Bitte S:
Härligt med en riktig bokhandel i Vällingby! De är också mycket välsorterade när det gäller alla typer av kontorsmaterial. Inte alls dyrare än de stora varuhusen heller.
Jag tycker det är viktigt att gynna denna affär och andra enskilda bokhandlare, så att vi får ha dem kvar, för i Stor-Stockholm är det tyvärr många som fått slå igen.
Driver du verksamhet/bolag av något slag i Vällingby?
Elina E:
Lindex hade för bara något år sedan en inriktning för äldre kvinnor, men idag kan även unga modemedvetna människor gå in och hitta kläder här. Butiken i Vällingby tycker jag om, då den är stor, det är lätt att hitta kläder då de hänger väldigt bra och tydligt. Tycker om Lindex erbjudande när det gäller underkläder "köp 3 betala för 2". kan det bli bättre än så?
Elina E:
Spårvägen sim var jag ofta på förut. Jag gick på simskola här som yngre, jag simmade här med skolorna jag gick i och jag har även varit medlem på deras träningspass. jag gillar spårvägen sim då de har allt från flera bassänger till gym och träningspass.
Lena C:
Frisören klippte extremt ojämt och dessutom 10-15 cm kortare än överenskommet. Värsta jag har sett. Gå inte hit. Klippningen är hackig, helt ojämn med längre hår ifram än bak på uppklippningen.