Målare i Stockholms län

Att hitta en målare i Stockholms län behöver inte vara så svårt som det kanske känns. “Vem är bäst? Vem är snabbast? Vem är billigast? Hmm..kanske är det lika bra att jag gör det själv ändå…” - har du gått och tänkt i dom här banorna? Vi har gjort det enkelt att hitta den bästa, snabbaste eller billigaste målaren i Stockholms län!

Är måleri och tapetsering inte ditt största fritidsintresse? Vilken tur då att det finns massor med hantverkare som livnär sig på att veta vilken typ av färg som passar din vägg, hur många lager grundfärg som behövs och dessutom har koll på alla olika verktyg som kan tänkas behövas. Målare i Stockholms län finns det många och de har olika specialiteter och erfarenhet. Ditt jobb kanske kräver någon som kan måla utomhus, kan tapetsera eller är proffs på detaljerade snickerier - oavsett vad du är i behov av för yrkeskunskap har vi samlat ett stort antal av målarna i Stockholms län här på Reco.se så att det ska vara lätt för dig att jämföra och hitta den bästa målaren för just ditt jobb!

Vill du hellre hitta en lokal målare kan du klicka dig vidare för att se de bäst rekommenderade målarna i just ditt område.

Orter i Stockholms län
Nykvarn  (3 st)
Upplands-Bro  (3 st)
Danderyd  (2 st)
  • Anna A
    Anna A: Väldigt fint samarbete, fin bemötande av de som arbetar och väldigt fint och prydligt arbete som utfördes hos mig. Rekommenderar varmt.
  • Frank V
    Frank V: Trevlig personal och snabb leverans. Rent och snyggt när arbetet var klart. Rekommenderar starkt.
  • Kerstin K
    Kerstin K: Trevligt bemötande, proffsigt och noggrant utfört arbete och jag anlitar dem gärna igen.
  • Michaelwiewiora
    Michaelwiewiora: Bra bemötande och förståelse för olika frågor inom projektet. Mycket hjälpsamma och samarbetsvilliga. Mycket kunniga på sitt området. Kommer att anlita de flera gånger. Senaste projekt bestod av badrumsrenovering. //Michael W
  • Christoffer J G
    Christoffer J G: Supernöjd med Bygg Guide Sverige och den totalrenovering de gjorde av vår lägenhet på 87kvm i Vasastan. God kommunikation, vänliga arbetare och strålande slutresultat. Varma rekommendationer från oss!
  • Simon Å
    Simon Å: Tyresta hjälpte mig att måla om hela lägenheten. Golv, väggar och tak. Jag är mycket nöjd med allt från bemötande till utförande och pris. Kan varmt rekommendera Tyresta!
  • Svexa Solutions AB

Verifierat företag
    11 omdömen
    Liloma R
    Liloma R: De har på börjad en projekt hos mig men är inte klar ännu. Jag är jätte nöjd men vill skriva mer när de är klara.
  • Leandro A
    Leandro A: Den var mycket bra . Jag fick hjälp med att måla min studentlägenhet till ett väldigt bra pris, rekommenderar definitivt!
  • Sofia L
    Sofia L: Fantastisk fin service! Lämnade in 24 köksluckor på lackering. Snabbt men noggrant gjort. Svarar snabbt på mail, trevligt bemötande, bra pris. Så nöjd! / Sofia
  • JSM Måleri erbjuder helhetsåtaganden inom måleri, där vi genomför allt från idéer och projektering till besiktning. Vi värnar om våra kunder och strävar alltid efter långsiktiga relationer.
    Johan B
    Johan B: Mycket trevligt och bra samt flexibelt, vi har lite kvar så de kommer tillbaka hoppas vi
  • Marianne L
    Marianne L: Kan starkt rekommendera KJS måleri och bygg! La om taket på vår villa väldigt trevliga var alltid i tid . Kommer att anlita er igen.
  • Anette P
    Anette P: Väldigt nöjd med ommålning av ett sovrum, blev så fint. Bra kommunikation. Kommer anlita dem igen.
  • Lovisa S
    Lovisa S: Lucas (och team) från Eriksson Byggservice AB har byggt ett isolerat förråd hos oss. Toppen bemötande och proffsig kommunikation genom hela projektet. Vi rekommenderar den varmt och kommer kontakta dem igen vid behov! Betyg: full pott!!!
  • Fredrik D
    Fredrik D: Är mycket nöjd med Moravej Bygg. Proffsigt och trevligt bemötande. Lyssnar på kundens önskemål och behov. Jobbar snabbt, effektivt och lämnar en ren arbetsplats efter sig vid dagens slut. De har lagt klinker i både kök och hall hos oss och vi är väldigt nöjda med resultatet. Kan utan tvekan rekommendera dem och uppstår behov framöver kommer vi absolut att anlita dem igen! /Fredrik & Melanie
  • Bengt N
    Bengt N: Ommålning av bostadsrättsföreningens fönster. Smidigt och med flexibilitet för att tillgodose olika krav från medlemmarna. Vänligt och tålmodigt bemötande.
  • Fredrick Per Gunnar S
    Fredrick Per Gunnar S: VI har vid ett flertal tillfällen anlitat Bio Måleri för att måla om och tapetsera våra hus. Vi har alltid varit väldigt nöjda med slutresultatet. Servicenivån och tillgängligheten är väldigt hög, samtidigt som att tidsplaner och kostnader alltid stämmer med tidigare överenskommelser. Vi är mkt nöjda och återkommande kunder!
  • Ingrid H
    Ingrid H: Trevliga killar kom och målade mitt vardagsrum. Jobbet gjordes noggrant så jag blev supernöjd. Kan varmt rekommendera dom. Vänligen Ingrid Hansson
  • Hans L
    Hans L: Arbetet som Temperamaleriet gjorde blev mycket lyckat. Karolina är mycket engagerad och gör sitt yttersta för att jobbet ska bli som kunden vill ha det.
  • Byggovia AB

Verifierat företag
    7 omdömen
    Casper A
    Casper A: Professionell, ärlig, lösningsorienterad och skickliga.
  • Albin P
    Albin P: Danny målade om hela min lägenhet och arbetet gick smidigt till. Resultatet blev bra och håller sig i bra skick än idag. Kommunikationen under resan var god med tips på smarta lösningar och liknande. Danny var även kreativ när jag själv inte visste utan litade på den som kunde jobbet. Rekommenderar Danny vidare till dig som vill ha en bra tjänst och bra kommunikation.
  • Mattias L
    Mattias L: Jag kan starkt rekommendera snickare.online. Snabb och bra återkoppling om man har frågor eller funderingar. Fick hjälp med att hitta nya hantverkare till min köksrenovering eftersom den första strulade. Fick även kompensation för detta. Jag kommer välja snickare.online i framtiden för kommande jobb.
  • Michel R
    Michel R: Vi är oerhört nöjda med JMD Kakel som lyckats överträffa våra förväntningar bortom vår vildaste drömmar. Matias Dayan, JMD Kakels ägare och huvudkontakt, var ett levande föredöme under hela renoveringensprocessen av våra två badrum. Han tolkade i ett tidigt skede våra önskemål till ett par förslag som inte bara uppfyllde lagkravet men även var estetiskt tillfredställande. Vi vill därför tacka Matias (och JMD Kakel) samt ge honom våra allra bästa rekommendationer för liknande eller andra typer av renoveringar. Michel och Maria Rizk
  • Jan V
    Jan V: Mycket nöjd med proffsigt & engagerat bemötande. Vi helrenoverade både badrum & gästtoalett. Arbetsledare tillgänglig under hela renoveringen utan problem. Utmärkt kommunikation & hög servicenivå. Resultatet blev över förväntan. Rekommenderas varmt.
  • Ing-Marie P
    Ing-Marie P: Har anlitat Yengle's Service för fönsterputsning i många år
  • Betongkompaniet A
    Betongkompaniet A: Ringde David, och efter 30 minuter var han på plats och kikade på vad vi behövde hjälp med. Dagen efter var dom redan igång med spackling & målning, resultatet blev jätte bra! :)
1...678910...16