Mataffär i Stockholms län

Nykvarn  (1 st)
Salem  (1 st)

Topp 25 mataffärer i Stockholms län

• Felix Carl Michael M
    Felix Carl Michael M: Bäst utbud av vape och ecigg i Stockholm!
  • 4 omdömen
    Charles J
    Charles J: Günes är en mycket kompetent och pålitlig konsult. Levererar alltid med hög kvalitet, är lyhörd, och bidrar med värdefulla lösningar.
  • Ernst Marcus Daniel K
    Ernst Marcus Daniel K: Alltid ett trevligt bemötande! Det känns också härligt att handla i en butik där man vet att ägaren engagerar sig i sin lokala omgivning och ger tillbaka till samhället, framförallt våra unga genom att satsa på alla lokala föreningar.
    Katjusja A
    Katjusja A: Ryska och baltiska livsmedelsprodukter av högsta kvalite. Brett sortiment och stort urval av utsökta delikatesser såsom korvar/salami, röd/svart kaviar.
    Johan Magnus K
    Johan Magnus K: Liten, förvånansvärt välsorterad livsmedelsbutik. Fantastiskt fin delikatessdisk med kött och ost! Fräscht frukt och grönt. Det enda jag saknar är färsk fisk. De har också trevlig, serviceinriktad personal och postservice.
    Lisa E
    Lisa E: Inte vart på just denna lidl men jag gillar kedjan lidl generellt då de har billiga priser. :)
  • Anne E
    Anne E: Jättetrevlig personal som alltid tar sig tid. Hög kvalitet på maten som de lagar själva, passar mig bra att köpa lunchlåda här!
    Johanna T
    Johanna T: Billig mat och Norrtäljes trevligaste personal. Stor och rymlig affär med bra utbud speciellt i frys och kolonial. Dock lite sämre utbud på förska varor såsom t.ex fisk. Välsorterad och bra ordnig jämfört med många andra willys butiker.
  • Perttu K
    Perttu K: Toppen butik i Södertälje!!!
  • 3 omdömen
    Per-Mattias N
    Per-Mattias N: En fantastisk matbutik i Hammarby Sjöstad. Brett sortiment, underbara frukostmackor, gott kaffe och väldigt trevlig och kunnig personal. Inte billigt men man får vad man betalar för.
    ÅSA W
    ÅSA W: Älska denna närbutik. Bott här i ca 4 år och man känner sig hemma. De har ALLT på en ganska liten yta, de är trevliga och serviceminded!
  • Annalisa W
    Annalisa W: Den bästa livsmedelbutik jag besökt! De har ett stort utbud av varor som alltid är färska och av god kvalitet. Butiken är välsorterad men det är ändå rimliga priser. Serviceinriktad personal. Butiken har även en receptcentral på plats, vilket inspirerar på plats. Bra bonussystem!
    Alexander H
    Alexander H: Det är som att handla utomlands, många ovanliga varoro som de direkt importerar. Mycket bra priser på de fletsa varor. Rolig att handla här istället för alla ICA affärer som liknar varandra med alla vanliga varor.
    Patrik D
    Patrik D: Ica jätten har en av den finaste personalen som finns... =) Lina är speciellt vacker! :P ...Butiken i sig är väldigt bra och fin den med!
  • Johan B
    Johan B: Finns inte så många andra närlivs, men denna är ändå riktigt bra!
    Palle N
    Palle N: Danderyds bästa matbutik! Liten, men kultig med sin 60-talsinredning, som har allt man behöver. Dessutom personal som verkligen bryr sig och alltid är trevligt. Dessutom förvånansvärt billigt för en butik i den storleken.
    Emma R
    Emma R: Mycket bra ställe. Har allt man behöver till bra priser. plustecken att jag sett flera kändisar därinne :)
  • Hanna L
    Hanna L: Världens godaste téer. Rekommenderar detta ställe varmt.
  • Mina
    Mina: Mysig handelsbod som ligger på skärgårdens pärla Nåttarö! Bra utbud och underbara tjejer som driver det! Har allt från mjölk - glass - grönsaker - frysvaror!! Man behöver inte ta med något alls från fastlandet
    Lars-Ola A
    Lars-Ola A: Bra butik, trevlig personal,bra priser,stort urval av varor, och ligger centralt. lars-Ola
  • Karin E
    Karin E: Älskar att gå hit och handla, deras ekologiska tänk är helt rätt
    Sabina W
    Sabina W: Precis vid E18 så att det går snabbt och smidigt att stanna till och parkera. Liten och överblickbar affär som har det mesta. Trevlig personal som tar sig tid att ge middagstips.
    Christian M
    Christian M: Finns ingen trevligare personal än här! Har handlat mitt snus här varje morgon i 2 års tid- en perfekt start på dagen!
    Lennart L
    Lennart L: Butiken är fräsch och helt klart den bästa i närområdet. Extra bra brödavdelning!
1234...12