Målare i Stockholms län

Att hitta en målare i Stockholms län behöver inte vara så svårt som det kanske känns. “Vem är bäst? Vem är snabbast? Vem är billigast? Hmm..kanske är det lika bra att jag gör det själv ändå…” - har du gått och tänkt i dom här banorna? Vi har gjort det enkelt att hitta den bästa, snabbaste eller billigaste målaren i Stockholms län!

Är måleri och tapetsering inte ditt största fritidsintresse? Vilken tur då att det finns massor med hantverkare som livnär sig på att veta vilken typ av färg som passar din vägg, hur många lager grundfärg som behövs och dessutom har koll på alla olika verktyg som kan tänkas behövas. Målare i Stockholms län finns det många och de har olika specialiteter och erfarenhet. Ditt jobb kanske kräver någon som kan måla utomhus, kan tapetsera eller är proffs på detaljerade snickerier - oavsett vad du är i behov av för yrkeskunskap har vi samlat ett stort antal av målarna i Stockholms län här på Reco.se så att det ska vara lätt för dig att jämföra och hitta den bästa målaren för just ditt jobb!

Vill du hellre hitta en lokal målare kan du klicka dig vidare för att se de bäst rekommenderade målarna i just ditt område.

Orter i Stockholms län

Topp 25 målare i Stockholms län

• Solveig A
    Solveig A: Helt perfekt Professionellt Hjälpsamma
  • Gabriella L
    Gabriella L: Staffan var snabb med att återkomma med offert, gjorde platsbesök inför och återkom med en offert och tidplan som höll hela vägen. Han var flexibel när vi behövde boka om och var följsam hela vägen igenom. Resultatet blev också jättebra! Ger Staffan mina varmaste rekommendationer och kommer gärna anlita honom igen.
  • Svea Tak&puts AB

15 omdömen
    Karin Å
    Karin Å: Svea Tak & Puts la nya lertegeltag på våra tre hus på Torö. Snabbt och bra utfört arbete som var klart på fem arbetsdagar, allt enligt överenskommelse. All kontakt var rak och rättfram med snabb återkoppling. Rekommenderas!
  • Per-Arne E
    Per-Arne E: Dom gjorde en totalrenovering av vårat stora badrum, 10 kvm. Dom jobbade effektivt och det blev snyggare än förväntan.
  • Direktfix

17 omdömen
    Sara M
    Sara M: Mycket trevligt bemötande! Jag fick hjälp med att bygga ut trädäcket och olika jobb utomhus. Det blev jätte fint. Det blev verkligen fint och jag skulle anlita de igen om behovet uppstår.
  • Judyta W
    Judyta W: Renoveringen av min lägenhet med Artasbygg AB var fantastisk. Företaget tog över ett annat företags arbete och räddade min lägenhet. Kvaliteten på utförande, kakel, måttbeställda snickerier och hela lägenheten gjordes perfekt. Jag vet inte vad jag skulle göra om det inte vore för Artas. De kopplade till och med in lysdioder i mitt sovrum, och den allmänna renoveringen av lägenheten slutfördes på mindre än 3 månader, allt i enlighet med lägenhetens design 😃
  • Lotta S
    Lotta S: Jag har renoverat ett badrum samt efterhand även fått hjälp med att göra plats för och installera tvättmaskin/diskmaskin m.m. Bemötandet från TPP Kakelsättning ingav inledningsvis förtroende. Det plus en privat rekommendation avgjorde mitt val. De har verkligen levt upp till samtliga mina högt ställda förväntningar. En särskild projektledare, Peter, tilldelades mitt arbete och därigenom kunde uppkommande frågor/problem under vägen lösas på mycket smidigt och tjänstvilligt sätt. Jag har löpande och enkelt när som helst kunnat få tag i projektledaren Peter och snabbt fått bra svar på mina frågor. Jag är mycket nöjd på alla sätt med såväl slutresultatet som faktureringen. Jag hade anlitat en utomstående krävande besiktningsman som också ansåg arbetet hålla mycket hög kvalitet, hans kommentar: "de här killarna kan sina saker" ! Jag är supernöjd!
  • Jan F
    Jan F: Bra kontakt från början till slut. Ledningen lyssnade till mina behov vid renoveringen av delar av mitt sommarhus och leverade anpassade lösningar. Kul med en byggare som gillar de utmaningar som reparation och renovering av en äldre fastighet innebär. Kommer säkert anlita dem igen!
  • Felix M
    Felix M: Lidingö Hantverksgrupp fick uppdraget att renovera min lägenhet. Från Idé till ritning till projektering till ett noggrant utfört arbete där både utförande och tidsplan följdes till punkt och pricka. God kommunikation under hela byggtiden och med goda resultat känner jag mig otroligt trygg och nöjd med att ha anlitat Lidingö Hantverksgrupp AB Ett helhetsföretag med god och bred kunskap, rekommenderas starkt !
  • Janne N
    Janne N: Bra firma som levererar ….. noggranna trevliga Det är 5 eller 6 gången jag anlitar de. Alltid lika nöjd 😀
  • Alimax Bygg & Tak AB

13 omdömen
    Alimax Bygg & Tak är ett företag som erbjuder alla slags tjänster inom snickeri, målning, renovering och tak! Vi är ett team utbildade och erfarna hantverkare som gärna hjälper våra kunder med sina dr...
    Stefan P
    Stefan P: Bra kontakt med Ali som anpassade offerten enligt mina önskemål. Mycket trevlig att ha att göra med och även hantverkarna på plats var mycket trevliga! Jättefint jobb med både fönster, dörrar och taket. Anlitar dem gärna igen!
  • Klacknäset Consult & Måleri

13 omdömen
    Magnus H
    Magnus H: Johan utförde en utvändig gavelmålning åt oss. Allt genomfördes professionellt och på tider vi överenskommit. Johan är bra.
  • Michael robert B
    Michael robert B: Utförde ett arbete åt vår BRF. Bra pris och väl utfört arbete, vi var mycket nöjda.
  • KARIN A
    KARIN A: Vi är så nöjda med vår trall på 45 kvm! Vänliga människor som är proffs!
  • Frank V
    Frank V: Trevlig personal och snabb leverans. Rent och snyggt när arbetet var klart. Rekommenderar starkt.
  • Erik W
    Erik W: Kom när han skulle gick när han skulle pch priset stämde
  • Anne Charlotte L
    Anne Charlotte L: Jag anlitade Gusten Persson måleri för tapetsering av nyproducerad bostad. Jesper , en ung kille och blivande pappa gjorde en utmärkt tapetsering av bostaden, pålitlig och sympatisk och en duktig yrkesman. Jag är mycket nöjd.
  • Leandro A
    Leandro A: Den var mycket bra . Jag fick hjälp med att måla min studentlägenhet till ett väldigt bra pris, rekommenderar definitivt!
  • Marcus S
    Marcus S: Totalrenovering av lägenhet - supernöjd med SFB!
  • CLAUDIA S
    CLAUDIA S: Jag anlitade SRES för att skräddarsy ett elskåp med med en metallucka för enkel åtkomst. John på SRES presenterade en offert och redogjorde i detalj (i offert och muntligt) hur arbetet skulle genomföras. Blev så nöjd med elskåpet att jag anlitade SRES även för två andra större jobb jag hade planerat för sommaren. Det ena var en villadränering och det andra en altan (100 kvadratmeter) i två nivåer. Båda dessa arbeten kräver stor fackmannamässig kunskap. Vi genomförde villadräneringen först och där anlitade John en grävmaskinist för att gräva de större delarna runt huset. Resten av arbetet skötte han på egen hand inklusive en stor stenkista. I mitt liv har jag nog aldrig sett en person med sådan arbetsmoral som John. Han började kl 8 och slutade aldrig före kl 18. När villadräneringen var klar fortsatte vi med altanen. Båda jobben presenterade han separat via personligt möte och offert med detaljerad lista och ritning/design. Trots att John var något dyrare än de andra offerterna jag hade tagit in för samma jobb så anlitade vi John ändå på grund av hans proffsiga och kundvänliga attityd och det var det verkligen värt. John är arbetsam, har stor fackmannamässig kunskap (snickeri, villadränering och anläggning av altan) och arbetar med stort sinne för kvalitet. Det är med stort nöje som jag skulle rekommendera honom för liknande jobb..
  • Törnbloms Måleri AB

11 omdömen
    Johan B
    Johan B: Jag kan varmt rekommendera Törnbloms måleri. Arbetet utfördes med stor noggrannhet och professionalism. Målningen blev otroligt bra och vi är väldigt nöjda!
  • Christoffer J G
    Christoffer J G: Supernöjd med Bygg Guide Sverige och den totalrenovering de gjorde av vår lägenhet på 87kvm i Vasastan. God kommunikation, vänliga arbetare och strålande slutresultat. Varma rekommendationer från oss!
  • Michaelwiewiora
    Michaelwiewiora: Bra bemötande och förståelse för olika frågor inom projektet. Mycket hjälpsamma och samarbetsvilliga. Mycket kunniga på sitt området. Kommer att anlita de flera gånger. Senaste projekt bestod av badrumsrenovering. //Michael W
  • Kerstin K
    Kerstin K: Trevligt bemötande, proffsigt och noggrant utfört arbete och jag anlitar dem gärna igen.
  • Simon Å
    Simon Å: Tyresta hjälpte mig att måla om hela lägenheten. Golv, väggar och tak. Jag är mycket nöjd med allt från bemötande till utförande och pris. Kan varmt rekommendera Tyresta!
1...56789...15