Skit, utesluter rimliga diagnoser inom 20 sekunder av att prata med mig. Står fast vid det trots att jag inte är övertygad. Jag har trångt i tårkanalen, och att skölja dem bevisar inte att de inte är för trånga. Tänk några varv innan du drar en slutsats. Ny läkare löste de, men jag har fått men pga fördröjd vård. Tack för den!
Optalux Ögonklinik Odenplan AB
1 omdömen om Optalux Ögonklinik Odenplan AB
Jag har velat operera mina bröst i över 20 år. Jag hade kollat runt o sökt efter den bästa kirurgen och kliniken i flera år. Men så en dag så fick jag en rekommendation av en nära vän. Hon rekommenderade Dr. Marie Jaeger hos Victoria kliniken. Nu kände jag att väntan på att hitta modet var över. Efter 4a ammande barn så var det äntligen dags. Jag bokade tid för konsultation hos Dr. Marie Jaeger för en bröst förstoring. Jag kan säga med handen på hjärtat att jag är så fulländad i kropp knopp. Alla mina bekymmer är ett minne blott. Jag blev så bra bemött av Marie. Hon lyssnade på mina önskemål och mitt resultat är över förväntan. Jag har idag dom vackraste bröst som kvinnor bara kan drömma om. Victoria kliniken är verkligen så bra. Dom är så lugna så att man nästan blir nervöst hihi :) men nu i efterhand så förstår jag verkligen varför, dom är trygga o självsäkra i hur dom jobbar med sina patienter. Så tveka inte. Jag vill ge ännu ett stort Tack till dig Marie Jaeger. Jag älskar att du givit mig life and happiness back into my private life. Tack !