Övrigt i Stockholms län

Salem  (12 st)
Vaxholm  (11 st)
Nykvarn  (2 st)
  • Pekka T
    Pekka T: Bra service och "Rätta priser"
  • Jörgen E
    Jörgen E: Lätt att komma i kontakt med och snabba svar. De kom som planerat och gjorde jobbet på ett bra sätt. Rekommenderas.
  • Lars Johan Magnus K
    Lars Johan Magnus K: Varning! Levererade inte enligt överenskommelse. Deras inredning ger ett extremt billigt intryck. Trasiga och smutsiga möbler användes vid styling samtidigt som de tar högre pris än andra inredningsfirmor med större och bättre utbud av kvalitetsmöbler. När vi fick tillbaka våra egna möbler som magasinerats av dem så saknades flera saker som de inte tar ansvar för och de svarar inte på frågor i efterhand eller är över huvud taget villiga att kompensera för att de slarvat bort sakerna. En soffa vi fick tillbaka hade de knäckt ett ben på och de tar inte heller ansvar för det. Jag har mejlat ett flertal gånger utan att få svar. Mitt råd är att anlita en annan firma. Jag kommer aldrig att anlita detta företag igen.
  • 1 omdöme
    Anne Kerstin L A
    Anne Kerstin L A: Mycket trevligt bemötande och snabb service. Min jättesmutsiga bil var som ny både utvändigt och invändigt när jag körde från tvätten. Priset var också rimligt. Biltvätt Ital rekommenderas varmt!
  • Mehman D
    Mehman D: Skit!! De Lurar kunder på pengar!! VARNING !!! Akta er ! man måste vara noggrann med de! 5 kroners godis helt plötsligt kostar 10 kr, chips som kostar på hyllan 10 i kassan den kostar 20 kr. som -:förklarar han det med att det är fel pris lapp och det är inte första gången!!! Han säger vem.ska.betala hyra? Öppna era ögon kära kunder!!! Räkna era varor själva - det är. Mitt tips. Jag lovar de som är tiggare - respeterar jag mera än han som.jobbar i.tobak.afären! Tiggare sitter och väntar när någon ger honnom - de lastar inte, men den här lastar på priset plus lögnare lägger extra kronor på varje vara,ä, DE SKÄMS INTE. DET ÄR JÄVLA bedrägeri!!!
  • Madelene P
    Madelene P: Riktigt välutrustat gym efter renoveringen! Bra med plats och har något för alla.
    Gunnar Marcus Friis M
    Gunnar Marcus Friis M: Otrolig upplevelse, dom absolut bästa i hela Stockholm! Tog hand om ALLTING och det var helt underbart!
  • Filip G
    Filip G: test ets test test test test test
  • Nicole L
    Nicole L: Bra bemötande och smidig kommunikation genom hela processen. Det fanns några saker jag inte var helt nöjd med först, men företaget tog ansvar och löste problemen på ett professionellt sätt. Uppskattas verkligen.
    Caesar O
    Caesar O: Blev ringd av Carl Johan som sålde mig ett grymt helkunds erbjudande för mig som kund på Telia, han var super duktig och professionell!
  • 5 omdömen
    Anders H
    Anders H: Fantaskisk fin service och är otroligt lyhörda för kundens önskemål. //Anders
  • David D
    David D: Jag hade en fantastisk upplevelse med en mycket serviceinriktad bilfirma. Jag sålde min Audi A5 och beställde en Audi A7, och de lyckades hitta den perfekta bilen för mig på bara fem dagar. Under hela processen fick jag värdefulla tips och rådgivning. Det jag uppskattade mest var att de löste ett litet problem med min bil helt kostnadsfritt efter en månad! Jag ser definitivt fram emot att köpa min nästa bil hos dem.
  • 13 omdömen
    Jonathan R
    Jonathan R: St:Maria Bygg gjorde ett mycket bra jobb vid badrumsrenovering. Rekommenderas!
    Ingrid H
    Ingrid H: Bästa sushin på Lidingö trots ökande konkurrens! Perfekt att ringa och beställa från bilen på väg hem från jobbet och sedan bara svänga förbi. Trevligt bemötande och serviceminded!
  • 13 omdömen
  • 5 omdömen
  • Jenny A
    Jenny A: Danspasset med Ida och Elina är något av det roligaste jag har varit på! Det recomenderas varmt särskilt för dem som inte är dansare utan bara tycker om att röa på sig till musik. Alla är välkomna.
  • 4 omdömen
  • Filip G
    Filip G: Riktigt nöjd allt smakade super. Det som inte gör det 5/5 var lite för hög musik och deras Bao var inte på menyn.
  • 1 omdöme
    Linnea I
    Linnea I: Alltså viben på Bananas är ändå magisk, och pizzan är grym. Trängseln som uppstår här emellanåt kan både vara ljuvlig och samtidigt riktigt jobbig. Men så värt det.
1...4849505152...116