Björn V:
Efter storsatsningen så är Haninge GK en av Stockholmsområdets absolut finaste banor. Greener, bunkrar och tees håller toppklass. Fairways och semi-ruff/ruff behöver nån säsong till för att bli perfekta.
Enda baksidan som medlem är att priset går ständigt uppåt och tillgängligheten för oss som nästan bara kan spela på helgerna är tight.
Vill också ge en stor eloge till personalen i klubben, alltid extremt trevliga, kunniga och tillmötesgående.
Jonas R:
Trots många andras dåliga erfarenheter har jag ALDRIG haft problem med DHL. Snabba, effektiva, levererar alltid enl. avtalat. Har vid tillfällen inte kunnat mottaga leveransen personligen. Inga problem efter ett samtal till kundtjänst med ”godkännande” att lämna leveransen utanför dörren. Imponerad över deras snabba leveranser inom Sverige och framför allt från andra länder i Europa, inte minst Tyskland och Nederländerna som brukar vara framme på maximalt ett par dygn. Leveranser från andra världsdelar går också snabbt och effektivt. Bästa speditionsföretaget enl. min erfarenhet. Tysk ordning och effektivitet.
Andreas H:
Vi har Klövern som fastighetsägare och är enormt nöjda.
Fina lokaler, bra service och härliga människor!
Dessutom har de verkligen konkurrenskraftiga priser....bara det!
Mattias R:
Jag hyr sedan många år en lägenhet och två parkeringsplatser av Sybro. När jag skaffade elbil gick de med på att anpassa plasterna så att bilen kunde laddas där, trots att de jurisdiskt sett inte behövde göra ett smack.
Therese J:
Ville egentligen bara rekomendera Hedengrens bokhandel och inte denna glassiga galleria som helhet. Hedengrens är nämligen ett paradis för alla läslusar eller språkfantaster. Här hittar du allt ifrån skönliteratur, faktaböcker till turist guider. Ett extra plus är den internationella prägeln. Här finns nämligen, förutom de stora utbudet av engelskspråkig litteratur, också böcker på b la franska, spanska, och tyska. Dessutom finns det kunnig personal specialisera på de olika språken att fråga vid ev funderingar. Ett besök här får du helt enkelt inte missa!!
Joakim B:
Jag har inte bott här. Bara ätit och druckit. Men jag måste säga att jag gillar det här stället skarpt. Kanske är det för att jag brukar smita in här då jag är utan barn för att ta ett glas öl en varm sommardag. Kanske är det för att jag gillar miljön vid baren och den intilliggande lilla hörnan där man kan slå sig ner och titta ut över båttrafiken utanför Dalarö. Oavsett varför så vet jag att jag kommer att besöka Strand även i sommar för att få njuta av en kall öl en varm eftermiddag.
Helene Maria Elisabeth L:
Otroligt bra bemötande och service från första till sista kontakten. Svarar snabbt och var väldigt tillmötesgående när vi hamnade i tidsnöd, de löste jobbet med kort varsel. Professionellt utfört. Kan varmt rekommendera Gärdets Bygg och fastigheter. /Lena Lindahl
Fredrik O:
Superservice!
De tog mitt paket från Hong Kong till Stockholm på mindre än 48 timmar. När jag inte var hemma för att möta upp dem så kom de till restaurangen där jag åt lunch och lämnade paketet till mig.
Kunde inte vara nöjdare!