BJÖRN V:
Richard på Rördoktorn har varit otroligt hjälpsam vid en felsökning. Kunnig och engagerad. Tack vare Rördoktorn så löste det sig med det fallande trycket i expansionskärlet.
Per E:
Vi har fått förmånen att anlita Rörbåten BP VVS till våra två fastigheter där dom har hjälpt oss med gräv-schaktning, installation av VVS samt inkoppling av kommunalt VA mm.
Deras kompetenta servicetekniker/hantverkare är fantastiska, inte enbart i deras yrkesutövande utan även deras unika servicetänk där kunden alltid kommer först. En extra cred går till deras grävmaskinist/allt-i -allo Fredrik som har varit ett stort nöje att arbeta tillsammans med , en man som verkligen är lösningsorienterad och lyssnar på kundens önskemål.
Jag kan verkligen rekommendera detta företag och om jag någon gång i framtiden skulle behöva hjälp med VVS eller schaktjobb skulle jag inte tveka utan att anlita dom igen för jag är riktigt noga med att jobbet ska bli korrekt utfört.
Nina R:
Hittade Huldt’s på Facebook och kontaktade dem, fick snabbt svar och inbokat besök. Därefter snabb offert - nära inpå på på påbörjades arbetet som utfördes väl och på kronan enligt offerten. Lätta att kommunicera med, inga missförstånd, inget krångel. Utmärkt företag enligt mig! :)
Jasmin H:
Upplevde att han var väldigt kunnig, gav kloka tips och råd. Kände mig trygg under hela processen. Kommer anlita igen när jag behöver det. Tack!