Är det här ditt företag? Aktivera ditt konto
Total Shared Services

Total Shared Services

3.7

Total Shared Services grundades av jurister och civilekonomer med gedigen och lång erfarenhet från bland annat, rationaliseringar av finansiella processer, ägarspridning, implementeringar av affärssystem, affärsanalyser mm.

3 omdömen om Total Shared Services

Urban B
Skrev om Total Shared Services

Vi har anlitat Total Shared Services sedan vi startade vårt företag för över 15 år sedan och jag kan ärligt säga att vi aldrig hade kunnat klara vår verksamhet utan dem. Förutom att de hjälpte oss igenom processen att dra igång ett aktiebolag så kan vi nu fokusera på det vi är bra på - kärnverksamheten - medan de tar hand om allt det andra: allt från faktureringar, redovisning och årsbokslut till rådgivning inom ekonomi, juridik och entreprenörskap. De är tillgängliga och svarar alltid med vändande post och ofta kommer de...

Reco tipsar!
Lindqvist Accounting
4.9/5 i betyg av 301 omdömen 4.9 av 301 omdömen
BadgeFourYears

Redovisning. Trevligt bemötande. Noggrannhet, med beröm godkänt. Rekommenderar till andra.

Tina Petra S
Skrev om Total Shared Services

Efter att varit kund hos TSSE i flera år, ville jag avsluta deras uppdrag på grund av kostnad och ständiga personal byten. Jag har aldrig varit med om så dålig kundservice och en så pinsam, oprofessionell hantering av ett avslut av ett samarbete.

Per P
Skrev om Total Shared Services

Hos Total känner jag mig trygg. Under vårt dryga 3 år långa samarbete har de alltid levererat som utlovat alternativt bättre än utlovat. De kan sin sak samt är lätta och trevliga att ha att göra med.

Reco tipsar!
Win-Win Ekonomi
4.7/5 i betyg av 218 omdömen 4.7 av 218 omdömen
BadgeFiveYears

Bra servicenivå, proffsig personal.

Christer J Christer J
Läs mer omdömen