Maria D:
Pratade med verkstaden om min havererade frambroms - de tog in den direkt och fixade över helgen, trots att de egentligen var fullbokade! Kan bara ge ++++++ till dem! Bästa servicen!
Lisa E:
Jag har testat leverans av varor från samtliga aktiva aktörer i Bromma. Jag har haft minst en större leverans per vecka i 6 år. Coop är överlägset bäst i leveranssäkerhet som punktlighet och andel varor som levereras av beställningen. Chaufförerna är de trevligaste. Priserna är generellt lägst. Enda svagheten är utbud där Coop är svaga på nyheter och lyx. 100% av mina leveranser har stämt med vad de meddelat på förhand saknas. Det kan jämföras med 10% från Mathem där jag alltid måste kontrollera varje leverans för att slippa betala för saker jag inte fått.
Anders E:
Haft min båt hos Resarö Marinmotor i många år och inför denna säsong hanterade de att motorbyte åt mig. Alltid varit extremt nöjd; väldigt bra bemötande, flexibla och raka och ställer verkligen upp när det behövs (innan motorbyte hade jag fått stopp på Sanhamn och svarade sent en söndag kväll och guidade mig per telefon och kom och hämtade mig och båten för bogsering hem efterföljande dag - fantastisk service helt enkelt!). Kan varmt rekommendera!