Bank i Vasastan

5 rekommenderade banker i Vasastan, Stockholm

• 54 omdömen
    Carin F
    Carin F: Absolut den sämsta betalningstjänst jag någonsin träffat på, såvida man inte fokuserar på att vara mästare på att lägga på förseningsavgifter tillika påminnelseavgifter vilket de är utomordentligt skickliga på. Att man som leverantör har valt att samarbeta med Qliro är ett mirakel och fullkomligt obegripligt. Personligen blev jag jagad av gamla fakturor från november-24 som självklart av någon outgrundad anledning nått belopp som överträffade original fakturan dubbelt upp. Tyvärr samarbetar Dramaten med Qliro vilket är sorgligt.
  • Driver du bankverksamhet i Vasastan?

• Maria Caroline S
    Maria Caroline S: Värsta banken någonsin. Sitter som småpåvar och nekar amorteringar, testamenten och till och med pengar från svensk konto med Swedbank. Fick stoppa dem med att amorteringarna ser ni väl kommer från mitt svenska konto? Ja just det sa bolånehandläggaren vid samtal om amorteringar. Denna bank försöker tvinga kvar sina kunder med landets högsta ränta. Då jag amorterar med större belopp, ändrade inte handläggaren Ellen slutllikvid. Riktigt slött, vilket ger än ännu mer dåligare upplevelse av att betala 💰 och göra rätt för sig som kund. Räknade fel på slutlikvid.🤣🤣🤣 hade jag inte betalat 50,000kr över vad Ellen sa muntligt hade jag fått sitta i skuld med en 1000-lapp. Jag som ville göra avslut med denna oseriösa bank som ej kan vanlig gymnasie matte. Funderar du på ta lån? Avstå.
  • 8 omdömen
    Hans Marcus L
    Hans Marcus L: Vid köp av större belopp måste man be dem släppa spärren, som medför att man kan genomföra större köp typ en bil. De kräver enlig lag att man ska visa att man själv satt in pengarna på okq8 kortet, och varifrån. Jag skickar in det till dem, både brevledes och via mail. Har telefonkontakt på måndagen, och hon på kundtjänst säger att det är klart bara de får in mitt mailsvar. Onsdagen kommer då jag ska genomföra köpet. Köpet blir avisat pga att de inte släppt spärren. Ingen från kundtjänst tar kontakt på måndag eller tisdag för att tala om att de behövde kompliterande uppgifter. Deras inkompetens och noll servicekänsla innebär att jag i nästan 1 timme, får sitta i telefon med deras inkompetenta kundtjänst, när jag ska betala min bil. Har aldrig någonsin stött på någon kundtjänst som bryr sig så lite om sin kund. Mitt råd är att välja ett annat betal/kreditkort än OKQ8 Visa. /Hans
  • 1 omdöme
    Paulina M
    Paulina M: Är god man åt min bror och var här för att fixa så att jag fick tillgång till hans konton. Fick själv hjälpa banktjänstemannen att se att jag hade rätt papper/intyg med mig för att bli godkänd. Verkade som att hon letade anledningar till att neka mig. Jag kände mig väldigt dåligt bemött.
  • Driver du bankverksamhet i Vasastan?

• 3 omdömen
    Daniel C
    Daniel C: Sänker sparräntan utan varning. Jag har flyttat pengar mellan Plus, flex och superflex för att håller bra räntan. Nu ser jag hur de håller på och då flytta jag mina pengar helt och hållet till en annan bank.