Hälsokontroll in Stockholm

11 reviewed företag inom hälsokontroll in Stockholm municipality

• 298 opinions
    Sofia O
    Sofia O: Är så nöjd med Nova, så himla trevliga och snälla! 10/10 ⭐️
  • Driver du hälsokontroll i Stockholm?

• 180 opinions
    OsteoStrong är en validerad, säker och effektiv metod för att naturligt stärka skelettet.
    Ann B
    Ann B: Trevliga och kunniga instruktörer. Numera en fräsch lokal. Lobbyn är fin, men personligen använder jag den numera bara för att hämta kaffe. lite för kal och stel för mig. Tyvärr föstes även alla stolar med utrustning in i det gamla massagerummet, så det tog bort min avslappningstid. Att tränga in 5 personer i ett mindre rum i influensa, covid, strax kräksjuketider ärinte min grej. Använder det bara om vi är max 2. Ann
  • Josef M
    Josef M: Jag dök upp 1h tidigare än min bokade tid i hopp om att få starta behandlingarna lite tidigare och jag blev bemött av super trevliga Johan, som ordnade ihop mitt rum extra snabbt åt mig och förklarade tydligt och detaljerat vad jag skulle få för behandlingar och hur de gick till. Jag gjorde 50 min i floating podden och 15 min i infraröd strålning, helt otrolig upplevelse starkt rekommenderat. Pluss poäng för personal som är pålästa och vet exakt allt om de behandlingar som dom erbjuder
  • Funmed Stockholm

Verifierat företag
    149 opinions
    Siba J
    Siba J: Seriösa och professionella. Otroligt trevligt bemötande och snabb service. Har precis fått provsvar och ej påbörjat behandlingsplan så jag kan ej uttrycka mig om hur det har hjälpt min hälsa.
  • 91 opinions
    Glenn J
    Glenn J: Blev bemött på ett både varmt och professionellt sätt hela vägen av detta fantastiska Team.💯 💯💯 ADHDonline är ett härligt gäng människor som kan sin sak helt enkelt.. såå.. MYCKEN TACK! 🙏❤️❤️❤️🙏
  • 74 opinions
    Daniel H
    Daniel H: Bästa dietisten jag någonsin har mött. Proffsig och fanns alltid tillhands när jag behövde vägledning eller korrigering av mitt mat schema. Nu är min mage bra och jag känner mig mycket piggare och gladare. Tack Marios för allt.
  • Ingemar E
    Ingemar E: Jag köpte en MMvågs apparat som jag senare fick erbjudande att byta in och få en Triomed för halva priset.Det var en bra affär,jag har haft mycket hjälp av dessa apparater.Jag fick problem med brytaren på Triomeden och jag fick en ny apparat .Det har aldrig varit frågan om krångliga garantiregler.Jag har tyvärr inte kunnat gå dom kurser jag velat på grund av avståndet.Men jag läser alltid månadsbreven och bloggen mm.
  • Maria R
    Maria R: Så bra service ,trevligt bemötande ,snabb återkoppling med svar . Kan varmt rekommenderas
  • 2 opinions
    Elaine L
    Elaine L: Jag har bara gott att säga InfertilityAid och Ji som driver det. Hon har förståelse om den emotionella berg och dalbana man går igenom med oförklarlig infertilitet. Utöver det har hon otroligt mycket kunskap om kvinnohälsan och kroppen. Hon har en helhelssyn och kan förklara hur både det emotionella hälsan, kosten, stress, sömn och kroppen hänger ihop. Detta tänk saknar jag hos den svenska vården, då man behandlar allt i silo och pratar inte om hur den emotionella hälsan kan påverka det vi känner i kroppen och fertiliteten. Hon har även varit till stor support och hjälpt mig att inte tappa hoppet om att det går att få ordning på min hälsa och menscykel. Jag har alltid haft en oregelbunden menscykel och lite blödning och andra problem med min menscykel. Efter en tids behandling hos Ji så visade sig att det tog lite längre tid än vad vi trodde att fixa min menscykel då jag har haft en skör hälsa under en längre tid. Men jag är glad att jag fortsatte med min behandling hos Ji, då för första gången på i mitt vuxna liv har jag en regelbunden menscykel med normal blödning och ingen mensvärk. Jag känner mig mycket starkare i kroppen och har mycket mer energi och ork i min vardag. Nu ser jag framemot att ta nästa steg i min fertilitetsresa. Oavsett om man behöver hjälp med att få ordning på sin hälsa, menscykel eller behöver hjälp med sin infertilitet, så rekommenderar jag varmt Ji och InterfilityAid. Det är inte många som har den djupa och breda kunskapen om fertilitet och kvinnohälsa som Ji. Dock måste jag säga att traditionell kinesisk medicin är ingen mirakelkur. Som med all medicin, oavsett modern läkemedel eller traditionell österländsk medicin så är alla våra kroppar olika och reagerar olika snabbt på behandlingar. I mitt fall har jag en kropp som reagerar snabbt på Jis örtbehandlingar och det kan vara för att jag är uppväxt med örtmedicin hemma. För en annan kan reaktionen på örtbehandlingen ta längre tid innan man ser förbättring på sin hälsa samt att man kanske inte har lärt sig att läsa av sin egen kroppssignaler som man gör inom traditionell kinesisk medicin.
  • Suzanne O
    Suzanne O: Jag är väldigt nöjd med min husläkare. Får största respekt när jag framför mina medicinska problem. Bra uppföljning med medicin, remiss och blodprover. God återkoppling i ärendet.Känner förtroende för de läkare jag träffat.
  • Driver du hälsokontroll i Stockholm?

• 6 opinions
    Annabella H
    Annabella H: Mycket kompetent läkare som gör en omfattande analys och har bra genomgång med förklaringar för mig, som okunnig kund på det medicinska området. Trevlig personal som vill serva mig som kund. Jag är väldigt nöjd!
Show page: