Läkarvård i Vasastan

7 rekommenderade läkarmottagningar i Vasastan, Stockholm

• 22 omdömen
    Sara Z
    Sara Z: Eliva IVF är en klinik som arbetar med hjärta, kunskap och en helt unik omsorg. Alla sjuksköterskor har verkligen hjärtan av guld – de ser dig, lyssnar på dig och bär dig genom varje steg, oavsett hur tuff resan är. Dr Farnosh är en exceptionellt kompetent läkare som verkligen lär känna din kropp och gör allt för att förstå varför saker inte fungerat tidigare. Hon nöjer sig aldrig med standardlösningar utan ligger alltid i framkant med nya metoder, skräddarsydda protokoll och ett stöd som känns både professionellt och djupt mänskligt. Hela kliniken står vid din sida – på riktigt. Jag har själv tillbringat ett år hos Eliva och sett hur varje patient får den värme, trygghet och kärlek man så väl behöver under en IVF-resa. Vissa av kritiken som förekommer här saknar substans och speglar inte den verklighet jag själv upplevt på kliniken. För er som går igenom detta eller har frågor – kontakta mig gärna. Jag delar gärna med mig av min resa och allt som Eliva gjort för mig.
  • Driver du läkarmottagning i Vasastan?

• 22 omdömen
  • Hélène G
    Hélène G: Klok,respektfull, resonemang och förklaringar i stället för pekfingrar. Jag talar om Dr Maria Tasola - hädanefter min livmedikus. Reumatism, diabetes och kärlkramp är mina kroniska problem.
  • Alicia Maria D
    Alicia Maria D: Var lite tveksam när jag fick en remiss till kliniken med tanke på de dåliga recensionerna, men det blev motbevisat då jag hade en jättebra upplevelse. Otroligt trevlig personal samt bra läkare som tog än på allvar och gav bra vård. Gick dit pga problem med akne och kan absolut rekommendera denna klinik!
  • Driver du läkarmottagning i Vasastan?