Övrigt i Stockholms län

Salem  (12 st)
Vaxholm  (11 st)
Nykvarn  (2 st)
    Monica P
    Monica P: Det är tur att Chic Intim finns, var kan man annars köpa bikini och baddräkt mitt i vintern. Personalen hjälper också till med att ta fram baddräkter som tål klor, vilket är viktigt för oss som går på vattengymnastik.
  • jenny h
    jenny h: Kattfonden är en fond för hemlösa katter. Man kan stödja dem genom att handla på deras hemsida (http://www.kattfonden.org) eller skänka en slant till deras 90-konto. Katter behandlas som slit och släng i dag i Sverige, de behöver all hjälp de kan få: rekomenderar därför kattfonden.
    Ribwar R
    Ribwar R: Arbete & yrken utvidgar sig så att det fyller all den tid som står till förfogande för dess utförande.
  • Markus  J
    Markus J: Köpte en ny takskjutport till föreningens garage. Jättenöjd med produkten och service.
    Jenny A
    Jenny A: Fascinerande skicklig coach som är fantastiskt påläst och mycket frikostig med sina kunskaper!
  • Jim B
    Jim B: Solfilmsspecialisten kan ja verkligen rekomendera, dom var inte billigast i stan, men därimot så var dom trevligast, snabbast o lånade ut en lånebil så ja kunde lämna o hämta på dagis, o resutatet blev som dom sa att de skulle bli, mvh Volvo v70
  • Kim K
    Kim K: Här är inget på blodigt allvar utan man får en bra grund i tennis utan att behöva drabbas av prestationsångest. Bra och roliga tränare som är pedagogiska. En liten klubb med mycket hjärta och en bra start på tenniskarriären.
    Kristinaf K
    Kristinaf K: Ett besök på Penninby i sommaren med dess kunniga guider, är som en levande historielektion. Historiens vingslag hörs verkligen och levandegörs med diverse skrönor... en promenad i omgivningarna och att få förståelse om slottes fornitida betydelse i historien är mycket härligt att få med sig. Har man vägarnar förbi när det är konsert i stora salen, rekommenderas ännu varmare ett besök i sommarkvällen!
  • Jimmy G
    Jimmy G: Mycket fint!
    Edit T
    Edit T: Stor fin butik med bara massa snygga kläder. Ett märke som bara gör tidlösa, eleganta, men ändå moderiktiga kläder.
    Sini K
    Sini K: Trevlig och bra personal som hjälpte mig och inte var så inriktade på att sälja utan mer hjälpfulla.
  • 3 omdömen
    Fredrik D
    Fredrik D: Det finns många caféer, men Tre Små Rum i Trosa är något av de skönaste caféer, med en helt underbart trevlig miljö som låter dig avkopplad njuta av helt underbara bakverk, smörgåsar och mycket mer. Fler mysiga caféer som Tre Små Rum! Tack! Värt ett besök, även om man inte har vägarna förbi!
  • Andreas H
    Andreas H: Fantastisk personal som verkligen värnar om ens djur! Har varit där två gånger, och till skillnad mot flera andra mottagningar så jobbar de med både hjärta och hjärna! Varma rekommendationer om du bryr dig om din familjemedlem!
  • Bitte R
    Bitte R: Efter problem med mitt Försäkringsbolag Moderna Försäkringar....blev det så att detta företag blev inblandat,vad jag förstod så är han en Besiktningsman som kommer hem för att prata om skadan som hänt.....ja om den hänt?! Så fick jag det sagt till mig enligt chefen på Moderna Försäkringar.....INGA NAMN NÄMDA! Jag kan bara säga att efter det var jag jätte nervös över att BJ Risk & Skadehantering skull komma hem till mig. Personen som kon från företaget BJ var jätte trevlig.....men tyvärr så var ju skadan redan skedd....jag kom inte ihåg allt jag var blokerad.....Men jag kan iaf varmt rekomndera BJ Risk & Skadehantering .....men AKTA er för MODERNA FÖRSÄKRINGAR iaf i hemförsäkringssyfte..... Jag ska byta så fört mitt går ut.....ALDRIG mer MODERNA FÖRSÄKRINGAR otrevliga i telefonen behandlar en som SKIT! Mitt betyg för BJ Risk & Skadehantering blir iaf detta.
    carl p
    carl p: Grymt bra lunch, prisvärd och vällagad. Dessutom ingår backning! Riktig husman.
    Karl E
    Karl E: Vilken klassisk lunchrestaurang i huvudstaden. Alltid grymt snabb och personlig service, bra val och på sommmarhalvåret en bra uteservering. På kvällstid byter Cliff skepnad..men eftersom jag bara erfarenhet från deras helt suveräna lunchutbud- så rör mina rekomendationer endast lunchen - som är i grymt bra klass!
  • Lena F
    Lena F: mysigt med en familjär känsla, som att komma hem alla gör sitt bästa för att man ska känna sig välkommen
  • Jarmo E
    Jarmo E: Snabb,effektiv,med mycket bra resultat.Rekommenderas varmt
  • Susanne d
    Susanne d: Pedagogisk verksamhet i stressfri miljö och liten barngrupp. Med inriktning på barnet i centrum. Mycket utevistelse. Helt enkelt mycket bra för barnen och lyhördhet för föräldrarnas vardag och önskemål.
    Ann-Sofi S
    Ann-Sofi S: Bra kläder till ett rimligt pris. Deras jeans finns i många modeller och alla kan hitta en modell som passar.
    Supee R
    Supee R: En liten bröllopsbutik med personlig touch på Södermalm. Trevligt bemötande av en väldigt serviceminded och trevlig ägarinna. Här kan man köpa vackra bröllops-/studentklänningar eller skräddarsy en egen med speciella detaljer i sin egen stil :) Rekommenderar varmt!
    Leon
    Leon: Har ditt företag Mac och behöver en fullt fungerande leverantör av datorer, service och support är Excanto en utmärkt leverantör. Förutom bra priser både på köp och lease får man en personlig kontakt som har koll på vad det är för system man har och som man kan ringa när saker strular. Särskilt uppskattad är hämtservicen. Pajar datorn skickar de genast ett bud som lämnar in burken på lagning. Excanto jobbar med både stora och små reklambyråer bland andra.
  • Per H
    Per H: Helt OK förening. Väldigt lugn, centralt beläget i centrala Sundbyberg.
1...5051525354...116