Målare i Årsta

5 rekommenderade målare i Årsta, Stockholm

Få prisförslag, snabbt och enkelt!
Be om offerter från Målare nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • Vi är ett familjeföretag som hjälper dig med allt inom måleri. Kontakta oss för en fri konsultation!
    Jöns Rasmus N
    Jöns Rasmus N: Målning i samband med renovering. Både utvändigt och invändigt.
  • Driver du målerifirma i Årsta?

• Vi lägger, slipar och lagar parkettgolv i Stockholm och hela Sverige. Även renovering, målning, snickeri och mer. Kontakta oss för offert och fast slutpris på ditt projekt!
    Carl Johan S
    Carl Johan S: Vi fick våra nya golv i fiskbensparkett lagda av Parkettspecialisten, otroligt fint och professionellt utfört. Måleri samt golvslipning av dom gamla golven vart även dom utmärkta. Kommer anlitas igen vid renovering av sommarstugan. 5* på bemötande 5* på utförande 5* på tydlighet och kommunikation /Calle
  • O.Nybergs Måleri AB

Verifierat företag
    30 omdömen
    Certifierade och duktiga målare - Snyggt, kvalitativt och hållbart!
    Christina A
    Christina A: Lätta att ha att göra med och ett bra resultat
  • Michelle S
    Michelle S: Snabbt och billigt, men lite stressade och slarvade en del. Vissa saker upptäckte vi i tid, så de hann fixa till innan de packat ihop. Skulle kanske överväga att anlita dem igen.
  • Driver du målerifirma i Årsta?

• Manges B
    Manges B: Dom svarade direkt ! Och väldigt trevligt bemötande. Jag har både anlitat deras riv killar som gjorde allt jag bad dom om . Och hyrde även maskiner av dom , snabb leverans och även snabba på att hämta när det va färdigt . Har även köpt Bigg bags av dom. Och självklart hämtar dom dom med snabb återkoppling. 👍💪🙏