Övrigt i Stockholms län

Salem  (10 st)
Nykvarn  (2 st)

Topp 25 övriga företag i Stockholms län

Nikke L
    Nikke L: Helt lysande enkel tjänst för att kolla aktuella tågtider. Den som finns på sj.se fungerar bara om man bokar samtidigt. Det finns inga som helst funktioner för att bara kolla när ett tid ska komma till en station. Och Banverkets (Trafikverkets) funktion för detta är nästintill omöjlig att använda från en mobil. Nu väntar jag bara på iPhone-appen också!
    Alexander F
    Alexander F: När Café Edenborg klappade ihop var det många som sörjde. Tids nog öppnade detta fik. Här huseras Vertigo förlags kontor och bokhandel. Alla som jobbar här är delägare vilket är väldigt fint. Det är alltid trevligt att sitta och spana på alla originella människor som besöker stället och här går det bra att ta med din bärbara dator för att jobba och plugga. Dock är det ett litet minus i kanten att det kan bli rätt så bullrigt i lokalen.
    Manou S
    Manou S: Jag brukar droppa minst 2 gånger i veckan just för att snacka med och hälsa på den underbara personalen. De brukar bjuda på kaffe och vi snackar om sport och annat. Utan personalen skulle stället värd ett besök.
    Jan V
    Jan V: Just nu Sjöstans godaste pizzor, tycker jag. Beställ i god tid på populära takeaway-kvällar, det kan ta lång tid.
  • Roger M
    Roger M: Alttid får man komma in på rätt tid. Trevligt bemötande. Saklig information om vad som kommer att hända vid behandling.
  • Patrik R
    Patrik R: Riktigt goda tapas, litet mysigt ställe men kan vara mycket folk.
  • Fredrik T
    Fredrik T: Bästa restaurangen på Bromma Blocks?! Även bra delikatessdisk och mycket smått och gott att köpa med hem. Restaurangen är ett ställe där räksmörgåsarna misstas för räksallad eftersom de är överfyllda med räkor. Prisbilden ligger i de flesta fall under hundralappen.
    Peter H
    Peter H: Riktigt schyssta rum mitt i city för några hundralappar per natt gör det här till ett mycket bra boende i Stockholm. Jag har bott här flera gånger för runt en femhundring per natt i eget rum med toa. Visst det är dusch i korridoren men allt är snyggt och fräscht. Rummen är moderna, välstädade och trevliga och det ingår en enklare frukost. Du får bädda själv och det är ingen städning men det är ett klart prisvärt alternativ till att bo på "fina hotellet" för 2500 kr per natt. Och det ligger verkligen MITT i city :) Med en välstädad reception och trådlöst nätverk skulle betyget bli 5.
    Tommy L
    Tommy L: Inte riktigt min klädstil men utbudet är riktigt bra annars. Bra service, mysig miljö. Rekommenderas starkt.
  • Ellinor K
    Ellinor K: Jätte nöjd, har bara varit där en gång kommer gå tillbaka.
    Åsa R
    Åsa R: Otroligt bra service och supertrevligt bemött. Flexibla och fantastisk bra kundsupport.
    Fredrik H
    Fredrik H: Gick in för att fråga om de hade picknickkorgar. Det hade de inte, vilket jag också misstänkte. Men damen i kassan var så bra och serviceminded att hon tipsade om tre andra ställen längs med Götgatan som kanske kunde ha det. Tack vare hennes tips hittade jag min korg till slut - en present till frugan.
    Roza M
    Roza M: Trevlig personal som är hjälpsam i den fina affären full med fina saker. Mycket bra presentaffär. Man kan alltid hitta något.
    Michael L
    Michael L: Jag har inte vågat mig dit ännu för att få tånaglarna fixade. Men en sak vet jag, Lena som jobbar där är en gullig och trevlig tjej som förmodligen är väldigt duktig. Absolut värt ett besök.
    Morten K
    Morten K: trevlig personal som har tid med kunderna. lunsch buffe som serverar både sushi och varma rätter för endast 70kr och då äter du hur mycket du vill ALLT BRA HAR ETT SLUT ÄVEN DETTA FÖRETAG
  • Moz S
    Moz S: Här handlar vi nästa utselutande vår pizza. Mycket goda pizzor men också god pasta med nybakat bröd. Sallad brukar de bjuda på även vid avhämtning. Killarna är väldigt vänliga och tillmötesgående, vilket borgar för god service. Rekommenderas!
  • Ningjing C
    Ningjing C: Quite popular place, not so spacious but with lots of seats (upstairs, downstairs, outside)... We ordered Grilled steak sandwich and chicken Club, tasty. ...the friendly waiter seemed forget our food ... +o+ (too many people) . After all, great place to go!
  • Christian B
    Christian B: Te-salonen är nedre Kungsholmsgatans räddare i nöden och erbjuder som ensam spelare både tidiga frukostar samt efter-jobbet-käk för oss som jobbar runt Bolinders plan.
    Emma K
    Emma K: Severa har lyckats skapa något riktigt bra! En kombinerad produkt med CRM, projekthantering, tidrapportering och fakturering som förenklar hela arbetsflödet. Ligger på samma pris som merparten av vad konkurrenterna tar för en av de här delarna. Hela Severas filosofi är att göra det som är komplicerat och tråkigt enkelt och kul (om nu affärssystem kan vara det ;)) I Finland, som Severa kommer ifrån har systemet nästan enbart sålts via rekommendationer, så det ska bli spännande att se om vi kommer få samma respons här i Sverige. Jag jobbar numera på Severa av samma anledning som ovan, ifall ni känner att jag är översvallande positiv, men jag står verkligen för både företag och produkt. Bl.a ska vi avråda till köp där vi ser att företaget inte passar vårt system, eftersom Severas affärsmodell går ut på långsiktiga relationer.
    Fredrik L
    Fredrik L: Tomas gjorde ett kanonjobb med vårt kök. Lyhörd, serviceinriktad flexibel. Kan rekommenderas varmt om ni vill ha hjälp med hantverksjobb.
    Oskar ö
    Oskar ö: God turkisk mat och vänligt bemötande bra service.
  • Elisabet
    Elisabet: En sån härlig butik! Rekommenderas varmt. Å dem har kläder också!
  • Brynolf E
    Brynolf E:
    Kalle A
    Kalle A: Bra sortiment, jättetrevlig personal. Eget bageri och bra delikatessdiskar med till viss del egentillverkade delikatesser, mycket ekologiska produkter och bra priser. Snabbt i kassan eftersom man kan välja att scanna själv. Helt enkelt en bra butik!
    Elisabet
    Elisabet: Unikt ställe med gamla möbler som tjejerna gör vackra. Lämnade in mitt gamla skrivbord som jag tänkt slänga. Det blev helt underbart fint. De har en massa fin inredning också, sånt som man bara måste ha. Rekommenderas varmt.
1...4546474849...107