Begagnade bilar i Östberga

1 rekommenderat försäljare av begagnade bilar i Östberga, Stockholm

Nyfiken på vad din bil är värd?
Få prisförslag, snabbt och enkelt. Vi skickar din förfrågan till flera företag samtidigt!
Be om fri värdering nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • Driver du bilhandel i Östberga?

• AMINETTA L
    AMINETTA L: 2023-07-05 KÖP INTE DIN BIL HÄR!!! Blev lovad 2 nycklar och servicebok. Har efter 1 månad bara 1 nyckel och fortfarande ingen servicebok Köpte en bil av de här skojarna och den har stått mer på verkstad än vad jag kunnat nyttja den. De hade bilen inne i 3 veckor. Direkt problem med däck, de hade den inne en vecka. Sen fick jag tillbaka den, samma dag tankar jag bilen full och den börjar läcka bensin! Han som svarar mumlar och frågar om jag tankade den full varpå jag ifrågasätter JAHA SÅ NI VISSTE OM DETTA?! Vi kikar in under sätet där bränslepumpen sitter och hela skiten är full av bensin och de har gjort någon hemmagjord lagning. De har den ytterligare en vecka. När jag åkt 20 mil för att hämta bilen igen så hinner jag åka 1h och motorlampan börjar lysa och jag blir stående i vägrenen på en 110 väg med barn i bilen. De har bilen ytterligare en vecka. Denna gång hinner jag ha bilen i 3 dagar och då slutar vindrutetorkarna att fungera mitt under piskande spöregn! De påstår i telefonen att det endast är en säkring. Jag hittar en verkstad här som kan kolla på bilen då jag är så jäkla beroende av bilen. Det visar sig vara fel på vindrutetorkarnas motorn och reglage. Denna mekaniker kan lösa det på 1 dag. De ber mig återkomma med pris och till slut får jag svar att jag kan komma ner och få hjälp av dem att laga bilen . Alltså jag blir utan min bil i totalt 4 veckor. Köp inte här du kommer förlora pengar och ditt hopp om mänskligheten! Jag har flera gånger försökt häva köpet men de vägrar. De verkar ärliga och genuina men det här är smutsmänniskor.