Monica P:
Det är tur att Chic Intim finns, var kan man annars köpa bikini och baddräkt mitt i vintern. Personalen hjälper också till med att ta fram baddräkter som tål klor, vilket är viktigt för oss som går på vattengymnastik.
jenny h:
Kattfonden är en fond för hemlösa katter. Man kan stödja dem genom att handla på deras hemsida (http://www.kattfonden.org) eller skänka en slant till deras 90-konto.
Katter behandlas som slit och släng i dag i Sverige, de behöver all hjälp de kan få: rekomenderar därför kattfonden.
Jim B:
Solfilmsspecialisten kan ja verkligen rekomendera, dom var inte billigast i stan, men därimot så var dom trevligast, snabbast o lånade ut en lånebil så ja kunde lämna o hämta på dagis, o resutatet blev som dom sa att de skulle bli, mvh Volvo v70
Kim K:
Här är inget på blodigt allvar utan man får en bra grund i tennis utan att behöva drabbas av prestationsångest. Bra och roliga tränare som är pedagogiska. En liten klubb med mycket hjärta och en bra start på tenniskarriären.
Kristinaf K:
Ett besök på Penninby i sommaren med dess kunniga guider, är som en levande historielektion. Historiens vingslag hörs verkligen och levandegörs med diverse skrönor... en promenad i omgivningarna och att få förståelse om slottes fornitida betydelse i historien är mycket härligt att få med sig. Har man vägarnar förbi när det är konsert i stora salen, rekommenderas ännu varmare ett besök i sommarkvällen!
Fredrik D:
Det finns många caféer, men Tre Små Rum i Trosa är något av de skönaste caféer, med en helt underbart trevlig miljö som låter dig avkopplad njuta av helt underbara bakverk, smörgåsar och mycket mer.
Fler mysiga caféer som Tre Små Rum! Tack! Värt ett besök, även om man inte har vägarna förbi!
Andreas H:
Fantastisk personal som verkligen värnar om ens djur!
Har varit där två gånger, och till skillnad mot flera andra mottagningar så jobbar de med både hjärta och hjärna!
Varma rekommendationer om du bryr dig om din familjemedlem!
Linda K:
Jag o kidsen brukar åka hit ibland o titta på alla söta djur. Grisar, kaniner, hästar, får. Roligast är det när lammen kommer på våren, dom är ju bara för söta! Brukar avsluta med en fika eller glass i deras lilla café. Trevligt!
Petter S:
Skit i BRF:en NR 2 - det är Skinnerviksberget som gäller. Hit går man en solig sommarkväll i juni tillsammans med världens finaste tjej under armen njuter av kvällssolen & slås av insikten hur liten vår stad Stockholm faktisk är. Lägg till en picknick, och/eller lite vin, och allt blir perfekt (förutsatt att ni är som gjorda för varandra, vilket ni i slutändan faktiskt också är).
Cecilia K:
Denna tidningen var den första inredningstidning som jag prenumererade på. Jag gillade tidningen och allt fungerade precis osm det ska. Allt flöt på bra och jag hade aldrig några problem med dem. Jag avslutade prenumerationen på grund av att den inte innehöll riktigt min smak av inredning. Gillar du mer gammaldags inredning så är nog denna för dig.
Nikke L:
Det här är det mest lovande som har hänt på caféfronten på östra Kungsholmen på väldigt länge. Ett litet hål-i-väggen-fik som säljer riktigt god espresso och fantastiska hembakta cupcakes (men berätta inte för min viktcoach att jag har prövat dem).
Personligt bemötande och en väldigt fin liten uteservering på gräsplätten intill. Väl värt promenaden över från de betydligt cafétråkigare delarena av Kungsgatan och trakterna kring Centralen.
Dorra K:
Väldigt duktig tjej fick mig skitsnygg!! Bra bemötande, kom dock sent så det blev en liten diskussion kring det innan hon satte igång. Snygga slingor i röd blond nyans.Tyvärr lite väl dyrt. Men jag kom undan med en Groupon kupong på 500kr.Det enda negativa att jag hade velat ha ännu mer av den röda nyansen..Men jag kände mig verkligen jättefin när jag lämnade salongen, och det är alltid ett stort plus:)