fredrik b:
Häftig utbildning! Vi fick konkreta verktyg, dynamiken på vår arbetsplats är helt anorlunda nu. "Högt i tak och flyt i verksamheten!"
Fredrik Berg, produktionschef.
Nigel W:
Jag är kanske lite äldre en dem flesta som besöka CALM men jag var där igår, blir otroligt bra bemött och väl omhändertagen. Nogrann genomgång av skötsel och rengöring innan ingreppet (PA) påbörjad. Ett ställe att rekomendera.
SANNA J:
Liten och bra bilskola.
Trevlig personal.
Jag körde med Haithem och hans lärstil passade mig mkt bra. 10 lektioner senare hade jag mitt körkort 😊
Carl S:
Sveriges bästa leverantör av web-tv-tjänster. Global leverantör av portaltjänster för både mindre företag och några av världens största sajter. Gå till http://about.picsearch.com för mer information.
FANNY K:
Vi åker från Mörby till Älmsta för att trimma vår hund. Han blir SÅ fin varje gång!
Bästa stället enligt alla jag möter som varit där. Jag håller med!
Jojje L:
Tycker synd om alla som inte bor i närheten av detta bageri. Dan och hans personal bakar det bästa mat- och kaffebrödet i detta län. Litet och mysigt bageri med den stora stenugnen i centrum. Privärdet är högt om du tänker på att detta är ett hantverk med ekologiska råvaror inte en fabrik. Jag har nog smakat alla bröd i utbudet och tycker de håller en hög klass rakt igenom.
Hazze S:
Trevligt bemötande och lätt att boka,använde internet vid ombokningen vi fick göra.Piloten,Thomas,gjorde ett utmärkt jobb,vi flög rakt över Slottet från Stureby och landade i Djursholm.
Allt kändes mycket proffsigt och säkert,flyger gärna en gång till !
Stort Tack!
"Greven af Djursholm"
ante g:
köpte ett par ed hardy jeans och en Deeluxe tröja. Bra bemötande när jag frågade om storlekar och snabb leverans när jag bestämt mig. mycket nöjd :D
Magnus:
Har använt Byggkonsultgruppen för kvalitetsansvarig rollen på mitt husbygge, är mycket nöjd, har levererat mer än avtalat, alltid till hands vid frågeställningar och problem, mycket kompetent och kunnig
Kan inye bli annat än högsta betyg
Lisa H:
En fin klubb med stort hjärta! Alla tar hand om varandra och hjälps åt och ingen lämnas utanför.
Att de dessutom anordnar andra aktiviteter för omgivningen här i gribbylund är också ett stort plus. Klottersanering och städdagar i området, allt för att alla ska trivas att vara och bo här. Underbart!