Linnea I:
Alltså viben på Bananas är ändå magisk, och pizzan är grym. Trängseln som uppstår här emellanåt kan både vara ljuvlig och samtidigt riktigt jobbig. Men så värt det.
Peter K:
Behövde reservdelar till min toalettstol och VGB kundtjänst (tack Matilda) bemötte mig med både fantastisk fin kundservice och snabba utförliga svar!
Rekommenderas varmt!
NOEL H:
Gick hit på flera, av varandra oberoende, vänners rekommendationer. Det var bra men lite under förväntan faktiskt... Sushin var fräsch men jag uppskattade inte att många av bitarna hade olika typer av såser och majonäs på toppen, hade enligt mig varit godare utan. Normala priser, mest lämpat för takeaway trots att lokalen är ganska fräsch. Svag fyra, värt ett besök!
Kristoffer S:
Trevligt ställe med god mat kommer att gå igen :)
Borde ha fler sorters Cava på menyn.
Lite i dyraste laget för min smak men det är svårt att hitta billigare restauranger med samma standard.
Cajsa J:
Äntligen har det kommit en utsökt Thai till Årsta!!
Fräscht, vällagat och mycket gott runt hörnet. Kan med nöje rekommendera deras Pad thai, från säkra källor även deras starkare kycklingrätter. Enda minuset är att "Cash is king"
Misc B:
Värt! Man får det man förväntar sig för 230kr och lite till (hårtvätt tex!). Aram klipper bra och är noga med saxen. Tar sig också tid tills det blir bra. Tummen upp.
Ida A:
Trevlig Restaurang med egen inredning.
Kul med lite annorlunda mat då det ligger mycket thai och grekiska resturanger i området.
Bra service och bra mat!
Absolut värt ett besök.
johan e:
Indisk restaurang som har fina lokaler med stora fönster, maten är god och det är helt ok priser.
De som gillar indisk mat i Stockholm har väl alla sina egna favoriter, Mumbai Square är min
NOEL H:
Både god sushi och varm mat, inget fantastiskt men bra, det är däremot grymt prisvärt, cirka 80 kr för en stor sushi. De erbjuder dessutom fri hemkörning (i närområdet) som fungerar bra men det tar ibland lite för lång tid... Kan dock varmt rekommendera att antingen beställa hem mat eller gå dit och hämta, de har endast cirka 7-8 sittplatser där.
Peter J:
Martin på Datorhjälp är trevlig och en riktig datanörd - i positiv bemärkelse!
Jag lämnande in en trött PC med ett operativ som inte funkade och fick tillbaka en lite gladare dator som man kan använda igen!
Allt skedde med smart betalning genom en iPad (såklart)
Erik:
Jag har mina domäner på Levonline dit jag flyttat dem då andra leverantörer har haft problem med tillgängligheten vilket aldrig hänt på Levonline. De ligger inte i framkant vad gäller nya grejjor utan verkar satsa på stabilitet i stället vilket jag och mina medarbetare uppskattar.
Karin H:
Riktigt trevligt med en stor och välsorterad järhandel i stan. Trevligt och kunnig personal som delar med sig av sin kunskap och anpassar den till kunden. Har dessuton aldrig upplevet att de försökt sälja på mig mer saker, tvärtom har jag flera gånger fått veta att jag redan har så det räcker Inte den billigaste kanske men att slippa ge sig ut på byggvaruhus med lite personal är värt en hel del.
Carolina L:
Bästa vårrullarna i hela Stockholm! Helt oslagbara och hemlagade. Trevlig personal och allmänt bra mat till väldigt bra priser. Man får verkligen en känsla av Thailand:-)
Anna N:
Kim är fantastiskt duktig och trevlig. Hon är välutbildad och ger toppenservice i sin lilla trivsamma salong på kungsklippan. Dessutom rimliga priser. Jag kan bara rekommendera henne varmt!
Jakob J:
Var på Phil's Burger på Götagan i lördags och tycker att de levererade som vanligt. Tryffelburgaren satt där den skulle. Bra stämning. Grym service. Episk dressing. Det enda som fattades för full pott var att man inte kan beställa en vanlig stor stark, typ Falcon eller Norrlands, utan måste manövrera mellan en uppsjö av Ipor. Det närmast man kommer är en Mellerud som får betyget 2 av 5 kapsyler.
Jakob J:
Lena på Stockholmfast är proffsig och det verkar som om hon jobbar jämt.
Hon sålde min lägenhet i Birkastan och
jag fick bra betalt.
Jag skulle både rekommendera och anlita Lena igen!