Övrigt i Stockholms län

Salem  (10 st)
Nykvarn  (2 st)

Topp 25 övriga företag i Stockholms län

Erik A
    Erik A: Trevlig personal som tar sig tid med dig.
  • Jesper N
    Jesper N: Fick jättebra service när jag beställde nytt sprayhood. Hon är en mycket trevlig kapellmakare , som dessutom har vettiga priser. Jag rekommenderar henne starkt vid behov av ny sömnad till båt eller liknande.
  • Nadia C
    Nadia C: En liten butik med det mesta för den som har en fallenhet för det som är romantiskt, lantligt och vitt. Här hittar du flaskor att hälla upp mjölken i, väderstation i plåt, vackra lampor i fattigmanssilver och annat som gör hemmet mysigare.
  • Elisabeth W
    Elisabeth W: Trevligt bemötande. Jag har låtit göra nya köksluckor, lådfronter och garderobsdörrar samt nya bänkskivor. Snyggt arbete men något dyrare än vad "kedjorna" erbjuder.
  • pia v
    pia v: underbar liten söt butik,man får en lyxig myskänska när man kommer in.butiken känns utländsk och har absolut en personlig stil
  • Maciek D
    Maciek D: Jag har fått hjälp av Edsvik VVS service vid fler tillfällen i både akuta ärenden och mer planerade översyn av min bergvärmepump. Alla gånger har de varit oklanderligt duktiga och snabba att agera. Något dyr (min personliga uppfattning) service dock, därför 4 recos.
    Sofia K
    Sofia K: Toppenställe om man vill rida för nöjets skull! Vill man tävla mycket bör man leta sig någon annanstans.
    Jonas Ö
    Jonas Ö: Trevligt bemötande och bra gaddat, det kändes seriöst och tryggt direkt. Jag är mycket nöjd med min tatuering!
  • Henrik S
    Henrik S: Detta är något för dig som har någon form av hörselskada. UH anordnar olika aktiviteter för stora som små. Till exempel läger, konferenser, utlandsresor med mera. Bli medlem idag och ha skoj...
    Micke J
    Micke J: MNJ Media är helt enkelt ett toppföretag som jag rekommenderar varmt, fast till vad har jag inte en aning om...
    Malin P
    Malin P: Ett jättebra företag för oss som inte tål laktos så bra. Deras breda sortiment av laktosfria produkter gör att man "kan äta vad som helst ändå", för allt finns utan laktos. De har allt från mjölk, grädde och yoghurt till cream cheese och cottage cheese.
  • Emma R
    Emma R: Bra ställe. Mycket härlig personal. Frächa lokaler. Känns bra.
    Roger T
    Roger T: Mycket bra skaldjursbord (som ersätter julbordet). Vissa rätter är lite tveksamt behandlade (som ex de fyllda och gratinerade havskräftorna) men det mesta är av väldigt hög klass. Ett stort plus för en bra rundrökt ål (som är ett krav på alla skaldjurs- eller julbord).
    Håkan R
    Håkan R: Det är alltid trevligt att handla på Firren. Personalen är glada och trevliga. Fisken utmärkt. Goda färdiglagade rätter, tex fisksoppan kan rekommenderas
    Dan G
    Dan G: Norrortskyrkan är en fri församling som står för en klassisk kristen förkunnelse och livsstil. Vår församling kännetecknas av gemenskap och "familjekänsla". De vill förmedla evangelium om Jesus och frälsningsbudskapet till människor i vår närhet. Varje söndag förmiddag har de en familjär Gudstjänst där lovsång och predikan är stående inslag
    Filip S
    Filip S: Trevligt bemötande och fantastiskt sortiment och kunskap om sina produkter inom fysioterapi. Har allt. Kunde vara billigare på småprodukterna.
    Katalin B
    Katalin B: Sveriges största simklubb samt den enda som har alla fyra simdiscipliner; Simning, Vattenpolo, Simhopp och Konstsim
  • Mats b
    Mats b: En härlig förening med en satsning som är väldigt uppskattad, synd att klubben inte prioriterar sjukvård/skadevård för ungdomarna då flera talanger går miste om en mycket bättre karriär
  • anders
    anders: Gillar läget. Jättenära till två stora vägar, E18 & E4. Oavsett var du ska i Sverige startar du från rätt väg. :) Bra kommunikationer. Pendeltåget når du på 8 minuter. 9 minuter senare är du på Stockholm Centralstation. Flera olika busslinjer utanför knuten. Bredband via Bredbandsbolaget FiberLAN och TV via comhem. Huset är byggt 96.
  • Linus J
    Linus J: Grymt bra bageri med hjälpsam personal och gudomligt gott bröd, både matbröd och kaffebröd. Kan vara lite lång kö, men det är det värt!
  • Martina K
    Martina K: Prisvärd och riktigt skön helkroppsmassage. Elevbehandlingar som är mycket bra.
    Sebastian B
    Sebastian B: Trevlig och kunnig personal med humana priser. De fixade min cykel på under 24 timmar. Mycket bra cykelaffär.
  • Nikke L
    Nikke L: Fantastiskt god glass som nu finns att köpa även i välsorterade livsmedelsaffärer! Fast trevligast är det förstås att åka ut till djurgården, vandra in i djurgårdsstan och köpa över disk.
  • Bengt A
    Bengt A: En intressant församling som vill mycket, vad gäller kommunen med omnejd. Duktiga pastorer och medarbetare, tycker jag. Och församlingen i helhet verkar vara varma vänliga människor, som det är roligt och stimulerande att möta, vid mina besök i denna kyrka. Den syns ju tydligt i Tumba centrum från Pendeltåget. En stor brun byggnad med ett kors på väggen. Jag tycker att många fler borde göra både ett och flera besök i denna intressanta kyrka. Tycker en numera van besökare!!!
    Linda W
    Linda W: Underbar affär med Indiskinspirerade kläder, porslin och möbler. Härlig atmosfär och trevlig personal.
1...4748495051...107