LINUS B:
Supernöjd med bänkskiva i cararra. Lyssnade på deras tips om att ha en lång skiva istället för två kortare och det kunde inte ha blivit bättre.
Plus för snabb leverans samt bra service.
Carl W:
Jag har valt brandutrustning och installationstjänster från PRE till mitt företag. Jag är nöjd med deras tjänster och hur de har installerat utrustningen. Jag kan varmt rekommendera PRE för allt som rör brandsäkerhet och utrustning för hem och kontor.
Eleonor P:
Har renoverat ett badrum där Osterman Elektriska gjorde all el (bl.a. spottar, golvvärme och satte in jordfelsbrytare). Elen i vårt hus är inte det lättaste, då vi har gammalt proppskåp och många dolda dosor. Mateusz som gjorde nästan allt jobb var väldigt kunnig, tillmötesgående och flexibel. De kunde komma med kort varsel trots att de hade mycket annat att göra. Det enda jag kan anmärka på är städningen. Vi har precis gjort slutbesiktning av badrummet och fick inga anmärkningar på elen. Vi kommer definitivt anlita Osterman Elektriska igen!
Jenny R:
Älskar denna butik! Får mig att drömma om modet från Milano och Paris. Underbara klänningar och rekommederas mest om ni är ute efter lite festligare kläder.
Olof A:
Gillar färgsprakande Clemens Briels, hollands bästa konstnär, o funderar på att köpa en skulptur. Även Lars-Håhe Häverö har fina littografier här, Sveriges främsta skärgårdsmålare! :-) Joakim Hedlund som driver galleriet är supertrevlig! :-)
Magnus A:
Gröna bussen hjälpte oss att lägga marksten ca 65kvm samt bygga en stödmur.
Från första kontakt gick det snabbt att både få offert och start av projektet.
Vi är nöjda med resultatet av både mur och stenläggning.
Kommunikationen var ibland inte så bra, vi har lärt oss att vi måste vara mycket tydliga för att undvika missförstånd.
Detta är ibland svårt när man inte är hantverkare själv och vi upplevde Gröna bussen något stressade att avsluta projektet och då hade dom inte riktigt tålamod att lyssna på oss.
Men det blev ett bra resultat och priset blev på kronan enligt offert.
Vi rekommenderar Gröna bussen.
/Magnus 191111
Jennifer H:
Det här är en av dom bästa och mest välsorterade hundaffärerna i stan...ja och dom har ju självklart massor med prylar till hästen också. Ägaren är supertrevlig och har en jättestor otroligt väluppfostrad Rottweiler-tik som alltid går lös i butiken. Men andra hundar är också välkomna förstås. Här finns ett stort utbud med hundgodis och leksaker samt koppel och liknande. Gå förbi och kika vettjta, de har just flyttat in i nya fina lokaler. Har du problem att hitta hit så håll utkik efter en svart häst i live size som står utanför butiken.
Robert W:
Fönstergruppen gjorde installationen av våra fönster i slutet av januari i år. såhär i efterhand kan jag bara säga att vi valde helt rätt leverantör. fönster och dörrar är jättefina och snyggt installerat. snabb leverans och ett proffsigt kundmötande! toppen helt enkelt!
Lotten B:
Här har jag tränat i mer än 4 år och trivs super bra. Om man är otränad kan man köra fitnessgruppen. Tävlingssugen kör tävlingsgruppen, det ska jag göra nu :-)
det finns steg 1, steg 2, avancerad, tävling och fitnes.
Tränarna är grymma och man tränar med härliga människor som många oxå är ens kompisar.
Anna S:
Ni som inte haft möjligheten att besöka eller på annat sätt kommit i kontakt med den supermysiga butiken By Leia D på Ekerö utanför Stockholm måste, och då menar jag måste åka dit eller gå in på deras hemsida med en fantastisk WEB-shop som även den speglar butiken på ett bra sätt. Jag har handlat både vi nätet och i butiken, båda alternativen har överträffat förväntningarna mångfalt. Kolla hemsidan: www.byleiad.se