Massage in Vasastan

6 reviewed massörer in Vasastan, Stockholm

Få prisförslag, snabbt och enkelt!
Be om offerter från massörer nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • Agilokliniken - Hagastaden

Verifierat företag
    147 opinions
    OLOF B
    OLOF B: Jag var hos tre olika personer. När de två första inte lyckades kom jag till Ola Klackenberg. 5 stjärnor till honom!
  • Driver du rehabklinik i Vasastan?

• Lisa M
    Lisa M: Upplevde ett proffsigt och samtidigt personligt bemötande av Marcus. Han lyssnade verkligen och såg till helheten, inte bara mina yttre symptom. Jag kände mig helt trygg med Marcus gedigna kompetens, kloka råd och mjuka händer, vilket hjälpte mig genom några månaders rehabilitering av diskbråck i nacken och smärta i arm/skuldra. Hittills sex besök och om mina besvär återkommer vet jag vart jag ska gå igen. Kan bara varmt rekommendera Marcus Vig och Kiropraktorvård!
  • 30 opinions
    Magnus W
    Magnus W: Proffsigt bemött, gjorde plasmapen ögonbryn lyft och är jätte imponerad av resultatet, så mycket bättre än jag kunde föreställa mig! Köpte även produkter hem från mesoestic som jag är sjukt nöjd med 💕
  • Göran W
    Göran W: Alltid trevligt bemötande och mycket duktiga och kompetenta medarbetare
  • Staffan B
    Staffan B: Hamid har gett mig förstklassig behandling för mitt ryggskott. Mr Bond
  • Driver du rehabklinik i Vasastan?

• 22 opinions
    Karin P
    Karin P: Var där idag och fick benen vaxade och fransarna färgade. Jättegullig tjej som gjorde ett toppenjobb! Jag kommer tillbaka!
Show page: