Renovera badrum i Stockholms län

Sugen på en uppgradering i badrummet? Nytt kakel, ny fräsch dusch eller kanske ett badkar med lejonfötter? Ska du renovera badrum i Stockholms län finns det massor med möjligheter!

Att renovera badrum kan vara lite trixigt eftersom det gärna ska vara rätt lutning på golvet, vattentätt och det är mycket vatten och el på samma ställe som inte bör komma i kontakt med varandra. Det krävs erfarenhet, kunskap och yrkesskicklighet för att få till det precis rätt och därför kan det vara smart att anlita “någon som kan” just när det kommer till badrumsrenoveringen.

Förutom att hitta någon som kan bygga eller renovera själva badrummet ska det ju hittas återförsäljare av kakel och badrumsartiklar samt en badrumsleverantör för all inredning och badrumsporslin. Här på Reco.se har vi listat alla företag som jobbar med att renovera badrum i Stockholms län för att du lätt ska kunna jämföra och hitta de aktörer som passar dina önskemål.

Renovera badrum

Topp 25 badrumsrenoverare i Stockholms län

• Karlfeldt Bygg AB

26 omdömen
    Mr K
    Mr K: Effektivt, nogsamt med tydligt duktig hantverkare/snickare och det med en känsla att hålla området rent, städat och fräscht. Vi kan och kommer att rekommendera Karlfeldt Bygg till andra.
  • Margit H
    Margit H: Constella Bygg har totalrenoverat min lägenhet och de gjorde ett gediget arbete, tydlig tidplan och höll tidplanen. De har även kommit med smarta lösningsförslag. Det var alltid ordning och reda snyggt uppstädat. Jag kan verkligen rekommendera dem. Fått ett personligt bemötande och känt mig trygg på hela resan.
  • Jan F
    Jan F: I samband med vår badrumsrenovering så upplevde vi Ash Bygg som mycket kompetenta inom alla de områden som en komplett badrumsrenovering innebär. Genom Alex uppträdde man mycket serviceinriktat och klarade sitt åtagande inom utsatt tid. Några mindre justeringar utfördes efter påpekande men som helhet blev vi mycket nöjda.
  • FF Bygg Sthlm AB

27 omdömen
    Vi gör det enkelt för dig. En kontaktperson för hela projektet där vi tar totalt ansvar.
    Jonas F
    Jonas F: Punktlig och gjorde ett ordentligt jobb på utsatt tid (trots att jag gjort ett ogenomtänkt val av blandare till duschen, som krävde speciallösning. Han fixade det.)
  • Elli
    Elli: Allt enligt förväntan. Vi nöja med installationen av nya toalettstolen.
  • Johan R
    Johan R: Grym service och härligt bemötande! 10 p!
  • Josef V
    Josef V: fick väldig snabb service från jonas sköndal när jag fick problem med en annan installatör som inte var seriös. kranbyten och lite annat småfix åtgärdades på några dagar från att jag ringde tills allt var klar. det hade gått på en dag om jag haft möjlighet att släppa in hantverkaren. mycket proffsigt bemötande och utfört arbete
  • Byggimperium Sverige AB

28 omdömen
    Mathias E
    Mathias E: Vi anlitade Byggimperium för att putsa en fasad på vår villa som hade en skada på grund av dålig avrinning. Från första kontakt, när vi gick igenom vad vi önskade göra, fungerade allt fantastiskt smidigt och vi fick ett väldigt bra bemötande och vägledning. Allt arbete startade, pågick och avslutades i avtalad tid till den kostnad som vi kommit överens om. Vid frågor som kom upp hade vi direkt kommunikation och kunde lösa det utan några som helst krångligheter. Vi gjorde även en tilläggsbeställning som smidigt hanterades. Helt exemplariskt! Resultatet blev riktigt bra och uppfyller allt precis som vi önskat. Har försökt komma på något som skulle kunna ha gjort annorlunda, eller förbättras, men kan inte komma på något. Sammanfattat är vi helt enkelt otroligt nöjda.
  • Per E
    Per E: Vi har fått förmånen att anlita Rörbåten BP VVS till våra två fastigheter där dom har hjälpt oss med gräv-schaktning, installation av VVS samt inkoppling av kommunalt VA mm. Deras kompetenta servicetekniker/hantverkare är fantastiska, inte enbart i deras yrkesutövande utan även deras unika servicetänk där kunden alltid kommer först. En extra cred går till deras grävmaskinist/allt-i -allo Fredrik som har varit ett stort nöje att arbeta tillsammans med , en man som verkligen är lösningsorienterad och lyssnar på kundens önskemål. Jag kan verkligen rekommendera detta företag och om jag någon gång i framtiden skulle behöva hjälp med VVS eller schaktjobb skulle jag inte tveka utan att anlita dom igen för jag är riktigt noga med att jobbet ska bli korrekt utfört.
  • Göran S
    Göran S: PeLi Bygg har fungerat väldigt bra. Snabb respons, väl utförda arbeten och trevligt bemötande. Har haft hjälp med diverse arbeten såsom takläggning, dörrbyten, fönsterbyten. Upplever att de levererar med kunskap och erfarenhet. Mycket bra resultat!
  • Savva
    Savva: Renovering av bastu & badrum 15 kvm. Mycket mottagliga, offerten blev precis som vi ville. Kommunikationen var bra under renoveringen men framförallt så genomförde de förstklassiga arbetare arbetet perfekt! Skulle anlita de alla gånger!
  • Anna Klara R
    Anna Klara R: Vi anlitade Yery från Bayron Group då vi hade behov av att slipa golv och måla om hela lägenheten. Vår lägenhet är väldigt gammal och under renoveringens gång framkom det saker som lika gärna kunde mörkas. Men Yery tillsammans med sina kollegor var väldigt noggranna och professionella och kontaktade oss kontinuerligt genom hela arbetet så vi kunde ta ställning till hur vi ville ha slutresultatet. Vi vart vart supernöjda och dom var väldigt prisvärda! Jag skulle definitivt rekommendera dom! Hälsningar från, Polis Robin och Klara
  • Christian
    Christian: Bra och pålitliga. Lyssnar in behov och kommer med bra förslag. Tiderna hölls och likaså budgeten.
  • ANDREI D
    ANDREI D: Har haft Afram som snickare sen hade de en underleverantör som slipade om golven. Sen målade två killar om vardagsrum och hall, det blev väldigt snyggt jag är supernöjd med slutresultatet, men de var tvungna att jobba en lördag för att hinna i fatt. Men det gick bra. Kommer att anlita igen!
  • Rasmus G
    Rasmus G: Mycket bra bemötande hela vägen. Använder ordentliga avtal anpassade till konsumenter, gör det de lovar till avtalat pris och avhjälper brister snabbt och utan extra kostnad. Vi är verkligen jättenöjda och kommer definitivt att anlita MTW Bygg igen.
  • Stephanie W
    Stephanie W: Jättenöjda med helrenoveringen av vår lägenhet. Effektiva, bra kommunikation och fint slutresultat! Kan verkligen rekommendera Runefors Bygg AB.
  • Ska du bygga om eller renovera hemma? Vi på Gaston's gör allt inom bygg, men vi är riktiga specialister på kök och köksrenovering! Varmt välkomna!
    Markus B
    Markus B: Mycket nöjd med mitt nya Marbodalkök som Gaston monterat. Gaston tog hand om allt från rivning/bortforsling av det gamla köket till monteringen av det nya inklusive lite justeringar av lägenheten (rivning av vägg, målning, elarbete etc). Proffsigt bemötande hela vägen från offertstadiet till utförandet. Rekommenderar starkt!
  • Allmänna Rörjouren arbetar med VVS-jour, renovering och service/underhåll med över 35 års erfarenhet i branschen.
    Anders R
    Anders R: Snabbt och kompetent fixat av en trevlig rörmokare. Allt klart inom 2 timmar från vårt nödrop lördag kväll. Söndag morgon kunde vi tryggt åka på sportlov med barnbarn.
  • Marie P
    Marie P: Golvslipning och lack/olja. Snabbt jobb med mycket gott resultat
  • Ballingslöv Bromma

43 omdömen
    Letar du efter en partner som kan hjälpa dig med ditt drömkök? Vi på Ballingslöv i Bromma finns där från början till slut.
    REBIN R
    REBIN R: Precis köpt Kök, garderober och badrumskommod med helhetslösning från Ballingslöv Bromma. Slutresultatet blev fantastiskt och vi kunde inte vara nöjdare. Vi blev bra omhändertagna från början till slut. Väldigt skönt att använda montering från samma företag som vi planerade och beställde köket ifrån, upplevde det som att många problem kunde lösas snabbt och att vi som kund slapp bli så mycket iblandade. Trots några leveransproblem med vitvaror pga. pandemi så kan jag varmt rekommendera att ta hjälp av Ballingslöv Bromma.
  • Säljande text: Större renovering, Badrumsrenovering eller Byggnation. Vi på PL 500 Bygg hjälper dig från idé till färdig renovering.
    Kajsa W
    Kajsa W: Vi är fantastiskt nöjda med vårt nya badrum.All har fungerat perfekt. Väldigt proffesionellt företag och vi blev väldigt vänligt bemötta, alla var väldigt hjälpsamma. När vi fortsätter vår renovering är det självklart att vi anlitar PL 500 Bygg - vi är så nöjda!
  • Rayisa A
    Rayisa A: Armswe AB gjorde en fantastisk helrenovering av mitt badrum i Nacka. Bemötandet jag fick var mycket professionellt och mina förväntningar uppfylldes med råge. Jag kan verkligen rekommendera Armswe AB
  • Anna A
    Anna A: De har varit noga med allt och gjorde klar arbetet i tid. De gjorde noggrant arbete och allt de lovade. Jag är nöjd med kontraktet och utfört arbete.
  • Stefan R
    Stefan R: Tillbyggnad av rum i garage Den billigaste offerten av de vi tog in. Trevligt bemötande av arbetsledare! Körde igång på utsatt tid, blev klara i stort när de sagt från början. Gjorde även några saker som ej fanns i offerten utan att ta extra betalt för det, bland annat mera isolering i golvet för att de tyckte de blev bättre = seriöst! Mycket nöjda! Kan absolut rekommendera Ormsta bygg.
1...45678...13