Leif L:
Vi är mycket nöjda med RIH Måleri. Själva målningsarbetet blev utmärkt men det som verkligen gav mervärde var en bra och lyhörd dialog med bolaget innan, under och efter målningen för planering och hur vi hanterar tillkommande småarbeten och kompletteringar.
Vi rekommenderar varmt RIH måleri och kommer att anlita bolaget igen.
Premium Måleri utför alla sorters målerier. Kontakta oss gärna för en offert!
Nisar M:
Jobbet som genomfördes var utmärkt och man gjorde även det lilla extra som gjorde mig nöjd som kund. Bra respons på både mail och telefon, jobbet avklarat i tid.
Helnöjd!
Vi börjar alltid med ett kundbesök där vi går igenom dina önskemål och förutsättningar. Offertbesöken är gratis.
David I:
Fick en väldigt genomförlig offert och arbets från Tyresök badrum där det tydligt framgick vad när och hur arbetet skulle göra, va väldigt bekvämt/tryggt då dem fångade hela arbete så att extra kostnader inte kom fram senare under projektet.
Badrummet blev perfekt och hade super bra kommunikation genom hela projektet, allt blev klart tidigare än planerat även fast vi stötte på lite patrull med avlopps problem.
Johan E:
Malin tapetserade vårt kök så bra att vi använde hennes tjänster igen när vi skulle tapetsera sovrum och hall. Malin är snabb, skicklig, flexibel och jättetrevlig. Får våra varmaste rekommendationer.