Övrigt i Stockholms län

Topp 25 övriga företag i Stockholms län

• Svyatoslav T
    Svyatoslav T: Hej! Vi är väldigt nöjda med Servicestart har samarbete från 2011
  • Kristofer David Rikard S
    Kristofer David Rikard S: John är väldigt hängiven, trevlig och duktig. Jag är väldigt nöjd med grinden de byggde åt mig. Rekommenderas högt.
  • Joel Ö
    Joel Ö: Köpte skottramp till grabben och plattorna och passaren är väldigt uppskattade. Snabb leverans!
  • Fredrik Per Daniel O
    Fredrik Per Daniel O: Besökte en annan station innan Rotebro (samma företag) men då det är franshaice så skiljer det mycket och jag blev otroligt bra bemött med snabb och enkel hantering av min punktering av mitt däck på Däckskiftarna i Rotebro så dom rekommenderas starkt av mig. Jag hade i alla fall den min bästa service som jag fått på länge av någon i däckbranschen.
  • Lars Erik Johan B
    Lars Erik Johan B: Hög service, trevligt bemötande och ett mycket bra slutresultat. Fina lösningar på kapellet förenklade vår sommar. /Lars B
  • 5 omdömen
    Erik E
    Erik E: Bara positivt att säga om detta företag. Föredömlig, kunnig och hjälpsam kundsupport. Snabba leveranser av kanonprodukter till mycket bra priser. Vid tidigare köp var det fel på ett blixtlås till madrassöverdraget, och man skickade då utan minsta dröjsmål eller krångel ett nytt överdrag.Det kallar jag service. Kommer definitivt att handla där igen !
    Camilla Harriet W
    Camilla Harriet W: Efter att ha haft problem med smärta i över ett år och trots så kallad behandling av både sjukgymnast och naprapat avtog inte smärtan. Nu har jag fått två behandlingar hos Evokliniken och smärtan har redan avtagit! Jag är så tacksam för det! Lugn och skön miljö, kunnig personal, ni är bäst!
  • Reza H
    Reza H: Mycket nöjd med bemötandet och deras öppettider, jag hämtar och skickar paketer ofta och aldrig har varit med om något konstigheter Det finns två olika köer framför två olika kassor Den ena är till posten och andra för övriga köp De kunder som inte vet detta och står i fel kö, kan vägledas och får hjälp beroende på deras behov Detta kan misstolkas om andra kunder som återigen inte vet rutinerna och orättvist bemöter personaler
    Petter Joachim S
    Petter Joachim S: Fantastisk salong, alltid perfekta resultat 🔥🔥
  • 4 omdömen
  • 4 omdömen
  • Caspar H
    Caspar H: De gör det bästa de kan utifrån förutsättningarna. Människor som jobbar där få in fler och fler människor och får samtidigt mindre resurser för att hjälpa dem. Svår läge
  • Patrik Karl Mikael J
    Patrik Karl Mikael J: Trevlig butik med bra utbud och hjälpsam personal