Övrigt i Stockholms län

Nykvarn  (2 st)

Topp 25 övriga företag i Stockholms län

• 3 omdömen
    Nikke L
    Nikke L: Kan svenskar laga sushi? Ja! Westermalms Sushi gör just nu Kungsholmens godaste sushi, med några olika bitar som inte påminner om någonting jag har ätit förut. Här smakar sushin massor, med olika små smaker som kommer från helt oväntade håll, och inte bara rå fisk med wasabi och ris som på så många andra ställen numera. Nästa gång ska jag definitivt ta en 17-bitars, så att jag får smaka mig igenom hela menyn!
  • 4 omdömen
  • Lars Johan K
    Lars Johan K: Stort Tack för snabb hjälp, bra pris och flexibel hämtnings och lämningstid !
  • Jockson H
    Jockson H: ENASTÅENDE! Bästa rambutiken på Södermalm. Har ramat in min konst här i snart tio år. Senast två akvareller och en olja. Alltid lika vänliga och professionella.
    Caroline F
    Caroline F: Bra service och kunnig personal
    Berit S
    Berit S: Jag hyllar Noah som fredagen den 31 oktober 2025 säkerställde att informationsmejl med tips på monitorer som motsvarade den jag har men uppdaterad till 2025, hade kommit till mig. Jag kunde ställa fler frågor om min skärm som jag har och Noah var hur tålmodig som helst, stannade kvar och hjälpte mig trots att jag hade en misslyckad affärshistoria med ett annat företag där jag bokat en dator, som aldrig anlände och säljaren hade hur många ursäkter som helst, men aldrig tog något som helst ansvar. Så kontrasterna mellan Philips kundtjänstbemötande på en produkt som var 14-15 år i förhållande till en produkt jag skulle ha betalat 11 000 kr för går inte att jämföra! Tack Noah, Philips ska vara stolta över sådana medarbetare som du!
  • Maroon B
    Maroon B: Hade ett trevligt samtal med någon på företaget, valde därför att beställa ett stöldmärkningskit till min nya bil.
  • 13 omdömen
  • Kent Bertil D
    Kent Bertil D: Väldigt nöjd kund,trevligt bemötande både i butiken och servicetekniker,felsökning av luftvärmepump på fredagen,fick en ny monterad redan på måndagen, mycket snabbt och bra utfört arbete.
    Ruwar B
    Ruwar B: Bra service, inga konstigheter
  • Gustav B
    Gustav B: En schysst och personlig bank som gör att man känner sig nöjd med att ta lån och försäkringar
  • Linus E
    Linus E: Bra dialog och uppdatering kring arbetet. Snabb återkoppling vid frågor och arbetet utfört enligt överenskommelse/tidsplan. Rekommenderar verkligen detta företag!
  • Sebastian Suk Il B
    Sebastian Suk Il B: Det bästa med Värmdöanläggningen är tillgängligheten och servicenivån. Det är trots allt en potentiell investering och då känns detta som hygien faktorer. Grymt gäng!
    Deniz Musa Y
    Deniz Musa Y: Vi är så glada över vårt nya badrum! Bra pris och en jättesmidig besiktning. Vi kan verkligen rekommendera dem till andra.
  • Tim Sture Philip Gabriell M
    Tim Sture Philip Gabriell M: jätte bra. wow skicka hit dina barn
  • Ylva Å
    Ylva Å: Alltså vilket proffsigt bemötande. Fick en akuttid då jag skadat min fot. Från första samtal till mötet med läkaren Anna Jag ser fram emot mitt återbesök och kan varmt rekommendera dessa proffs. Fem av fem ⭐️
1...5657585960...107