har gett många härliga minnen och många skratt. Vänner för livet och erfaremheter som jag har nytta av än idag. Rekommenderar den här föreningen varmt! Ska man börja med en sport, så är det simning i Södertörns Simsällskap.
    Klas Ö
    Klas Ö: Cecilia Karlström och Sirius hundcenter är bara att rekommendera. Super proffs
  • Carl S
    Carl S: Sveriges bästa leverantör av web-tv-tjänster. Global leverantör av portaltjänster för både mindre företag och några av världens största sajter. Gå till http://about.picsearch.com för mer information.
    Sven  E
    Sven E: Centuri har verkligen hjälpt till att göra mitt liv enklare! Deras lättarbetade och genomtänkta system kan verkligen rekommenderas tila alla som behöver ett dokument och ärendehanteringssystem.
    FANNY K
    FANNY K: Vi åker från Mörby till Älmsta för att trimma vår hund. Han blir SÅ fin varje gång! Bästa stället enligt alla jag möter som varit där. Jag håller med!
    mattte
    mattte: Ett fantastiskt bemötande trevliga och till mötesgående med en gedigen kompetens. Kan varmt rekommendera dom.
  • Sagzad K
    Sagzad K: här samlas många äldre kurder och dem trivs
  • Didrik A
    Didrik A: Jag är ypperligt imponerad av dessa unga grabbars förmåga till initiativ och kreationsförmåga! Rekommenderas starkt om ni är ute efter en proffsig webbsida på nätet. Bra priser dessutom!
    CAROLINE W
    CAROLINE W: Fantastisk trevligt bemötande på Nackastationen, kan varmt rekommendera att besiktiga bilen på denna station!
  • Pavel S
    Pavel S: fint o fräscht nya solarier & bra färg alltid bara här
    Linda M
    Linda M: Ett företag som jag rekommenderar starkt. Bra service och bemötande, professionell trädgårdspersonal som gav mig en hel del råd inför planteringen av tujorna som jag köpt. Tack
    Maria B
    Maria B:
  • Patric M
    Patric M: Brukar vara otroligt tveksam till fiskerestauranger då de ofta förstör fisken de lagar. Med samma inställning besökte jag detta mysiga ställe som ligger ganska centralt i Sundbyberg. Möttes upp av en otroligt kunnig och trevlig servitris som gick igenom vad de serverade samt vad som passade till de olika rätterna i dryckesväg. Maten i sig var otroligt god, vågar till och med påstå att det var den godaste fiskrätt jag ätit. Det är inte den största restaurangen men stämningen är på topp.
  • Emil J
    Emil J: Israelssons VVS-Service har varit vår trygga punkt vade det gäller rör och vatten. Håkan är profisionell, berättar vad som behöver göras och i vilken ordning allt behöver göras. Kommer även med rekomendationer gällande utrustning samt har bra priser. Arbeten som beställs utförs inom bestämd tidsram med riktigt hög kvalité. Kan varmt rekomendera Håkan, önskar ni exempel på utfört arbete är ni välkomna att kontakta mig.
    Johan P
    Johan P: Roliga och annorlunda aktiviteter!
  • L
    L: Massor med gott bröd och bakelser, täbys bästa semlor utan tvekan!
    Gunilla K
    Gunilla K: En riktigt trivsam liten restaurang som vi numer oftast besöker i stället för att som förr, äta i city. De har mycket god och vällagad italiensk mat, till ett mycket bra pris. Dessutom är personalen väldigt trevlig. Stället är ganska litet så om du vill vara säker på ett bord är det bäst att ringa. När vädret tillåter kan man även sitta ute och äta eller bara ta en kaffe eller öl och kolla in alla grannar som kommer förbi. Läget är bra, alldeles bredvid t-banan.
  • Remus P
    Remus P: Mycket bra och pålitlig firma som står för bra service och kvalité på utfört arbete. Kan rekommenderas utan tvivel!
    Therese D
    Therese D: Jag testade Killerextentions och blev jättenöjd, snyggt gjort, prisvärt, bra service, svar på alla frågor jag hade om hårförlängning och hur jag skulle sköta det. Rekommenderas varmt!
  • kristina f
    kristina f: Mmmm gott! Köttet var mört inga sega skosulor här inte. Hit går jag gärna igen.
  • Magnus
    Magnus: Har använt Byggkonsultgruppen för kvalitetsansvarig rollen på mitt husbygge, är mycket nöjd, har levererat mer än avtalat, alltid till hands vid frågeställningar och problem, mycket kompetent och kunnig Kan inye bli annat än högsta betyg
    Fredrik H
    Fredrik H: Personlig kunnig massageteraput. Har fått både klassisk massage och behandling för min rygg. Bra service och bra pris!
1...2728293031...107