labinota s:
Haninge åkeri är bara bäst bäst bäst.
Jag hade precis köpt en soffa och kunde inte få in den varken i hissen eller via trapporna. Min enda utväg var att hyra en kranbil och få in den genom fönstret.
Jag bor på 4e våningen. Detta var inte ett problem för dem. Genast bokade vi in en träff.
Soffan körde jag själv till baksidan av byggnaden (var enklast att få in den därifrån) Och sedan kom dem med kranbil och lyfte upp den genom fönstret. Det tog inte mer än 20 minuter. Och billigt blev det också. Ca en 500kr bara. Jag hade förväntat mig 2000 kr. Men icke ! =)
Anställ dem. Jag ska flytta nu igen och behöver få ut den samma väg =P De blir snart ett samtal till dem.
Joacim W:
Anlitar alltid Mekonomen i Märsta, den på Söderbyvägen 1, både min privatbil och företagsbil får sin service där.
Gaij och Christer är oerhört sympatiska samt tar hänsyn till kundens bästa.
En verkstad man gärna återkommer till.
Jacob P:
Vackert, modernt hus, fina lägenheter, välskött förening. Jag har bott i huset sedan det byggdes (1973). En bra styrelse som verkar för medlemmarnas bästa och som inte försöker styra och ställa över sina medlemmar. Det är stor omsättning bland medlemmarna. Om jag skall säga något negativt sä är det att det ibland bullrar när andra medlemmar borrar i väggarna, kanske 1-2 dagar/månad. I övrigt är ljudisoleringen mellan lägenheterna bra, det är bara när det borras i väggarna som man blir störd. Risken för brand är liten, gott brandskydd mellan lägenheterna. Det har aldrig brunnit i huset.
Johanna B:
Att åka på kollo är något som de flesta drömmer om som barn. Stockolm Stadsmission anordnar kollo för barn från familjer med det lite sämre ställt eller som av andra anledningar inte har svårt att skicka sina barn på kolla. Kollona brukar vara mycket populära och uppskattade!
Johanna O:
Extremt trevlig kille som svarade, mycket kundvänlig! Återkoppling skedde kontinuerligt och till råga på allt så dök det upp en riktig snygging!
Snabbt, proffsigt och väl värt priset! Jag slapp dessutom ta bilen till verkstan. Rekommenderas varmt! Proffs uti fingerspetsarna!
Johan S:
En proffsig elektriker som drog om vår el på sommarstugan.
Vi är super nöjda med bemötandet och framförallt hans kunnande.
Kan starkt rekommendera Stenmarks el till båder privatpersoner och företag // Tack igen Johan & Annika
Sofie B:
Det behövs verkligen en organisation som satsar på att få ut Jesus på skolorna!! Och som har så många olika sätt att göra det på! De som jobbar där är som en enda liten familj, hur härligt som helst. Att vilja göra Jesus Kristus känd, trodd, lydd och älskad - kan man ha en bättre vision?! NEJ!
Maude W:
Vår hund rekommenderar verkligen Angskärs hundpensionat! Hon stortrivs varenda gång och vill knappt åka med hem! Själva tycker vi att personalen är jättetrevlig och att det känns bra att åka bort när man vet att ens hund är väl omhändertagen.
Uditi Ajay S:
I completed my whole driving education through My Driving Academy in Kungsholmen. I started with no previous experience and Wisam, my instructor was great and got me ready for the test so that I passed in the first try. He was patient and pedagogic, adapting the lessons to me. Highly recommend choosing him as your instructor if you choose to learn automatic.
Sivert S:
Vi är kunder sen länge hos enkv och dom ställer verkligen upp om man behöver någon hjälp. Allt från ansökning av mera tid vilket vi fick för några dagar sen ökade med mer än tusen timmar per halvår och vi har verkligen gått på knänen denna tid men nu ser vi verkligen att vi kommit rätt. Sen får vi inblick i allat deras arbete vilket var bra eftersom vi inte hade det sen innan på den förra assistans samordnaren. Rekomederas varmt till alla jag möter där ute i snårskogen av assistans
Martin D:
Sveriges äldsta och i särklass bästa paintballbutik.
Ägaren är involverad på personlig basis, servicen är klockren, hemsidan uppdateras ständigt och de har många erbjudanden på hemsidan.
Att de även har utomhusbana, såväl som inomhusbana gör ju det hela MYCKET mer intressant.
Mycket bra priser, alltid i framkant med utvecklingen och med produkter.
// Martin
Jeppe A:
Anlitade Stockholm Hemstäd AB för flyttstädning av en 1a på Södermalm i Stockholm. Mycket professionellt bemötande. Bra pris och utfört arbete.
NIKLAS N:
Wow vilken service, vi lämnade in gammalt guld att smälta ner till vigselring och Anders guidade oss så allt blev rätt med diamanter mm.
Erbjud även gratis slipning/putsning av annan ring som egentligen Inte hörde till affären.
Proffsigt, och värt varenda krona!
Kul med familjära bolag som levererar det lilla extra!