Sammlands

Sammlands

4.7 / 5 baserat på 79 omdömen
Välkommen till Sammlands - en erfaren och trygg enteprenör!

Sedan starten 2003 har vi strävat efter att kunna leverera ett resultat som du känner dig nöjd med, och som vi är stolta över. Varje hantverkare som arbetar i våra kläder ska dessutom ha så goda förutsättningar som möjligt för att göra ett bra arbete.

För att hålla vår höga kvalitet och fortsätta leverera utbildar vi oss kontinuerligt inom ledarskap och service och vi stämmer löpande av våra projekt med hjälp av våra kvalitet- och projektsystem.

Vi är rätt val för dig när du ska renovera badrummet, köket eller hela hemmet. Vi ser fram emot att samarbeta med dig!

- Johan Sammland (VD)

Utmärkelser

Läs vad 79 kunder tycker om Sammlands 2

 • 2021-06-24
  Insamlad av företaget
  Vi renoverade badrum och tvättstuga. Jarek och hans kollegor var effektiva och alltid trevliga! Jobbade hårt och höll tiderna. Önskar vi fått tips på att rita upp badrummet i 3D innan då det hade vart enklare. Tex med Kakelspecialisten.
  Gilla
 • 2021-06-24
  Insamlad av företaget
  Tillförlitligt och suveränt utfört arbete med renovering av vårt kök. Tydlig och bra kommunikation. Flexibelt och snabbt utfört uppdrag! Mycket imponerat av Sammlands, tummen upp!
  Hej Hanna. Tack för det fina omdömet! /Alla vi på Sammlands Sammlands
  Gilla
 • 2020-12-21
  Insamlad av företaget
  Mycket bra och proffesionellt, noga och trevliga, städade fint efter arbetet.
  Gilla
 • 2020-12-02
  Insamlad av företaget
  Highly professional, we renovated the entire apartment with them and they were prompt with what can be done and how.
  The work is done extremely well and in a good time, we are very pleased. We will surely contact them again for renovations.
  Gilla
 • 2020-11-17
  Insamlad av företaget
  Vi byggde om ett källarrum till tvättstuga, toalett och badrum med bastu. Vi fick ett mycket trevligt bemötande och alla vi träffade under "resans gång" kändes bra och proffsiga.
  Kanske att vi upplevde brister i kommunikationen ibland och att vissa resultat inte var helt tillfredsställande men i det stora hela är vi nöjda.
  Vi kan absolut rekommendera Sammlands och skulle gärna själva anlita dem igen.
  Gilla
 • 2020-11-15
  Insamlad av företaget
  Sammlands helrenoverade vår badrum med mycket bra resultat. Enda ”negativa” är att det blev lite försenat, men i slutändan gjorde det ingenting eftersom resultatet blev strålande! Vi har bara gott att säga om Sammlands, vi har under hela processens gång fått återkoppling och alltid snabba svar på våra frågor och funderingar. De få synpunkter vi hade då arbetet var slutfört åtgärdade Sammlands utan problem och blixtsnabbt - detta uppskattades verkligen! Vi är väldigt nöjda och skulle rekommendera Sammlands till alla!
  Gilla
 • 2020-11-15
  Insamlad av företaget
  Totalrenovering + utbyggnad av badrum.
  Väldigt nöjda med resultatet och bemötandet av företaget. Något svåra att nå mot slutet av renoveringen. Tydlig offert vars pris inte förändrades, extraarbete (ÄTA) på separata tydliga fakturor.
  De synpunkter vi hade vid avslutat arbete åtgärdades utan diskussion.
  Gilla
 • 2020-06-08
  Insamlad av företaget
  Dyrt, men jobbet utfördes helt OK.
  Trevligt och hjälpsamt bemötande .
  Killarna som gjorde jobbet var bra.
  Hej Lars. Tack för ditt fina omdöme! /Alla vi på Sammlands Sammlands
  Gilla
 • 2020-06-05
  Insamlad av företaget
  Vi är mycket nöjda med den professionella renoveringen av både kök och badrum i vår lägenhet. Bra dialog med arbetsledare och fint detaljarbete.
  Sammlands har regelbundna uppföljningar och är strukturerade i sitt arbete. De kommer i tid och visar hänsyn till grannar m.m.
  Har du höga krav och vill att det ska bli bra är tipset att kontakta Sammlands.
  Hej Petra! Tack för den fina rekommendationen. Hoppas att ni kommer att trivas i er fina lägenhet. Hälsningar från oss på Sammlands. Sammlands
  Gilla
 • 2020-06-04
  Insamlad av företaget
  Vi är extremt nöjda! Alltid snabb och trevlig återkoppling. Lätta att ha att göra med och väldigt flexibla. Renoveringen överträffade våra förväntningar och de som gjorde jobbet på plats var otroligt trevliga, punktliga och duktiga. Offerten stämde!

  Kan varmt rekommendera!
  Hej Jessika. Tack för ditt fina omdöme! /Alla vi på Sammlands Sammlands
  Gilla
 • 2020-04-06
  Insamlad av företaget
  Sammlands målade hela nedervåningen i vårt 1920 tals hus samt renoverade köket, platsbyggde en hatthylla och renoverade den gamla furutrappan till övervåningen. Allt gjordes till hög kvalitet och prisbild och tidsplan hölls exakt. Vi la till en del extra jobb under tiden (byggde till lite fönsterbrädor, flyttade elkontakter osv) och Johan gick igenom kostnader på ett transparent sätt innan de gjordes så det inte blev överraskningar på slutet. Vi hade en projektledare här hela tiden, som kallade in experter (snickare, elektriker) när det behövdes. Vi är jättenöjda med Sammlands och kommer absolut anlita de igen! Hanna
  Hej Hanna! Tack för omdömet! Med vänliga hälsningar/ Alla vi på Sammlands Sammlands
  Gilla
 • 2020-03-24
  Insamlad av företaget
  Extremt proffsig service med grymt resultat. Supernöjd med Sammlands.
  Hej Oscar! Tack för omdömet!! /alla vi på Sammlands Sammlands
  Gilla
 • 2019-12-02
  Insamlad av företaget
  Höll tidsplan och budget. Bra kommunikation. Blev några missförstånd gällande målningen, men det justerades snabbt. Nöjd med arbetet.
  Hej Erik, Tack för ditt omdöme och rekommendation! Vad bra att det löste sig där gällande målningen också :) Med vänlig hälsning, Alla på Sammlands Sammlands
  Gilla
 • 2019-11-27
  Insamlad av företaget
  Totalrenovering av hus
  Mycket bra arbete, bra finsnickeri och bra finish vid måleri. Pålitligt företag med kompetenta och trevliga medarbetare. Rekommenderas starkt!
  Hej Sam, Vad kul att du är nöjd med renoveringen av huset! Vi tackar så mycket för ditt omdöme och rekommendation :) Med vänlig hälsning, Alla på Sammlands Sammlands
  Gilla
 • 2019-08-23
  Insamlad av företaget
  Badrumsrenovering totalentreprenad.
  Bemötandet och kvalitet på utfört arbete godkänt. Det ser bra ut.
  Det tog längre tid att få det klart än vad företaget planerat ca 50 dagar istället för ca 25-30 dagar.
  Har inte fått någon information om varför men tror att man missbedömt tidsåtgången för rivning, underarbete och plattsättning.
  Har i stort sett fått respons på all kommunikation under och efter arbetsprocessen som har skett via SMS och E-post enligt entreprenörens önskemål.
  Godkänd med förbättringspotential!
  Gilla
 • 2019-08-15
  Insamlad av företaget
  Bra bemötande under hela processen och så gott jag kan bedöma kompetenta hantverkare på alla positioner.
  Hej Frida, Kul att ni är nöjda och tack för din rekommendation! Med vänlig hälsning, Alla på Sammlands Sammlands
  Gilla
 • 2019-07-24
  Spontant omdöme
  Vi anlitade dem för renovering av vårt badrum samt att lägga nytt golv i intilliggande hall och dra om lite rör. Kvalitetsmässigt blev allt mycket bra. Vi hade besiktningsman som gjorde trestegsbesiktning och som när allt var klart konstaterade att detta var topp 10% av de badrum han ser i sitt jobb i Stockholm. Utöver det tycker jag de generellt gjorde rätt för sig på ett föredömligt sätt och utan att tjafsa. Bland annat ersatte de utan tjafs en mindre skada som genom projektet uppkom på en grannes bil. Rekommenderas alltså sammantaget varmt!
  Hej Mattias, Vi tackar så mycket för ditt fina omdöme och rekommendation! Vad roligt att höra att allt gått bra och att ni är nöjda :) Med vänlig hälsning, Alla på Sammlands Sammlands
  Gilla
 • 2019-05-29
  Insamlad av företaget
  Renovering av undervåning med lite utmaningar som Sammlands löste bra.
  Väldigt bra närvaro vid frågor på telefon, e-post.
  Hej Peter, Tack för ditt fina omdöme och rekommendation! Kul att höra att allt gått bra och att kommunikationen fanns där. Med vänlig hälsning, Alla på Sammlands Sammlands
  Gilla
 • 2019-05-20
  Insamlad av företaget
  Dom renoverade vårt lilla badrum. Proffsigt utfört arbete, trevligt bemötande och rimligt pris. Kommer anlita igen när det blir dags för nästa badrum!
  Hej Kristoffer, Vad roligt att du är nöjd och vi tackar så mycket för ditt omdöme! På återseende! Med vänlig hälsning, Alla på Sammlands Sammlands
  Gilla
 • 2019-03-23
  Insamlad av företaget
  Vi renoverade badrummet i vårt hus och resultatet är strålande.
  Vi fick bra bemötande av både projektledare och hantverkare. Det märks att de är vana att jobba i andras hem och visar hänsyn.
  De kom med bra input till problem och hade bra förslag när vi behövde hjälp.
  Vi är väldigt nöjda och rekommenderar gärna Sammlands.
  Hej Johan, Tack så mycket för ditt fina omdöme och vad roligt att ni är nöjda med oss och ert projekt. Som du nämner så lägger vi stor vikt vid att respektera människors hem och hålla rent och snyggt om oss på arbetsplatsen. Tack igen för rekommendationen! Vänliga hälsningar, Alla på Sammlands Sammlands
  Gilla
 • 2019-02-13
  Insamlad av företaget
  Fantastiska!! Helrenovering av badrum med bastu. Höll tidsramen, proffsig finish och trevligt folk. Sammlands var toppen, från offert till ritningar och ändå in i mål!
  Hej! Tack så hemskt mycket för ert omdöme och vad roligt att allt gått bra från start till slutresultat! Med vänlig hälsning, Alla på Sammlands Sammlands
  Gilla
 • 2019-01-25
  Insamlad av företaget
  Vi renoverade vårt kök, badrum och tvättstuga och vi är supernöjda! Fick bra och tydlig offert i början och bra rådgivning. Rekommenderar absolut Johan och gänget!
  Hej Linda, Tack så mycket för fint omdöme och er rekommendation! Väldigt roligt att höra att ni är nöjda med allt från start till slutresultat. Med vänlig hälsning, Alla på Sammlands Sammlands
  Gilla
 • 2018-12-17
  Insamlad av företaget
  Vi renoverade en liten toalett. Vi blev väl bemötta, snabbt svar och snabb start, svarade alltid snabbt när vi ringde eller mailade. Och, viktigast av allt - resultatet blev jättebra.
  Hej Bo, Tackar så mycket för fint omdöme. Kul att höra att ni är nöjda med resultatet! Med vänlig hälsning, Alla på Sammlands Sammlands
  Gilla
 • 2018-12-01
  Insamlad av företaget
  Vi behövde snabbt måla om hela insidan av huset, de kunde sätta igång bara några dagar senare och de gjorde ett helt fantastiskt jobb, de var dessutom klara före utsatt tid. Vi kunde inte varit nöjdare och har redan rekommenderat dom till både familj och vänner! Behöver vi måla igen i framtiden så är det ingen tvekan om vilka vi anlitar!
  Hej Philippa, Stort tack för ditt omdöme och rekommendation! Roligt att höra att ni är nöjda över resultatet. Med vänlig hälsning, Alla på Sammlands Sammlands
  Gilla
 • 2018-11-29
  Insamlad av företaget
  Överträffade mina förväntningar då de satte in mycket folk och blev färdiga över en vecka tidigare än beräknat.
  Hej Christina, Tack för ditt omdöme! Väldigt roligt att höra att ni är nöjda! Med vänlig hälsning, Alla på Sammlands Sammlands
  Gilla
 • 2018-10-16
  Insamlad av företaget
  Vi bad Sammlands hjälpa oss med renovering av ett duschrum och en toalett samt byta golv i en bastu. Allt från offertlämnande, start av projekt och hela tiden genom projektet löpte klanderfritt.
  Först efteråt märkte jag att jag missat att lämna uppgifter (mått och annat) på det detaljerade sätt som Sammlands bett om. Mina uppgifter var lite mer övergripande, men tack vare ett nära samarbete och god dialog måste jag säga att slutresultatet blev bättre än jag tänkt från början.
  Hej Per, Vad bra att allt gick smidigt och väldigt roligt att du är nöjd med slutresultatet. Tack för fint omdöme! Med vänlig hälsning, Alla på Sammlands Sammlands
  Gilla
 • 2018-10-16
  Insamlad av företaget
  Mycket nöjd med Sammlands Måleri AB. De startade och blev klara i tid. Bra kvalitet på samtliga arbeten som utfördes i samband med badrumsrenoveringen. Målning och tapetsering av fyra rum blev också väldigt bra. Jag kan varmt rekommendera Sammlands Måleri AB.
  Hej Anette, Vad kul att höra att du är nöjd med resultatet! Tack för fint omdöme och din rekommendation. Med vänliga hälsningar, Alla på Sammlands Sammlands
  Gilla
 • 2018-07-07
  Insamlad av företaget
  Väldigt bra bemötande från första stund samt ett väl genomfört arbete utan minsta problem.
  Hej Robert, Tack så mycket för rekommendationen och ditt omdöme. Kul att du är nöjd! Vänliga hälsningar, Alla på Sammlands Sammlands
  Gilla
 • 2018-07-04
  Insamlad av företaget
  Vi har helrenoverat våra två badrum med hjälp av Sammlands. Hantverkarna var mycket trevliga, hjälpsamma och effektiva och vi har fått båda våra badrum klara inom utsatt tid. Ett fantastiskt bra jobb från början till slut. Vi är mycket nöjda och kan varmt rekommendera Sammlands! //fam Petersson
  Hej Chutima, Tack så mycket för ditt omdöme, vad roligt att ni är nöjda med vårt arbete och era nya badrum! På återseende, Vänliga hälsningar, Alla på Sammlands Sammlands
  Gilla
 • 2018-05-02
  Insamlad av företaget
  Vi anlitade Sammlands för att framför allt renovera ytskikt i nästan hela huset, plus att de tog in underentreprenörer för elarbeten och lite vvs. De är enkla att ha att göra med, resultatet blev bra och det är tydligt vad det kommer kosta. Vi var missnöjda med finishingen gällande några få saker, exempelvis kakling av kök, men det var inga konstigheter att ordna till detta utan extra kostnad. De var dyrare än andra vi jämförde med, men det var det helt klart värt. Jag kommer anlita dem igen.
  Hej Peter, Tack för ditt omdöme, vad roligt att du är nöjd med vårt arbete och vill anlita oss igen. På återseende, Vänliga hälsningar, Alla på Sammlands Sammlands
  Gilla
 • 2018-04-27
  Insamlad av företaget
  Jag anlitade Sammalands för att renovera mitt kök. Hantverkarna var trevliga och effektiva. Jag är mycket nöjd med resultatet då köket blev bättre än jag tänkt mig. Kan varmt rekommendera!
  Hej Lisa, Tack så mycket för rekommendationen! Vad roligt att du är nöjd med oss och vårt arbete. Vänliga hälsningar, Alla på Sammlands Sammlands
  Gilla
 • 2018-04-27
  Insamlad av företaget
  Utmärkt hantverk, mycket nöjd med resultatet. Också trevlig personal som dessutom var både flexibla och hjälpsamma med beslut längs vägen av projektet.
  Hej Henrik, Vad roligt att ni är nöjda med resultatet och hantverket på jobbet. Tack för rekommendationen! Vänliga hälsningar, Alla på Sammlands Sammlands
  Gilla
 • 2018-04-02
  Insamlad av företaget
  Jag är väldig Glad att jag anlitade Sammland att renovera mitt badrums total renovering. Sammlands måleri har gjort ett proffs arbete,det gick smidig från början till slutet utan krongel. Alla hantverkare har varit jätte duktiga och gör bra jobb.jag säger vivva sammland .Nästa projekt kommer jag att anlita Sammlands med 150 procent säkerhet de levererar vad de har lovat och jag kommer rekommendera andra.
  Hej Daniel, Tack så mycket för de värmande orden! Vi ser fram emot att få hjälpa dig med framtida projekt. Vänliga hälsningar, Alla på Sammlands Sammlands
  Gilla
 • 2017-12-20
  Spontant omdöme
  Vi anlitade Sammlands när vi skulle renovera vårt kök. Det var ett ganska stort projekt där de rev två väggar, flyttade avlopp, vatten och fläkt mm. Sammlands har varit fantastiskt flexibla och tillmötesgående. De löste alla problem efter vägen på ett bra sätt. När det krånglade med leverans av vitvaror, snickerier mm hjälpte de oss på bästa tänkbara sätt. Albert, vår projektledare är en riktig stjärna och vi är supernöjda med resultatet. Vi kan varmt rekommendera dem och vi kommer inte tveka att använda dem till framtida projekt.
  Hej Katrin, Tack så mycket för omdömet! Vad kul att ni är nöjda med köket och vårt arbete. Härligt att ni upplevt Albert som en stjärna, det tar vi till oss! På återseende i framtiden, Vänliga hälsningar, Alla på Sammlands Sammlands
  Gilla
 • 2017-12-02
  Insamlad av företaget
  Anlitade Sammlands för renovering av lägenhet. Bra bemötande och resultat. Inte ett billigt alternativ men kändes pålitligt.
  Hej Kajsa, Tack så mycket för din rekommendation och omdöme. Vänliga hälsningar, Alla på Sammlands Sammlands
  Gilla
 • 2017-11-29
  Spontant omdöme
  Sammlands måleri AB renoverade två badrum, inklusive förändring av planlösning genom flytt av väggar etc. Att offerten stämde, att tidsplanen höll och att resultatet blev strålande är jag inte ett dugg imponerad av. Jag förväntar mig det av ett seriöst företag.

  Saker som imponerade var dock följande:

  Kreativa lösningar på ovanliga problem. Vi hade flera ”tokiga” idéer som vi ville genomföra och Sammlands gjorde det möjligt.

  Minimala driftstopp. Fullt hus, inklusive bebis gjorde att vi behövde ständig tillgång till kök, wc, tvättmaskin etc. Sammlands stod för tillfälliga lösningar och tid utan el/vatten kan räknas i minuter snarare än timmar.

  Genuin respekt och hänsyn för oss som bodde i huset under tiden det renoverades. T.ex. när det skulle bilas golv eller på annat sätt väsnas rejält, informerades vi med god framförhållning så att vi kunde ta bebis på promenad etc.

  Tydlig och rak kommunikation. De ”missöden” eller oförutsedda händelser som ofrånkomligen dyker upp i projekt av den här storleken hanterades alltid professionellt, och dialogen med såväl hantverkare som VD kändes ärlig och genuin.

  Ett tips är att tänka till för att få med allt i offerten. Vi gjorde ”ändringar och tillägg” som tyvärr blev dyrare än uppskattat. Ett annat tips är att hålla tummarna för att ni får Zbigniew (plattsättare och allkonstnär) samt Yaroslav (rörmokare) till just er arbetsplats. Två hantverkare som satte en ära i att göra ett bra jobb och inte bara stressa fram mot nästa uppdrag.

  Vi kan ge Sammlands de varmaste rekommendationer.
  Hej Kristian, Vad roligt att ni är nöjda med er renovering. Vi håller med dig gällande att tidsplan, offert och resultat skall hålla hög kvalitet, det är en självklarhet för oss. Tack så mycket för dina varma ord och rekommendation om oss och våra killar! På återseende, Vänliga hälsningar, Alla på Sammlands Sammlands
  Gilla
 • 2017-11-21
  Insamlad av företaget
  Proffsigt bemötande och arbete från start till slut. Tidsplanen blev kortare än beräknad. Kan varmt rekommendera Sammlands.
  Hej Gustaf, Tack så mycket för din rekommendation! Vad roligt att du är nöjd med projektet. Vänliga hälsningar, Alla på Sammlands Sammlands
  Gilla
 • 2017-10-13
  Insamlad av företaget
  Vi anlitade Sammlands för totalrenovering av ett badrum. Vi är helnöjda med resultatet och även med hantverkarna som utförde arbetet då de var lyhörda för våra önskemål och hade stort yrkeskunnande.
  Skönt att känna till en pålitlig hantverkare för framtiden.
  Stig
  Hej Stig, Vad kul att du är nöjd med ditt badrum och med oss som leverantör! Vi hoppas på fler projekt och på återseende i framtiden. Vänliga hälsningar, Alla på Sammlands Sammlands
  Gilla
 • 2017-10-13
  Insamlad av företaget
  Jag är mycket nöjd med Sammlands.
  Det logistiska fungerade utmärkt. Arbetet utfördes med både hjärna och hjärta.
  Det togs hänsyn till husdjuret, det värmde.

  Slutresultatet mycket bra.
  Hej Claes, Tack så mycket för din rekommendation, vad kul att du är nöjd med renoveringen! Självklart skall hänsyn tas till våra kunders husdjur :) Vänliga hälsningar, Alla på Sammlands Sammlands
  Gilla
 • 2017-10-13
  Spontant omdöme
  Skrev en förfrågan på offerta gällande total renovering av en lägenhet på ca 500.000 och fick snabbt återkoppling från en väldigt trevlig kvinna, vi bokade möte idag klockan 08.00 och efter 30 minuter har jag ännu inte hört något från företaget.
  Skriver då ett omdöme på offerta och kort därefter hör denna kvinna av sig. Jag förtydligar att jag inte alls är intresserad av att prata med henne och att vi har en bokningsbekräftelse och hon medger att så är fallet och ber så hemskt mycket om ursäkt och förklarar att ett missförstånd har skett i bokningen.
  Hon erbjuder biobiljetter som kompensation för besväret och har full förståelse för att vi inte vill anlita dom i framtiden,
  Hej Majken, Vi ber återigen om ursäkt för att just ditt möte föll mellan stolarna. Anledningen till detta är att det skedde ett misstag i vår interna kommunikation (synk i mobiltelefon/kalender). När detta uppmärksammades imorse så ringde vi direkt för att försöka lösa situationen och erbjud möjlighet att boka om mötet samt biobiljetter som plåster på såren. Väldigt trist när sådant här händer (teknikstrul) och vi hoppas du hittar en duktig byggare via Offerta som ni blir nöjda med. Vänliga hälsningar, Sammlands Sammlands
  Gilla
 • 2017-10-09
  Insamlad av företaget
  Vi anlitade Sammlands för att renovera vårt kök och resultatet blev jättebra.
  Underlag och arbetsbeskrivningar var tydliga och hantverkarna var duktiga och trevliga att ha att göra med. Lite oklarheter gällande projektledningen så som när saker skulle utföras och vara färdigställda men överlag kändes dom prisvärda och proffsiga.
  Hej Stellan, Tack så mycket för din rekommendation, vad roligt att ni är nöjda! Vänliga hälsningar, Alla på Sammlands Sammlands
  Gilla
 • 2017-10-06
  Insamlad av företaget
  Vi behövde hjälp med att snygga till vårt kontor och var ute lite i sista sekund, och Sammlands var snabba på bollen och kom hit för att sätta en upp en projektplan. Vi är väldigt nöja med både resultat och bemötande. Framförallt att de höll den tighta deadline som vi hade för genomförandet. Stort tack för hjälpen och vi rekommenderar er att anlita Sammlands!
  Hej Sofia, Tack så mycket för rekommendationen! Vad kul att ni är nöjda med vårt bemötande och utförda arbete. Vänliga hälsningar, Alla på Sammlands Sammlands
  Gilla
 • 2017-10-05
  Insamlad av företaget
  Vi har fått hjälp med ett helt nytt kök. Trevligt och proffsigt bemötande hela vägen från offert till färdigt kök. Vi är mycket nöjda.
  Hej Malou, Tack så mycket, vad roligt att ni är nöjda! Vänliga hälsningar, Alla på Sammlands Sammlands
  Gilla
 • 2017-10-02
  Insamlad av företaget
  Vi valde Sammlands efter att ha sållat bland några leverantörer. De gav proffsigt intryck med seriösa offertmallar och gedigen känsla. Ippdraget bestod i att ta ner innerväggar och ta fram både riktig yta och biyta. I inledningen var det mkt osäkert vad som skulle finnas bakm väggarna men tsm tog vi oss smidigt igenom alla överaskningar. Det gällde både vad som skulle göras och hur samt rent kommersiellt där man behandlade mig som kund schysst avs prissättning på tillkommande moment. Inga reapriser, men skäligt och schysst utan överaskningar. Genomgåend bra dialog med både snickare, målare och projektledare. De frågade vid rätt tillfällen och gav förslag/råd på lösningar. Vi är mkt nöjda med resultatet och kommer sannolikt anlita Sammlands igen!
  Hej Alexander, Tack så mycket för ditt omdöme. Vad roligt att ni är nöjda med projektet och med vårt arbetssätt. På återseende, Vänliga hälsningar, Alla på Sammlands Sammlands
  Gilla
 • 2017-10-02
  Insamlad av företaget
  Jag är mycket nöjd!

  Alla som kom och jobbade gav ett förtroende ingivande intryck. De lyssnade och gav mig bra förslag när jag var osäker.
  Vid ett enda tillfälle sjönk mitt förtroende. Men problemet löstes så snabbt och så proffsig. Jag rekommendera Sammlands Måleri och om jag i framtiden behöver hjälp igen är det dem jag kommer att anlita!
  Hej Kristina, Tack så mycket för din rekommendation och att du även ger oss förtroende om du någon gång i framtiden kommer renovera igen! Det är det bästa betyg vi kan få. Tack igen och på återseende! Vänliga hälsningar, Alla på Sammlands Sammlands
  Gilla
 • 2017-08-27
  Insamlad av företaget
  Sammlands helrenoverade ett badrum, slipade parkettgolv och målade om hela vårt radhus. Vi fick bra förtroende från början tack vare den tydliga offert som Sammlands tog fram. Alla ändringar mot offerten hanterades också på ett tydligt sätt skriftligen. Sammlands höll den avtalade tiden och fakturerade först efter slutfört arbete. Kvaliteten på arbetet var också bra. Vi kan absolut rekommendera Sammlands måleri!
  Hej Bengt, Tack så mycket för din rekommendation! Vad roligt att ni är nöjda med vårt jobb och på kvaliteten på arbetet. Vänliga hälsningar, Alla på Sammlands Måleri Sammlands
  Gilla
 • 2017-08-15
  Insamlad av företaget
  Helrenovering av badrum och hall.

  Mycket professionellt bemötande vid första kontakt, besök och offerering. Engagerad och kunnig personal som ville och kunde lösa de problem/frågor som uppstod. Tyvärr fungerade inte samarbetet till fullo med den projektledare jag fick från början, men det löste sig efter att Johan (VD) tog vid.

  Slutet gott, allting gott. Kan varmt rekommendera Sammlands.
  //Lena
  Hej Lena, Tack för din rekommendation. Kul att du är nöjd med renoveringen av badrummet och hallen! Vänliga hälsningar, Alla på Sammland Sammlands
  Gilla
 • 2017-08-15
  Insamlad av företaget
  Sammlands har nu hjälpt oss med både badrum och isolering av golvbjälklag. Det blir med stor sannolikhet även ett kök lite längre fram.
  Vi återkommer till dem av en anledning.
  Hej Edvard, Tack så mycket för din rekommendation! Vad roligt att ni är nöjda med badrummet och är intresserade av att anlita oss längre fram! Vi ser fram emot att höra av dig! Vänliga hälsningar, Alla på Sammlands Sammlands
  Gilla
 • 2017-06-27
  Insamlad av företaget
  Sammlands måleri AB är rakt igenom ett proffsigt företag med otroligt skickliga hantverkare. Vi fick hjälp med totalombygge av badrum samt ytskiktsrenoveringar i stora delar av huset. Vi hade många önskemål om både nybyggda snickerier och framtagande av ursprungsdetaljer då huset är från 1929, och allt blev precis som vi ville.
  Sammlands var lyhörda och påhittiga så vi fick fram det vi ville på bästa sätt.
  Dessutom är Johan Sammland och hela teamet runt honom väldigt trevliga och lätta att få tag i. Ett tryggt företag som vi varmt rekommenderar.
  Hej Elin, Tack så mycket för din rekommendation och fina ord. Vad kul att du uppmärksammar vår yrkeskunskap vad gäller platsbyggnationer och framtagande av ursprungsdetaljer! Kul att du även uppskattat vår påhittighet samt tyckt att både Johan och alla grabbar varit enkla och trevliga att ha och göra med, vi kan inte säga annat än, tack detsamma! Vänliga hälsningar, Alla på Sammlands Sammlands
  Gilla
 • 2017-06-27
  Insamlad av företaget
  Jag anlitade Sammlands för en renovering av min lägenhet. Nytt kök, nya ytskikt samt specialsnickerier mm.
  Jag har varit väldigt nöjt från början och genom hela processen. Jag fick ett mycket proffsigt bemötande i allt ifrån offert till utfört arbete.
  De är duktiga hantverkare, lätta och trevliga att ha att göra med.
  Jag kan varmt att rekommendera dem!
  Hej Petra, Tack så mycket för din rekommendation! Vad kul att du är nöjd med projektet och hela processen, det gör oss väldigt stolta. Vänliga hälsningar, Alla på Sammlands Sammlands
  Gilla