Målare in Lidingö

7 reviewed målare in Lidingö municipality

Få prisförslag, snabbt och enkelt!
Be om offerter från Målare nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • CHARLOTTE V
    CHARLOTTE V: Måleriskeppet gjorde om hela vårt kök från ax till limpa. De hade goda idéer kring lösningar och tog fullt ansvar för hela processen till dess att vi var 100% nöjda. Just det fulla ansvaret och flexibiliteten var extraordinärt med Måleriskeppet och vi var dessutom mycket nöjda med finishen och kvaliteten på resultatet. Vi rekommenderar varmt Måleriskeppet!
  • Driver du målerifirma i Lidingö?

• Felix M
    Felix M: Lidingö Hantverksgrupp fick uppdraget att renovera min lägenhet. Från Idé till ritning till projektering till ett noggrant utfört arbete där både utförande och tidsplan följdes till punkt och pricka. God kommunikation under hela byggtiden och med goda resultat känner jag mig otroligt trygg och nöjd med att ha anlitat Lidingö Hantverksgrupp AB Ett helhetsföretag med god och bred kunskap, rekommenderas starkt !
  • Peter J
    Peter J: Proffsigt företag som vi har anlitat ett flertal gånger och som alltid har levererat i tid och med hög kvalité. Kan verkligen rekommendera Lidingö Plåtslageri till alla. mvh Peter Bruske Delér
  • 2 opinions
    Jannecke Helena A S
    Jannecke Helena A S: Ett mycket välgjort jobb för att byta befintlig trall till komposit. Jag kan verkligen rekommendera AT Entreprenad.
  • Kjell Thomas J
    Kjell Thomas J: Fantastiskt bra resultat! Noggrann, skicklig och trevlig målare. Rekommenderas varmt!
  • Eva L
    Eva L: De här gjort ett topp jobb. Helrenoverat lägenhet perfekt. REKOMMENDERAS !!
  • Driver du målerifirma i Lidingö?

• Göran E
    Göran E: Mycket trevliga och kunniga. Målnings och snickeriarbeten till bra pris.
Show page: