Bokföring på Norrmalm

4 rekommenderade bokföringsfirmor på Norrmalm, Stockholm

Få prisförslag, snabbt och enkelt!
Be om offerter från bokföringsfirmor nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • Von Sivers Consulting Ab
    Von Sivers Consulting Ab: Jättebra. Mycket nöjd. Har varit kund länge.
  • Driver du bokföringsbyrå i Norrmalm?

• Aktiebolagstjänst

Verifierat företag
    83 omdömen
    Estetiskt H
    Estetiskt H: Köpt tjänsten bokföring och årsredovisning till företaget. De är väldigt serösa och noggranna. De har koll på ditt företag och kommer med förslag på lösningar som gynnar dig utan att man behöver fråga. Alltid tillgängliga och de svarar väldigt pedagogiskt och enkelt så man förstår svaren. Rekommenderar dem varmt.
  • Henrik B
    Henrik B: Jag har under snart sex år anlitat TSS med Anders som min närmaste kontakt. Han är oerhört kunnig, lösningsorienterad och alltid hjälpsam i alla frågor som rör bokföring, rådgivning och löpande ekonomiska funderingar. Jag är mycket nöjd och känner att jag får precis den expertis och trygghet jag behöver för att min bokföring och mitt företag ska fungera på bästa sätt. Anders och teamet är verkligen fantastiska och förtjänar all uppskattning för sitt dagliga arbete och den expertis de delar med sig av. Ett stort tack till dem. Jag har köpt både bokföringstjänster och Fortnox integration via dem, och allt fungerar utmärkt. Allt gott mvh Henrik Baecklund
  • Driver du bokföringsbyrå i Norrmalm?

• Marc S
    Marc S: Addcontrol måste vara Stockholms bästa redovisningsbyrå - ett gäng mycket kompetenta, engagerade, trevliga redovisningskonsulter med ett modernt approach. Jag har varit kund i åtta år och är supernöjd! Släng ut era gamla trötta redovisningsbyråer och anlita Addcontrol istället!