Renovera badrum i Stockholms län

Sugen på en uppgradering i badrummet? Nytt kakel, ny fräsch dusch eller kanske ett badkar med lejonfötter? Ska du renovera badrum i Stockholms län finns det massor med möjligheter!

Att renovera badrum kan vara lite trixigt eftersom det gärna ska vara rätt lutning på golvet, vattentätt och det är mycket vatten och el på samma ställe som inte bör komma i kontakt med varandra. Det krävs erfarenhet, kunskap och yrkesskicklighet för att få till det precis rätt och därför kan det vara smart att anlita “någon som kan” just när det kommer till badrumsrenoveringen.

Förutom att hitta någon som kan bygga eller renovera själva badrummet ska det ju hittas återförsäljare av kakel och badrumsartiklar samt en badrumsleverantör för all inredning och badrumsporslin. Här på Reco.se har vi listat alla företag som jobbar med att renovera badrum i Stockholms län för att du lätt ska kunna jämföra och hitta de aktörer som passar dina önskemål.

Renovera badrum
  • Golvmästarna i Järfälla AB

4.5
    15 omdömen
    Helena B
    Helena B: Golvmästarna har slipat min ekparkett på ca 80 m² i min lägenhet. Jag valde en mattlack som gav ett naturligt utseende och slutresultatet blev toppen! Service och kommunikation fungerade utmärkt och jag fick till och med hjälp att ta undan ett skåp innan slipning. Rekommenderas varmt!
  • Johan T
    Johan T: Klart nöjd med Variati! Kunniga och noggranna vilket känns viktigt då jag använder dem för våtrum. Något som jag särskilt uppskattar är att de dagligen informerar mig med bilder om hur arbetet fortskrider samt att de direkt informerar om något blir fördröjt. Uppstår det problem i projektet är de lösningsorienterade. Sist men inte minst viktigt är de också trevliga och serviceinriktade.
  • Älggården Tak AB

13 omdömen
    Sven Samuel N
    Sven Samuel N: Vi har lagt om taket och gjort ett nytt altantak. Vi är mycket nöjda med det utförda arbetet. Utförandet är bra gjort och de som gjorde jobbet var lyhörda och kom med bra råd efter att ha hört vad vi ville ha gjort. Det var inga problem att få extra jobb gjorda och de gjorde även jobb som vi inte påtalat och som blev en glad överraskning för oss. Vi hade inga problem kontakten med utföraren. De var alltid i tid och hörde av sig om det var problem med att passa den tid som blivit sagt. Nästa gång vi behöver något gjort så kommer vi absolut att ta kontakt igen.
  • Välkommen till Alpid! Vi sköter små som stora bygg- och markentreprenader och jobbar alltid effektivt och noggrant.
    Johan R
    Johan R: Alpid byggde vårt hus på Sandhamn och vi får nästan dagligen komplimanger över hur fint, smakfullt och välgjort huset är. Helproffsigt bolag som levererar kvalitet in i minsta detalj och håller tidplanen. Kan varmt rekommendera detta byggbolag Mvh/Johan
  • Byggyrkeskamraten ViP AB

11 omdömen
    Gabriella E
    Gabriella E: Utförde ett mycket bra städ jobb
  • Krista W
    Krista W: Ay renovations kan jag varmt rekommendera. De är otroligt punktliga och håller sin tidsplan, vilket gör hela processen trygg och smidig. Arbetet utförs alltid noggrant och ordentligt, och det märks att de lägger stor vikt vid detaljer. Resultatet blev estetiskt tilltalande och professionellt utfört – precis som vi önskade. Vi kan varmt rekommendera AY Renovations till alla som söker ett pålitligt och skickligt team.
  • Pim B
    Pim B: Fick ett bra bemötande vid offertförfrågan Byggledaren Enar va mycket lätt att kommunicera med och höll alla dead lines Kan utan problem varmt rekommendera denna firma Pim
  • Byggarena AB

11 omdömen
    Philip F
    Philip F: Fantastiskt bra på att kommunicera och väldigt förtroendeingivande, service mindes och riktigt bra kvalité. De håller vad de lovar och inga problem med tider, mm.
  • Henrik G
    Henrik G: Norman och Renovella är superbra. Mycket trevliga, proffsiga och lyhörda. Vill aldrig lämna ifrån sig arbete som inte är perfekt. Rekommenderas starkt!
  • Milan R
    Milan R: Allt funkade bra alltid i tid.
  • Fredrik K
    Fredrik K: Väldigt bra genomförande. Riktigt nöjd med resultatet.
  • Byggovia AB

9 omdömen
    Casper A
    Casper A: Professionell, ärlig, lösningsorienterad och skickliga.
  • DBH Bygg och Plattsättning AB

4.3
    12 omdömen
    John F
    John F: Utförde arbetet enligt tidsplan och pris. Vänliga personer som utförde jobbet och med ett utmärkt resultat. Jag kan starkt rekommendera dem.
  • Sansobygg AB

8 omdömen
    Melina T
    Melina T: Vi är supernöjda med Sansobygg och kan varmt rekommendera dem. De har hjälpt oss med flera renoveringar i vår sekelskifteslägenhet i innerstan, och från start till mål har allt varit smidigt. Det har varit tydligt och transparent kring arbete, kostnader och tidsplan, och resultatet har alltid hållit hög kvalitet. De är lyhörda, pålitliga och kommer med bra råd längs vägen. En riktigt positiv upplevelse från början till slut!
  • Jessica M
    Jessica M: Jag är supernöjd med resultatet! Jag tog fram mina önskemål för hur den nya planlösningen skulle se ut och Saniq Bygg AB förverkligade dem. Inför bygget var jag lite orolig eftersom det var mitt första projekt men när arbetet väl började märktes det tydligt att de hade stor erfarenhet och visste vad de gjorde. Samarbete fungerade väldigt bra genom hela processen.
  • Aximo Byggpartner AB

7 omdömen
    Nils Anders G
    Nils Anders G: Snabb återkoppling och åtgärd. Proffsiga och kunniga, rekommenderas varmt!
  • MF Rör AB är medlem i branschorganisationen VVS Företagen och följer gällande branschregler enligt regelverket Säker vatten. Vi har kreditvärdighet AA enligt UC. Välkommen med er förfrågan
    Anna Margareta S
    Anna Margareta S: Så oerhört hjälpsam, kunnig, lösningsorienterad och vänlig personal - rekommenderar starkt!
  • Urban Builder Sweden AB

7 omdömen
    Daniel E
    Daniel E: Killar med bra känsla, så jobben blir utmärkta. + i kanten är att de även är självgående, och tar fram egna lösningar. Rekommenderas av mig Daniel E/ Kungsmontage
  • Ulrica P
    Ulrica P: Byggpower har hjälpt mig/oss vid flertalet gånger. Dwight med team har byggt om ett badrum, ett kök samt en tvättstuga åt oss. Alla tre totalrenoveringarna har levererats med perfektion. Jag/vi är mer än mycket nöjda och kan inget annat än att ge våra starkaste rekommendationer.
  • Melvin P
    Melvin P: Jättenöjd med mitt tak! Deras personal ska ha all beröm. Tusen tack
  • Yahya Z
    Yahya Z: Jag rekommenderar starkt Jacobson Renovering AB och deras projektledare Abdullah. Vi anlitade dem för byggnation av tillbyggnad. Det var smidiga och väldigt noggranna med deras arbete, fantastiskt kommunikation och hjälpte oss från framtagande av ritningar till färdigställande. Rekommenderar dem starkt 💪
  • Pia E
    Pia E: Proffsig leverans från A till Ö. Duktig och trevlig personal.
  • Isse A
    Isse A: vi Småelhjälpen ab vill tacka Tnw tak ab för ett mycket bra arbete .Professionallt bemötande ,hög kvalitet och snabb service.Recommenderas varmt!
  • Amanda O
    Amanda O: Jättenöjd med Aquabygg, har använt dom till två renoveringar nu. Duktiga, noggranna, hjälpsamma och flexibla att jobba med. Rekommenderar dom verkligen!
  • C.Sjögren Entreprenad AB

2 omdömen
    Rp A
    Rp A: Jag är oerhört nöjd med min installatör! Han svarade otroligt snabbt från första kontakten och hantverket är verkligen av högsta kvalitet. Det känns tryggt att han lämnar bra garantier på sitt arbete. Eftersom han utgår härifrån Nykvarnstrakten är det ett stort plus att han har så nära och snabbt kan vara på plats om några problem eller frågor skulle dyka upp. Rekommenderas varmt!
1...45678...14