Kläder i Vasastan

11 rekommenderade klädbutiker i Vasastan, Stockholm

• 14 omdömen
    Amin L
    Amin L: Personlize it; is a revolutionary company which brings back nostalgia in producing art combined with fashion. There is so far nothing like them in Sthlm, a small company delivering top notch art on peoples favorite clothes, shoes or benies etc.... Let just say if you think you are unique, without having an artistic logo, text or emblem from Personlize its like saying I am a soccer player but dont play the game. Be yourself, use your imagination and Personlize it will fulfill it!
  • Driver du klädbutik i Vasastan?

Emilie L
    Emilie L: Lätt att missa pga sin anonyma entré, men ner för trappan väntar en av Stockholms coolaste butiker. Här kan man frossa i bl a Commes des garcion, Henrik Vibskov och skor från Eley Kishimoto.. HImmelriket med andra ord!
  • Fredrik N
    Fredrik N: Helt underbar butik med alla sorters skjortor och varianter skjortor som jag exakt kan få efter mina önskemål. Den charmiga spanjorskan som driver butiken erbjuder en kunnig och mycket trevlig samt tillmötesgående service. Precis som man önskar när man vill ha något personligt.
    Fredrik G
    Fredrik G:
    Jeanette S
    Jeanette S: Det är en bra butik med bra kläder och väldigt trevlig personal!
  • Catrine G
    Catrine G: Letar du kläder och skor för arbetet eller till festen, för både han och hon, är detta ett perfekt val av butik. Dom har både Filippa K, Tiger, Sand och många andra kända märken. Bra läge på den populära och folklivliga Rörstandsgatan i Birkastan. Trevlig och kunnig personal som gärna hjälper till. Men nog saknar man lite den gamla butiken Shapé som var lite mer personlig.
    Mathias W
    Mathias W: Sköna o snygga kläder
  • 7 omdömen
    Maria A
    Maria A: Jag har fått 2 presentkort på 150kr vardera i babyboxen och babybagen. Det står att detta gäller vid mitt första köp och jag tänkte använda dess vid just mitt första köp men detta gick ej. Kontaktar kundtjänst men får till svar att detta inte går att kombinera och att det står i villkoren. Jag har frågat efter villkoren vid flera tillfällen men får inga villkor tillbaka. När jag kontaktar konsumentrådgivningen kan dom inte se varför detta inte skulle gå att kombinera med två presentkort men Bonti håller inte med men kan inte riktigt ge en bra förklaring och skyller på deras samarbetspartner till slut. Det som skulle blivit en bra start på relationen mellan mig som kund och företaget slutar i att jag tycker detta är ett riktigt dåligt företag, smart bonti!
  • Madeleine S
    Madeleine S: Se upp för det här företaget!! Hemskt sydd måttbeställd kostym. Tyget på kavajen var vridet och helt snett. Gick inte att använda. Sämre jobb är det nog svårt att hitta. Vi åkte till butiken där vi måttbeställt den och ville lämna tillbaka den. Det gick inte enligt tjejen i butiken. Man är tvungen att först maila huvudkontoret. Så det var bara att åka hem igen. Nu väntar vi på svar från huvudkontoret som ännu inte hört av sig. Det blev en dyr kostym eftersom vi bar tvungna att köpa en ny till sonens student + att vi ännu inte har fått pengarna tillbaka på Kalle Anka kostymen från Suitopia. Skitföretag!!
    Erik
    Erik: Steens herrmode har visserligen ett bra utbud på Frackar och andra festkläder med de är förhållandevis dyra och ger oväntat dålig service. De är på gränsen till snorkiga och väldigt oflexibla. Det går till exempel inte att återlämna de hyrda plaggen på en söndag, inte ens genom ombud. Fel uppläggningar på byx- och armlängder är inte ovanligt, vilket kan få tråkiga följder om det inte upptäcks i tid. Trots utbudet skulle jag direkt avråda andra att hyra hos Steens, de verkar leva på ett gammalt varumärke som knappast åldras med stil och värdighet.
  • Driver du klädbutik i Vasastan?

Mikael M
    Mikael M: Jag och min flickvän var inne häromdagen då vi råkade se skrivet stort på skyltfönstret "STOR 40% REA!" Självklart gick vi in för en titt, och möttes av en sur dam som inte ens hälsade och såg allmänt otrevlig ut, som stod och packade upp varor. Inne i själva butiken fanns kanske 2-3 varor som överhuvudtaget hade rea, när vi frågade snällt om de hade mer reavaror svarade kassörskan "Nej! det här är inga säsongsvaror, inte!" ...Okej? aja vi strosar runt och hittar en del intressanta varor, rätt dyra men okej utbud, Tjejen ville handla för närmare tusenlappen, Vi frågar om det går bra för de 900 kr vi har på oss, varpå kassörskan rent ut skrattar åt oss och svarar "jag äger 3 butiker, ser ni inte att det står ett pris? jag har varit i den här branschen i flera år! Man betalar det pris som står!" Vill här påpeka att jag själv arbetar som kassabiträde i en klädbutik och VET att butikschefen har alltid sista ordet, kul att bli hånad bara för att man frågar, frågar snällt dessutom. vi kände oss kränkta av hennes i allmänhet otrevliga bemötande som hon uppvisat sedan sekunden vi klev in, nu fick det vara nog så vi lämnade varorna på disken och gick ut tomhänta, När vi kom hem hittade vi samma varor på Ebay för ett totalt värde av inte ens 500 kr, så jag är glad att vi inte slog till ändå! :)