Robert N:
Rekommenderar verkligen den här skolan om du har passioner inom t.ex. skateboard, musik, fotboll, simning och så mycket mer! Under skolveckan finns det avsatta tider då eleven kan utöva sin passion. Jag gick Naturvetenskaplig linje med passion Skate och en kombination av kompetenta lärare och riktigt kul på skatelektionerna gjorde min gymnasietid till en väldigt positiv upplevelse!
Carin S:
Mycket trevlig liten butik, bra te-sortiment speciellt de gröna teerna. Enda nackdelen är att priserna är liiite höga, skulle gärna se att de hade mängdrabatt så mycket te som jag köper där ^^
Överlag så kan jag varmt rekommendera denna butik!
PeA S:
Om du är i behov av coaching och rådgivning kring karriärplanering eller vill få hjälp att leva sundare, ta hand om din kropp och ditt psyke - då kan jag rekommendera Livskompetensen. Du kan läsa mer på deras hemsida www.livskompetensen.se
Scotten
Per-Arne S:
Denna rekommendation gäller egentligen VIVEA (http://www.vivea.se/) - en webbshop där man kan köpa spraytan (brun utan sol produkter), solkrämer mm. Den ägs tydligen av SETT Finans varför jag får skriva här. De har ett stort utbud av brun utan sol produkter och till bra priser- Så vill du få lite fin färg på kroppen så här i vintermörkret kan jag rekommendera dem.
Ingela K:
Sluta upp med att gå till olika ortopeder, gå hit i stället. Och: inga flera cortisonsprutor som faktiskt ger en form av kristallbildningar i "ontet". Sandra botade min onda höft med sina knådande nävar efter att jag i många år besökt olika ortopeder!!! Det gjorde ont men OJ så skönt efteråt! Rekommenderas varmt!!! Gott kaffe efteråt också ...
Martin H:
Köpte en orientmatta här för ca 20.000:-. Kan ej värdera om det var ett bra pris eller ej men affärsinnehavaren, Bo Nestrell, var mycket trevlig och tog sig tid för oss så att vi kunde hitta en matta vi trivdes med. Första mattan vi köpte tyckte vi inte passade bra hemma hos oss och det var inga problem att byta.
Johan S:
Tomas och hans kollega har gjort ett fantastiskt hantverk vid helrenoveringen av vårt badrum.
Allting blev som vi tänkt!
Tomas stod även för beställning och leverans av inredning. Enda anmärkningen är att beställningen borde gjorts tidigare. Fick vänta på ett toalettlock i några veckor pga av leverantören. Norrby rör hade vänligheten att för vår skull komma en extra gång bara för att koppla in toastolen. Priset för allt arbete var väldigt lågt.
Tack Tomas, det var trevligt att ha dig hemma hos oss!
Ref Johan Strindberg 08-663 71 13
Christian M:
Käkade en helt fantastisk måltid förra helgen. Vi var 4 st, åt menyn med vinpaket som var bra sammansatt. Framför allt servicen var helt otrolig, bra avvägning mellan strikt professionellt och avslappnat. Tack Leijontornet för en fantastisk kväll!
Nikke L:
Grillska huset serverar helt OK lunch till humant vettiga priser, mitt i Gamla Stan. Tre rätter att välja mellan och ett väl tilltaget salladsbord. För den som är fikasugen finns ett riktigt bra utbud av onyttigheter.
Det är enkelt med sparsmakad inredning, men gott och aldrig ointressant.
Verksamheten drivs av Stockholms Stadsmission, med många som arbetstränar i serveringen, men under ledning av professionell kock.
Hit går jag gärna när jag lunchar i Gamla stan. Testa du också.
Hippie C:
Nyöppnad butik i byggområdet Djurgårdsstaden där Prisextra tidigare låg. Premiären den 1 oktober var riktigt lyckad, många kunder var på besök och de bjöd på grillad mat utanför affären och en massa provsmak i butiken. Det är inte en lågpris butik som t.ex. Willys/Lidl men de har ändå bra priser jämfört med de andra butikerna här på gärdet. De har ett stort sortiment och riktigt fin butik med både post och snart även både ATG och apotek. Der som saknas är dock parkeringar, speciellt för cyklar men det har butiksföreståndaren lovad ska komma.
Det är dock tyvärr rätt svårt att hitta hit och man eftersom det är ett byggområde är det inte speciellt lätt att ta sig hit då mänger med lastbilar och och traktorer dominerar dessa gator. Den enda vägen som leder hit är dessutom enormt vältrafikerad. Får hoppas att det blir en bättra lösning på detta framöver så att kunderna faktiskt kan ta sig till butiken.
Mikael E:
Här var jag på ett företags event där vi spelade boule och käkade mat. Det var ganska länge sedan nu men jag vill minnas att maten bestod av ett buffë bord med bra variation och där fanns en gammal eka de hade fyllt med is för att hålla drycken kall.
Boulebanorna här håller mycket hög klass. Så det är inte bara tur inblandat för att kunna vinna en match på dessa banor. Den som hanterar kloten bäst vinner och det blir sällan några överraskningar i hur kloten rullar.
Att mitt lag efter att ha förlorat en match sedan gick obesegrat och vann en B-final gjorde ju kvällen inte sämre och jag åkte hem med ett fint boule set :-)
Karin H:
God färsk choklad och konditorivaror. Trevlig, kunnig och hjälpsam personal. Priserna är inte låga men lägre än en del liknande affärer i närheten. Skulle önska att de oftare hade min favorit, chokladmaränger
Fredrik T:
Green Room har en inredning som är långt över vad Konsums/Coops caféer brukar ha. Sortimentet är inte heller signifikant för dessa. Till och med utskänkningstillstånd finns. Det är dessutom riktigt billigt, utan att för den delen vara tråkigt.
Alexander F:
Taxi Card blev uppköpta av Fågelviksgruppen AB och därmed tyckte många förare att det blev sämre arbetsomständigheter. Grundaren och flera förare bröt sig ur Taxi Card och blev Twodices AB. Igår premiäråkte jag med Twodices AB. Båda bolag har cirka 10 bilar var som är ute och kör. Igår var det en proffsig förare som körde och talade sig varm om att det är samma gäng som Taxi Card, fast med nytt namn och ny taxa. Och gällande taxa så är Twodices AB nästan konsekvent dyrare än Taxi Stockholm, förutom när det är helgtaxa (exklusive storhelg). Jag kommer fortsätta att ringa Taxi Card först, då de är billigast, i andra hand blir det Twodices AB om de kör på tariff 3. Det verkar helt enkelt som att Twodices AB inte kommer ge sig in i något priskrig mot Taxi Card. Det är väl lika bra, då får båda bolag förhoppningsvis bli kvar.
Fredrik H:
Gigantiska och suveräna räkmackor som håller dig mätt resten av dan. Strålande utsikt över Björkfjärden. Vacker liten båthamn gör att du kan ta båten hit också. Eva och Benny som driver stället gör allt för en skön upplevelse. Och Benny hjälper dig med båten också om den strular...
Per P:
Killarna som jobbar på grillen är riktigt sköna typer. De ber om ursäkt om de stänger och man ringer eller kommer dit när de står med nyckeln i handen. Om det är fotbollsmatch på tv är tempot högt, för killarna vill hem. Om du har, som jag, tröttnat på massproducerade burgare när du inte har lust att stå vi spisen rekommenderar jag Vasagrillens burgare. Lite mer som hemma. Riktigt gott.
Stöd din lokala grill - det gör jag!
Crille N:
Mycket bra bemötande och service. Lagade en ring jag trodde var bortom all hjälp - dessutom med en smart lösning som sparade mig en massa pengar. Genuint intresserade av att hjälpa dig som kund.(och för den butiksinredningsintresserade - grymma displaylådor...)
anna l:
Supergod pizza! Nackdel : sliskig ung pizzabagare från egypten arbetade där för 3-4 år sen och hade inte vart där sen dess men var där för en V. sedan och det var mysigt att han inte var kvar! Sen blir det jobbigt där en hel grupp med alkisar komme rin och super på och är livliga när man sitter där med ungen! Föör billig öl kanske??
Göran A:
Här blir man väl omhändertagen av Annamaria med personal. Med kockar som arbetat på Portixol i Palma de Mallorca med flera ställen så garanteras man mat av toppkvalitet. Vill man ha maten levererad någon annanstans är det inget problem heller. Jag gillar utbudet av allt från klassisk husmanskost till spanska delikatesser. Rekommenderar både deras Skandinaviska buffé och retromenyerna.
Jag har haft flera personalfester på Sjödalens Festvåning och även utnyttjat deras catering och kommer gärna göra det igen!