Målare i Stockholms län

Att hitta en målare i Stockholms län behöver inte vara så svårt som det kanske känns. “Vem är bäst? Vem är snabbast? Vem är billigast? Hmm..kanske är det lika bra att jag gör det själv ändå…” - har du gått och tänkt i dom här banorna? Vi har gjort det enkelt att hitta den bästa, snabbaste eller billigaste målaren i Stockholms län!

Är måleri och tapetsering inte ditt största fritidsintresse? Vilken tur då att det finns massor med hantverkare som livnär sig på att veta vilken typ av färg som passar din vägg, hur många lager grundfärg som behövs och dessutom har koll på alla olika verktyg som kan tänkas behövas. Målare i Stockholms län finns det många och de har olika specialiteter och erfarenhet. Ditt jobb kanske kräver någon som kan måla utomhus, kan tapetsera eller är proffs på detaljerade snickerier - oavsett vad du är i behov av för yrkeskunskap har vi samlat ett stort antal av målarna i Stockholms län här på Reco.se så att det ska vara lätt för dig att jämföra och hitta den bästa målaren för just ditt jobb!

Vill du hellre hitta en lokal målare kan du klicka dig vidare för att se de bäst rekommenderade målarna i just ditt område.

Orter i Stockholms län
Danderyd  (2 st)
  • Fm Partners Entreprenad AB

24 omdömen
    Cristina V
    Cristina V: De är otroligt professionella: duktiga, seriösa, håller vad de lovar, bra planering, utmärkt samarbete och inte alls dyre Vi tackar jätte mycket för ett välutfört arbete
  • Salahage Bygg AB

23 omdömen
    Eléonore D
    Eléonore D: Vi anlitade Salahage Bygg för en totalrenovering av vårt badrum. Arbetet utfördes i enlighet med överenskommelsen och slutresultatet blev väldigt bra. Kommunikationen fungerade mycket väl genom hela processen, med snabb återkoppling. Faktureringen var transparent och följde offerten utan några oväntade tillägg. Teamet visade dessutom en hög grad av lösningsorientering, vilket bidrog till en trygg process. Därtill var de trevliga och smidiga att samarbeta med. Projektet drog något över tid men för vår del vägde kvaliteten i utförandet, sammarbetet och slutresultatet tyngre. Kan varmt rekommendera!
  • Vi tar uppdrag inom tak och fasad i Stor-stockholm, Uppsala, Västerås och Eskilstuna! Välkommen!
    Stefan G
    Stefan G: Grabbarna är nu klara med vårt hus. Dom har gjort ett fantastiskt professionellt arbete med en noggrannhet som är imponerande, dessutom glada och trevliga. Och vilken arbetsledare, otroligt proffsig. Vi är mycket nöjda med att vi anlitade er. Huset är som nytt. Ett hjärtligt tack !!!! Anita o Staffan Grandin Mälarhöjden
  • HantverkIQ i STHLM AB

21 omdömen
    Peter L
    Peter L: Vi har total renoverat vår lillstuga och allt har gått toppen bra, noggranna och professionella. Bra kommunikation och tydlighet.
  • Proffskonstruktion Stockholm AB

Sven-åke S
    Sven-åke S: Vi anlitade Proffskonstruktion för byte av vindskivor på hus och garage. Under detta arbete stötte de på lite dolda som vi lade till offerten. De utförde arbetet noggrant och proffesionellt. Vi frågade därför om de också kunde måla om hus och garage. Vi enades om ett pris för detta och de har nu slutfört uppdragen. De har varit enkla att samarbeta med och har gjort ett bra jobb. Vi är mycket nöjda och har därför gett dem ytterligare ett uppdrag.
  • EDR Byggnads AB

22 omdömen
    Anders B
    Anders B: vi anlitade edr för att bygga nytt kök, nya väggar samt ändra väggar i ett rum. Första kontakten var mycket snabb och proffsig. Vi fick bra hjälp med förslag. Hantverarna arbetade bra och snabbt. De tog stort hänsyn till våra behov o önskemål. Enda minus var att de inte kunde svenska men i övrigt rekommenderar jag EDR varmt. Jag har rekommenderat dem till bekanta som också blivit nöjda.
  • P Lundqvist Måleri AB

Lina J
    Lina J: Proffsigt bemötande, kundfokuserat, hjälpsam, noggrann och superfint slutresultat. Jag är jättenöjd och kan verkligen rekommendera P Lundqvist Måleri
  • Direktfix

22 omdömen
    Bonnie S
    Bonnie S: Mycket bra, kommunikativ och punktlig är mina upplevelser med detta företag.
  • Maud W
    Maud W: Mycket trevligt bemötande. Ansvarsfulla och höll tidsramen. Kom med förslag på lösningar som var bra för föreningen. Både ekonomiskt och tidsmässigt. WOW vilket bra företag. Rekommenderas
  • Edres Bygg

Bessma S
    Bessma S: Hjälpsamma och lyhörda, renvoerade hela min källarplan och adderade ett badrum till det. Super njöd med arbetet som helhet!
  • Stina R
    Stina R: Måleriexpress är det SJÄLVKLARA valet när det gäller både inomhus & utomhusarbete inom måleri. De är ytterst noggranna och kompetenta. Inget lämnas åt slumpen och sluttiden för deras arbete HÅLLER ALLTID. Inte en enda färgdroppe hamnar fel, inget behöver någonsin påpekas. Det kan låta som stora överdrivna ord men anlita Måleriexpress en gång, så får ni valuta för det arbete ni vil ha utfört. En alltid lika nöjd kund, Stina Roos
  • Jh Byggmästare AB

16 omdömen
    Mikael K
    Mikael K: Jag arbetar som hantverkare och har gjort flera uppdrag åt JH Byggmästare AB. Min upplevelse är att de är ett seriöst företag som håller vad de lovar, planerar bra och alltid sätter kunden i fokus. Kommunikationen fungerar smidigt och samarbetet på jobben känns tryggt och strukturerat. Ett bra företag att arbeta tillsammans med. Täby Park Måleri.
  • Stefan A
    Stefan A: Renomåleri tapetserade och målade 4 sovrum. Arbetet utfördes mycket bra och vi blev mycket nöjda med resultatet. Renomåleri var lyhörda för våra behov och önskningar. Arbetet utfördes enligt plan.
  • Motio AB

17 omdömen
    Mohan R
    Mohan R: The company delivered an excellent painting and paneling service. They were extremely professional throughout the project and consistently adhered to our requirements as they evolved. Their flexibility made it easy for us to achieve exactly what we envisioned. The quality of both the painting and paneling work was outstanding, with a clearly noticeable improvement in the before-and-after results. The finish was smooth, polished, and of a very high standard. We are extremely satisfied with their work and would confidently recommend this company to anyone looking for reliable and high-quality painting services.
  • Pålmans Måleri AB

Eva W
    Eva W: Jag / vi är mycket nöjda! Jag kan varmt rekommendera Pålmans Måleri efter detta väldigt fina jobb som har gjorts.
  • Solveig A
    Solveig A: Helt perfekt Professionellt Hjälpsamma
  • Törnbloms Måleri AB

Pernilla L
    Pernilla L: Vi kontaktade Johan Törnblom måleri för offert att måla om vår villa efter rekommendation av vänner. Vid genomgång av huset fick vi mycket bra råd om vad som behövde göras och inte. Vi fick en väl genomarbetad offert och en tidplan som höll till punkt och pricka. Johan är mycket lätt att kommunicera med, han svarar snabbt på frågor och ger väldigt bra information under arbetets gång. Alla målningsarbeten är mycket fint gjorda. Vi har varit 100 % nöjda med allt som Törnbloms måleri har gjort. Kan varmt rekommendera företaget!
  • Alimax Bygg & Tak AB

15 omdömen
    Alimax Bygg & Tak är ett företag som erbjuder alla slags tjänster inom snickeri, målning, renovering och tak! Vi är ett team utbildade och erfarna hantverkare som gärna hjälper våra kunder med sina dr...
    Stefan P
    Stefan P: Bra kontakt med Ali som anpassade offerten enligt mina önskemål. Mycket trevlig att ha att göra med och även hantverkarna på plats var mycket trevliga! Jättefint jobb med både fönster, dörrar och taket. Anlitar dem gärna igen!
  • Svexa Solutions AB

Dilan K
    Dilan K: Hej, Vi anlitade Svexa Solutions AB för renoveringsarbeten i vårt hem, inklusive golv, kök och flera byggmoment, och är väldigt nöjda med hela processen. Från första kontakt upplevde vi företaget som professionellt, lösningsorienterat och tydliga i sin kommunikation. Arbetet utfördes noggrant med hög kvalitet och stor hänsyn till detaljer och finish. Det som uppskattades mest var att de tog ansvar för helheten, höll oss uppdaterade under projektets gång och alltid var tillgängliga vid frågor eller ändringar. Resultatet blev över förväntan och vi kommer definitivt anlita Svexa Solutions AB igen framöver. Rekommenderas varmt till den som söker seriösa hantverkare med hög standard och professionellt bemötande.
  • Tyresö Badrum AB

14 omdömen
    Vi börjar alltid med ett kundbesök där vi går igenom dina önskemål och förutsättningar. Offertbesöken är gratis.
    David I
    David I: Fick en väldigt genomförlig offert och arbets från Tyresök badrum där det tydligt framgick vad när och hur arbetet skulle göra, va väldigt bekvämt/tryggt då dem fångade hela arbete så att extra kostnader inte kom fram senare under projektet. Badrummet blev perfekt och hade super bra kommunikation genom hela projektet, allt blev klart tidigare än planerat även fast vi stötte på lite patrull med avlopps problem.
  • Ellen Josefin K
    Ellen Josefin K: Vi är så otroligt nöjda med jobbet som Johan och Jennie gjorde hos oss under hösten 2025. Allt var så enkelt och smidigt - vi fick hjälp med konsultation kring färg, hade tydlig och bra kommunikation genom hela processen och fick ett fantastiskt slutresultat.
  • Barbro S
    Barbro S: Är verkligen nöjd med nästan allt Väntar bara svar på en fråga jag skickat ang takplåtspappret. Barbro Scott
  • Joakim S
    Joakim S: Inser-solenergi har absolut levererat det jag önskade av ett företag i branschen. Korrekt offert, korta beslutsvägar och snabb leverans.
  • Älggården Tak AB

12 omdömen
    Sven Samuel N
    Sven Samuel N: Vi har lagt om taket och gjort ett nytt altantak. Vi är mycket nöjda med det utförda arbetet. Utförandet är bra gjort och de som gjorde jobbet var lyhörda och kom med bra råd efter att ha hört vad vi ville ha gjort. Det var inga problem att få extra jobb gjorda och de gjorde även jobb som vi inte påtalat och som blev en glad överraskning för oss. Vi hade inga problem kontakten med utföraren. De var alltid i tid och hörde av sig om det var problem med att passa den tid som blivit sagt. Nästa gång vi behöver något gjort så kommer vi absolut att ta kontakt igen.
  • Krista W
    Krista W: Ay renovations kan jag varmt rekommendera. De är otroligt punktliga och håller sin tidsplan, vilket gör hela processen trygg och smidig. Arbetet utförs alltid noggrant och ordentligt, och det märks att de lägger stor vikt vid detaljer. Resultatet blev estetiskt tilltalande och professionellt utfört – precis som vi önskade. Vi kan varmt rekommendera AY Renovations till alla som söker ett pålitligt och skickligt team.
1...34567...16