Marawan Magedy Elsayed A:
Jag letade efter en kontrollansvarig till vårt projekt och hittade Bygglov.se där jag kunde via kartan hitta en som befann sig i närheten så vi slipper betala extra för framkörning.
Vilma G:
Jag har haft en mycket positiv upplevelse med Dmg Konsulterna AB. De har varit en stor hjälp för mig som coach i hanteringen av min livssituation med fibromyalgi. Jag blev bemött med empati och förståelse, vilket gjorde att jag kände mig trygg i processen.
Mina förväntningar var att få stöd och verktyg för att hantera mina utmaningar, och de har verkligen levt upp till dem. Genom att prata med dem har jag fått insikter och förståelse för hur jag själv kan hantera min situation, istället för att få direkta instruktioner. Det har gjort stor skillnad för mig. Jag rekommenderar varmt Dmg Konsulterna AB till alla som söker professionell hjälp och stöd i svåra tider.
Jaana Anastasia Elisabeth V:
Nu har jag fått mina två ögon operationer (grå starr) och är mycket nöjd. Trots att jag var en inte alltid trevlig, orolig, piplisa så blev jag bara bemött med respekt av Dr Elin Karlsson och hela teamet inklusive receptionister och lokalvårdare på operationsavdelningen. Dessutom ser jag ALLT nu för tiden. En bagatell/ rutinåtgärd för er, ett nytt liv för mig. Så Tack!🌹
Linda Sofia Sabina A:
Mycket bra service, ni som klagar måste haft en väldig otur och varit där när dom har haft hög belastning.
Jag har lagat mitt iPad glas där två ggr utan problem, har köpt två mobiler, var dock problem med ena mobilen men fick enormt bra service och allt löste sig och dessa två mobiler har vi ännu kvar.
Har lagt skärmen på ena telefonen utan problem, även bra service där när dom lagar på plats för att jag har lång resväg.
Bytte även batteri på ena telefonen och micken nyligen på andra utan problem även där.
Idag köpte vi en iPad och lika bra service har vi fått idag.
Dock har jag ingen aning om skicket på ipaden men är inte så orolig om det skulle vara något fel.
Då jag har 3 månaders garanti och fått bra hjälp innan.
Marie S:
Snabb återkoppling. bra service och omhändertagande av ditt djur. tar halva priset på tex rabiesspruta 500 kr än Evidiensia 995 kr .
tog mindre än halva priset för utdragning av en hund tänder. 6000kr istället för 20000 kr
så nöjd med Thair
Peter E:
Bästa thaien jag varit på. Misslyckas aldrig och Nicky är världens bästa kock och människa. Besök! Jag rekommenderar Panaeng Curry med kyckling och Pad gra pao med biff.
Kjell F:
Vi har haft Dainas städservice i snart 6 år och kan verkligen rekommendera detta företag! De kommer alltid i tid och gör det där ”lilla extra” varje gång.
Vi har aldrig blivit besvikna på resultatet.
Simon K:
08 bygg & badrum gjorde en totalrenovering av vårt badrum 2011! Med ett mycket bra resultat! Patrick var lätt att prata med och gav oss många förslag och idéer .
Vi kände oss trygga med att ha dem hemma hos oss när vi var på jobbet! Det var väldigt lätt att nå dem per telefon och stanna över och jobba för att allt skulle gå enligt tidsplanen! Dem var väldigt nograna och vi är jätte nöjda med resultatet.
Vi skulle ringa 08 bygg & badrum vid framtida renoveringar!
m:
Ett bageri som gör alla rätt. Som också serverar lunch och annat på de allra bästa råvarorna. Samt säljer delikatesser och har supergrym inredning. Här bor jag! :-)
Anne C:
I went to Vedanam for a whole body treatment which I had bought from groupon, I dont speak any swedish but that didnt matter each of their staff spoke perfect english and it was no problem to speak to me. I recieved excellent service and my massage was amazing! I will be back for more.
Carl N:
Mycket trevligt hunddagis med fina lokaler i Ensta (Täby) med trevlig och kunnig personal. Möjlighet till hämtning och lämning. Har också provat att använda deras helg & kvällspassning eftersom det krävs då jag jobbar en del natt, har också fungerat mycket bra.
Kan verkligen rekommendera detta dagis!
//C
Peter C:
När man skall sälja och flytta inser man att resonemanget "det där kan vi fixa sen" kan få göromål att växa till bibliska proportioner.
Döper man ett företag till ByggSkills har man satt ribban högt och vi förstod snabbt att det fanns täckning för namnvalet. Det vi har haft 14 år på oss att göra gjorde ByggSkills på 14 dagar.
Besiktningsmannen bad oss maila bilder om vi gjorde några förändringar vilket vi gjorde. I svaret stod att läsa: "Det ser ju inte ut som samma hus, jag vill nog komma och göra en ombesiktning".
Att det under arbetets gång tillkommer en hel del tillhör nog vanligheten, men att beloppet på fakturan trots omfattande tillägg var lägre än på offerten har jag aldrig hört talas om.
Man behöver ju inte vara raketforskare för att räkna ut vilket byggföretag som kommer få ta hand om vårt nya hus. Vi vill varmt rekommenderar ByggSkills.
Stor tack för all hjälp.
Björn K:
Alltid trevligt bemötande.
Jag har inte handlat så många gånger men de gånger jag gjort det har de haft bra priser jämfört mot t.ex. Mekonomen. Verkar ha bra lager av reservdelar. Fler än en gång har de förvånad mig med att ha det jag vill ha i lager. Annars skapligt snabb leverans.